Valentijnsdag staat voor de deur! We kiezen de perfecte schoenen voor een date


Plan je een Valentijnsdate en wil je echt een goede eerste indruk maken? Als je klaar bent met het wanhopig doorzoeken van je garderobe op zoek naar de perfecte outfit, rest je nog steeds wat sommigen als de moeilijkste taak beschouwen, namelijk het kiezen van je schoenen. Om een ​​sombere bui te voorkomen, kun je er maar beter op tijd mee beginnen. We garanderen dat met ons advies het kiezen van schoenen voor Valentijnsdag triviaal zal zijn.

Welke schoenen passen bij een valentijnsdate?

Valentijnsdag nadert met rasse schreden en je vraagt ​​je af wat je moet aantrekken om de beste eerste indruk op je Valentijn te maken? Misschien zullen we je verrassen, maar er zijn geen strikte regels waaraan je je strikt moet houden bij het kiezen van een outfit voor een date. 

Volgens sommigen is het een goede oplossing om tijdens de eerste ontmoeting je individuele stijl te benadrukken. Anderen zijn echter van mening dat het beter is om naar veilige oplossingen te gaan en zich te concentreren op de klassiekers.

Welke kant je ook op gaat, je hebt nog steeds een heel belangrijke taak: de keuze van schoenen. Hoewel ze een onbeduidende toevoeging lijken aan de hele stilering, zijn ze in werkelijkheid van groot belang en kunnen ze veel over jou onthullen, zoals we schreven in Dit artikel.

Schoenen kiezen voor een valentijnsdate kan een hele uitdaging zijn voor zowel mannen als vrouwen. Gelukkig hebben onze experts een handvol tips opgesteld om je wakker te houden bij deze taak. Werken!

Hoe schoenen kiezen voor een date?

Zorg er bij het kiezen van schoenen voor een date voor wat uw wederhelft precies heeft gepland. Als het een romantische wandeling door de oude stad is, kunnen torenhoge hakken je grootste vijand blijken te zijn. Als je naar de bioscoop gaat, heb je het misschien te warm in lange laarzen met bontisolatie. 

Zoals je kunt zien, zijn plannen erg belangrijk als het gaat om schoenenkeuze. En wat te doen als je Valentijn besluit je te verrassen en een surprise date te organiseren? In zo'n situatie is het de moeite waard om op klassiekers te wedden, die zowel voor een wandeling als voor een restaurant zullen werken.  

Vermijd deze fouten beter!

Wil je de beste eerste indruk maken op degene met wie je op Valentijnsdag gaat? Pas op voor een paar valkuilen waar je gemakkelijk in kunt trappen bij het kiezen van schoenen. We hebben de meest voorkomende fouten verzameld die u moet vermijden.

# 1 Maak geen valse eerste indruk

Er is niets erger dan een verkeerde eerste indruk te maken. Verkleed je niet als iemand anders en geef niet op jezelf te zijn. Laat me je ware zelf kennen 

Als je denkt dat hoge hakken dagelijks een hele klus zijn, draag ze dan niet met geweld. Kies schoenen die echt jouw stijl weerspiegelen.

# 2 Draag geen torenhoge hakken waar je niet in kunt lopen

Over hoge hakken gesproken, veel vrouwen geloven dat torenhoge modellen werken als een toverstaf en in een oogwenk het hart van de uitverkorene veroveren.

Misschien is dit een oplossing, maar op één voorwaarde: als je op zulke schoenen loopt, zie je er niet uit als ... een dinosaurus. Geef gewoon schoenen op waarin je niet vrij kunt bewegen.

# 3 Neem niet de gemakkelijke uitweg

Een populaire trend onder mannen is om voor de makkelijke weg te gaan. Dit is een zeer rampzalige aanpak, vooral als het gaat om de eerste date op Valentijnsdag.

Kleed je niet te casual als je niet wilt dat je potentiële partner denkt dat je niet de minste moeite hebt gedaan om naar deze vergadering te gaan, dus je bent hun moeite niet waard.

# 4 Draag in geen geval vuile schoenen

De laatste maar niet de minste veelgemaakte fout is het dragen van vuile schoenen. Doe wat moeite om er netjes uit te zien, zelfs als het je niet kan schelen dat je outfit perfect past.

We durven te wedden dat zelfs als je op je wimpers staat, je geen goede indruk zult maken als je vieze laarzen draagt ​​bij een perfect maatpak.

Date schoenen voor hem

Nu je weet welke fouten je moet vermijden bij het kiezen van schoenen voor een Valentijnsdate, hebben we een klein spiekbriefje opgesteld dat je leven gemakkelijker zal maken.

Verhoogde formele schoenen

Wil je iets langer lijken dan je in werkelijkheid bent? Trek formele schoenen aan met een verborgen wig, die zich onderscheiden door een eenvoudige snit en een iets langwerpige teen. Combineer ze met een klassieke jeans en een trui, en match op een koude dag met de jas. 

Leren klimplanten

Op zoek naar minder formeel schoeisel? Zet in op leren klimplanten van het Poolse merk. Deze schoenen zijn een meer verfijnde versie van de klassieke sneakers. Combineer met een zwarte of donkergrijze jeans, een leuk T-shirt met print en een opengeknoopt geruit overhemd.

Valentijnsdag schoenen voor haar

In tegenstelling tot wat het lijkt, kunnen niet alleen mannen een probleem hebben met de keuze van schoenen voor een date ter gelegenheid van Valentijnsdag.

Zwarte hakken met een slangenleer motief

Als je niet weet wat je moet dragen, ga dan voor de klassiekers. Niets maakt immers zoveel indruk als een little black dress. Combineer het met zwarte hakken en voila!

Als je je benen langer en slanker wilt laten lijken, draag dan een zwarte panty. Zo krijg je een ononderbroken, verticale lijn langs je figuur. Kies op koude dagen voor een vest of een lange trenchcoat. WOW-effect gegarandeerd! 

Beige ballerina's met spitse neus

Voel je je niet zelfverzekerd op hakken? Kies platte schoenen. Door de beige kleur en de spitse neus worden je benen optisch langer.

Trek een geplooide, luchtige rok aan met delicate bloemen en een rode trui. Verf je lippen rood, laat je haar los en je bent klaar! U ziet er onopvallend en op uw gemak uit, en toch uiterst vrouwelijk.