Daszyński is een erkende fabrikant van schoenen die zijn gemaakt met vrouwen in het achterhoofd. Dit is niet zomaar een reclameslogan, maar een van de filosofieën achter dit schoeisel. Je kunt het op het eerste gezicht zien als je naar een van de modellen kijkt die door dit Poolse merk zijn gesigneerd. Stijl, chic, elegantie, interessant uiterlijk, goed gekozen kleuren, interessante accessoires, zorgvuldige afwerkingen, evenals een breed scala aan modellen - al deze superlatieven beschrijven slechts in geringe mate de volledige kenmerken van het aanbod.


Iets goeds voor elke vrouw


Ongeacht de voorkeuren zal elke vertegenwoordiger van het schone geslacht in het assortiment met de naam Daszyński een product vinden dat aan haar verwachtingen zal voldoen. Liefhebbers van lange laarzen zullen zeker aandacht besteden aan de modellen van laarzen en geïsoleerde laarzen. Aanhangers van licht, kort en comfortabel schoeisel zullen de aandacht vestigen op ballerina's, en dames die gericht zijn op elegantie zullen altijd smaakvol in elke centimeter reiken pendelbussen en aantrekkelijke schoenen. Elke styling zal gemakkelijk zijn met zo'n assortiment.


Materialen gebruikt door het bedrijf Daszyński


De vorm van schoenen is slechts één kant van de medaille. De basis van de goede mening van het merk zijn hun prestaties, die van een extreem hoog niveau zijn. Allemaal dankzij het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen uit de ecologische leerlijn. Dankzij deze oplossing is het mogelijk om een ​​dubbele toegevoegde waarde aan te duiden die erachter zit: ten eerste gaat zeer goed schoeisel naar de handen, en eigenlijk naar de benen van de consument, wat vertrouwen geeft in elke situatie en benadrukt hun goede smaak en stijl, en ten tweede is dit feit van groot belang voor de ecologie, omdat het het fenomeen van het gebruik van natuurlijke huiden van dieren beperkt, wat door veel mensen wordt bekritiseerd. Het heeft ook een andere dimensie in de vorm van aantrekkelijke prijzen, zeer gunstig vanuit het oogpunt van de aangeboden kwaliteit.


Van ontwerp tot uitvoering


Achter elk model Daszyński-schoenen schuilt een doordacht ontwerp, op basis waarvan specifieke materiaal-, kleur- en afwerkingsoplossingen worden gekozen. Hierdoor maakt het uiteindelijke effect een geweldige indruk en trekt het klanten aan. Dit vertaalt zich ook in de diversificatie van het aanbod in termen van modelbeschikbaarheid. Laten we dus eens kijken naar de verschillende soorten schoenen die worden aangeboden.


Schoenen


Dit type schoeisel is erg gewild bij dames, vooral wanneer het warmere deel van het jaar ten einde loopt en er behoefte is aan het juiste schoeisel voor de koelere periode. Het aanbod van Daszyński omvat modellen met een lagere, stabielere hak.


Het kleurenschema begint met zwart, gaat door lichtere tinten, tot grijs en donkerbeige. Zo'n kleurenpalet past perfect bij de kleding die in de late herfst en winter wordt aangetrokken. Een interessant element zijn afwerkingsaccessoires in de vorm van bandjes die op het bovenste deel van de schoen zijn genaaid en lossere, mesh-inzetstukken, bekroond met een koordstiksel. Schoenen Ze zijn ook een ideale keuze voor de herfstregen, omdat ze de benen beschermen tegen vocht en kou.


Schoenen geïsoleerd


Het is het tweede type schoen dat bedoeld is voor gebruik bij koud weer. Dankzij de warmere en goed isolerende voering houden ze de voet op een constante temperatuur, waardoor comfortabel bewegen mogelijk is, ongeacht de heersende buitenomstandigheden.

Sluiting met een rits maakt het gemakkelijker om de schoen aan te trekken, zelfs aan voeten met sokken. Het zorgt ook voor een exacte pasvorm van de schoen, waardoor de voet niet wegglijdt en schuurt. Om de andere kant van de schoenen af ​​te werken, werd ook een tweede rits gebruikt, die echter puur decoratief is. Het wordt aangevuld met een metalen, glanzende drukknop.


Ballerina's


Daszyński biedt ook iets voor het lente- en zomerseizoen. Veelkleurig Ballerina's in een klassieke snit bewijzen ze zich op warme dagen, zowel op kantoor als tijdens het winkelen of ontspannen in de wei.

Duurzame stof, aangenaam aanvoelende voering en ergonomische snit zorgen voor comfort en vertrouwen tijdens het lopen van de voeten. Bovendien vermindert neusversterking het risico op onbedoelde schoenschade en stoten op de tenen.


pendelbussen


Het klassieke item in het aanbod van de fabrikant is: pendelbussen, voorbereid op meer ingetogen, elegante stileringen. De stijlvolle snit, de hoge en stevige hak en de hoge duurzaamheid bieden gebruikers een zelfverzekerde stap in elke situatie.


We nodigen u uit om vertrouwd te raken met het aanbod van Daszyński-schoenen.