Daszyński is een erkende fabrikant van schoenen gemaakt voor vrouwen. Het is niet alleen een reclameslogan, maar een van de filosofieën achter dit schoeisel. U kunt het op het eerste gezicht zien als u naar een van de modellen kijkt die met dit Poolse merk zijn ondertekend. Stijl, chic, elegantie, interessante uiterlijk, goed gekozen kleuren, interessante accessoires, zorgvuldige afwerkingen, evenals een breed scala aan modellen aangeboden - al deze superlatieven beschrijven op een kleine manier de volledige kenmerken van het aanbod.


Iets goeds voor elke vrouw


Elke vertegenwoordiger van het schone geslacht in het assortiment met de naam Daszyński zal, ongeacht voorkeuren, een product vinden dat aan haar verwachtingen voldoet. Liefhebbers van lange laarzen zullen zeker letten op de modellen laarzen en geïsoleerde laarzen. Voorstanders van lichte, korte en comfortabele schoenen zullen ballerina's in de gaten houden, en dames die gefocust zijn op elegantie zullen altijd smaakvol in elke centimeter bereiken shuttles en aantrekkelijke schoenen. Geen enkele styling zal eng zijn met zo'n assortiment.


Materialen gebruikt door Daszyński


De vorm van schoenen is slechts één kant van de medaille. De basis voor de goede reputatie van het merk is hun prestaties, die op een extreem hoog niveau staan. Allemaal dankzij het gebruik van de hoogste klasse materialen uit de ecologische lederen lijn. Dankzij zo'n oplossing kun je de dubbele meerwaarde aangeven die erachter schuilgaat: ten eerste, schoenen van zeer goede kwaliteit bereiken de voeten van de consument, geven vertrouwen in elke situatie en benadrukken hun goede smaak en stijl, en ten tweede, dit feit is van groot belang voor de ecologie, omdat het het fenomeen van het gebruik van natuurlijke dierenhuiden, bekritiseerd door veel mensen, beperkt. Het heeft ook een andere dimensie in de vorm van aantrekkelijke prijzen, zeer gunstig vanuit het oogpunt van de aangeboden kwaliteit.


Van ontwerp tot implementatie


Achter elk model van Daszyński-schoenen staat een doordacht ontwerp, op basis van welke specifieke materialen, kleuren en afwerkingsoplossingen zijn geselecteerd. Dankzij dit maakt het uiteindelijke effect een grote indruk en trekt het klanten aan. Het vertaalt zich ook in diversificatie van het aanbod in termen van de beschikbaarheid van modellen. Laten we eens kijken naar de verschillende soorten schoenen die worden aangeboden.


laarzen


Dit type schoeisel is zeer gewild bij de Heer, vooral wanneer het warmere deel van het jaar het einde nadert en er een behoefte is om het juiste schoeisel te vinden voor een koelere periode. Daszyński's aanbod omvat modellen met een lagere, stabielere hiel.


Het kleurenschema begint met zwart, gaat door lichtere tinten, tot grijs en donkerbeige. Zo'n kleurenpalet past perfect bij de kleding die in de late herfst en winter wordt aangetrokken. Een interessant element zijn afwerkingsaccessoires in de vorm van riemen die aan het bovenste deel van de schoen zijn genaaid en lossere mesh-inzetstukken, bedekt met een touwstiksel. laarzen Ook voor de herfstregen zijn ze een ideale keuze, omdat ze de benen beschermen tegen vocht en kou.


laarzen warm


Dit is het tweede type schoen dat is ontworpen voor gebruik tijdens koud weer. Dankzij de warme en goed isolerende voering zorgen ze ervoor dat de voet op een constante temperatuur blijft, waardoor comfortabel bewegen mogelijk is, ongeacht de omstandigheden die erbuiten zijn.

Bevestiging met een schuifknop maakt het gemakkelijker om een schoen aan te trekken, zelfs op voeten gekleed in sokken. Het maakt ook de exacte hechting van de schoen mogelijk, waardoor uitglijden van de voet en schaven wordt voorkomen. Een tweede slot werd ook gebruikt om de andere kant van de schoenen af te werken, die echter een puur decoratieve functie heeft. Het complement is een metalen, glanzende napa.


ballerina's


Daszyński biedt ook iets voor het lente- en zomerseizoen. Veelkleurig ballerina's in een klassieke snit bewijzen ze zich op warme dagen, zowel op kantoor, tijdens het winkelen of ontspannen in de wei.

Duurzame stof, aangenaam aanvoelend vulling en ergonomische pasvorm zorgen voor comfort en vertrouwen tijdens het lopen. Bovendien vermindert het versterken van de neus het risico van onbedoelde beschadiging van de schoen en stoten op de vingers.


shuttles


Het klassieke item in het aanbod van de fabrikant is shuttles, voorbereid op meer ingetogen, elegante stileringen. De stijlvolle snit, hoge en stevige hak en hoge duurzaamheid bieden gebruikers een zelfverzekerde stap in elke situatie.


Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met het aanbod van Daszyński-schoenen.