Damesslippers - schoenen zonder welke velen van ons zich geen vakantie kunnen voorstellen, rustig thuis of naar het zwembad gaan, of het nu voor recreatie of ontspanning is. De details zijn belangrijk in herinneringen - schoenen kunnen ook een mooi element zijn van mooie momenten. Comfortabel, die niet wrijven en de voet beschermen, en die mooi zijn en perfect passen bij de jurk die u zult associëren met uw eerste vakantie met uw partner of een vriendelijke reis. Of misschien zult u dankzij hen uw terugkeer naar huis gaan associëren met nog meer comfort en ontspanning - na een hele dag op de benen schuiven u uw voeten in comfortabele teenslippers ... Kies zelf een model - tussen die gemaakt van schuim, rubber, versierd met bont of kralen, kwastjes en bloemen, van effen, fel of wild gekleurd. Stem ze af op jou en je behoeften!

Damesslippers - hoe draag je ze?

Hoewel uiterst eenvoudig en handig, slippers ze kunnen schoeisel moeilijk zijn in stilistische combinaties. Ze werken fantastisch in combinatie met shorts en een top als we naar het strand gaan, maar kunnen ze net zo vrij worden gedragen in meer veeleisende omstandigheden? Het is zeker beter om een ​​ander type schoen te kiezen voor een zeer formele gelegenheid, zoals een interview, zakelijke bijeenkomst of begrafenis. In dergelijke situaties is het veiliger om shuttles te kiezen, sleehakken of hoge hakken, noodzakelijkerwijs met bedekte vingers en op een klassieke manier.

In minder formele omstandigheden kunnen we het ons met een gerust hart veroorloven om deze uiterst comfortabele schoenen te gebruiken. Ze passen zowel bij klassieke urban sets: 7/8 jeans en een wit overhemd, zeer lange, luchtige rokken en jurken, maar ook stijlen die verwijzen naar de mode van de jaren 70 - uitlopende broeken en minirokken. Slippers zijn schoenen waar alle vrouwen dol op zijn, ongeacht hun leeftijd en kledingstijl. Het is moeilijk voor te stellen dat je een hete zomer zonder hen zou overleven. De rijkdom aan beschikbare ontwerpen - van foam, sportmodellen, tot elegante of fancy exemplaren van leer - zorgt ervoor dat elke dame die waarde hecht aan comfort minstens één paar in haar garderobe heeft.