Daszyński is een erkende fabrikant van schoenen gemaakt voor vrouwen. Het is niet alleen een reclameslogan, maar een van de filosofieën achter dit schoeisel. U kunt het op het eerste gezicht zien als u naar een van de modellen kijkt die met dit Poolse merk zijn ondertekend. Stijl, chic, elegantie, interessante uiterlijk, goed gekozen kleuren, interessante accessoires, zorgvuldige afwerkingen, evenals een breed scala aan modellen aangeboden - al deze superlatieven beschrijven op een kleine manier de volledige kenmerken van het aanbod.


Iets goeds voor elke vrouw


Ongeacht voorkeuren, zal elke vertegenwoordiger van de schone sekse in het assortiment met de naam Daszyński een product vinden dat aan haar verwachtingen zal voldoen. Liefhebbers van lange laarzen zullen zeker letten op modellen van laarzen en geïsoleerde laarzen. De supporters van licht, kort en comfortabel schoeisel zullen ballerina's in het oog houden en de dames die op elegantie zijn gericht, kunnen op elk moment reiken naar smaakvolle pumps en aantrekkelijke schoenen in elke centimeter. Met zo'n assortiment zal geen stilering eng zijn.


Materialen gebruikt door Daszyński


De vorm van schoenen is slechts één kant van de medaille. De basis voor de goede reputatie van het merk is hun prestaties, die op een extreem hoog niveau staan. Allemaal dankzij het gebruik van de hoogste klasse materialen uit de ecologische lederen lijn. Dankzij zo'n oplossing kun je de dubbele meerwaarde aangeven die erachter schuilgaat: ten eerste, schoenen van zeer goede kwaliteit bereiken de voeten van de consument, geven vertrouwen in elke situatie en benadrukken hun goede smaak en stijl, en ten tweede, dit feit is van groot belang voor de ecologie, omdat het het fenomeen van het gebruik van natuurlijke dierenhuiden, bekritiseerd door veel mensen, beperkt. Het heeft ook een andere dimensie in de vorm van aantrekkelijke prijzen, zeer gunstig vanuit het oogpunt van de aangeboden kwaliteit.


Van ontwerp tot implementatie


Achter elk model van Daszyński-schoenen staat een doordacht ontwerp, op basis van welke specifieke materialen, kleuren en afwerkingsoplossingen zijn geselecteerd. Dankzij dit maakt het uiteindelijke effect een grote indruk en trekt het klanten aan. Het vertaalt zich ook in diversificatie van het aanbod in termen van de beschikbaarheid van modellen. Laten we eens kijken naar de verschillende soorten schoenen die worden aangeboden.


laarzen


Dit type schoeisel is zeer gewild bij de Heer, vooral wanneer het warmere deel van het jaar het einde nadert en er een behoefte is om het juiste schoeisel te vinden voor een koelere periode. Daszyński's aanbod omvat modellen met een lagere, stabielere hiel.


De kleuring begint met zwart, gaat door lichtere tinten, naar grijs en donker beige. Zo'n palet aan kleuren past perfect in de outfits die in de late herfst en de winter worden gebracht. Een interessant element zijn afwerkingsaccessoires in de vorm van riemen die in het bovenste deel van de schoen zijn genaaid en losse, mesh-inzetstukken, bedekt met een rijgsteken. Laarzen zijn ook een ideale keuze voor herfststro, ze beschermen de voeten tegen vocht en kou.


Geïsoleerde laarzen


Dit is het tweede type schoen dat is ontworpen voor gebruik tijdens koud weer. Dankzij de warme en goed isolerende voering zorgen ze ervoor dat de voet op een constante temperatuur blijft, waardoor comfortabel bewegen mogelijk is, ongeacht de omstandigheden die erbuiten zijn.

Bevestiging met een schuifknop maakt het gemakkelijker om een schoen aan te trekken, zelfs op voeten gekleed in sokken. Het maakt ook de exacte hechting van de schoen mogelijk, waardoor uitglijden van de voet en schaven wordt voorkomen. Een tweede slot werd ook gebruikt om de andere kant van de schoenen af te werken, die echter een puur decoratieve functie heeft. Het complement is een metalen, glanzende napa.


ballerina's


Daszyński biedt ook iets voor de lente en de zomer. Bonte ballerina's in klassieke snit bewijzen zich op warme dagen, zowel op kantoor als tijdens het winkelen of ontspannen in de wei.

Duurzame stof, aangenaam aanvoelend vulling en ergonomische pasvorm zorgen voor comfort en vertrouwen tijdens het lopen. Bovendien vermindert het versterken van de neus het risico van onbedoelde beschadiging van de schoen en stoten op de vingers.


Schoenen


Het klassieke item in het aanbod van de fabrikant zijn shuttles, ontworpen voor meer ingetogen, elegante stileringen. Klassieke snit, hoge en stevige hak en hoge duurzaamheid zullen het vertrouwen van de drager in elke situatie garanderen.


Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met het aanbod van Daszyński-schoenen.