Damesslippers - schoenen zonder welke velen van ons zich geen vakantie, privacy thuis of naar het zwembad kunnen voorstellen, zowel voor recreatie als voor ontspanning. De details zijn belangrijk in herinneringen - schoenen kunnen ook een mooi element zijn van mooie momenten. Comfortabel, die niet wrijven en de voet beschermen, en degenen die mooi zijn en perfect passen bij de jurk die u zult associëren met uw eerste vakantie met uw partner of een vriendelijke reis. Of misschien, dankzij hen, zal thuiskomst je associëren met nog meer comfort en ontspanning - na een hele dag op je voeten zul je je voeten in comfortabele teenslippers schuiven ... Kies een model voor jezelf - tussen die gemaakt van schuim, rubber, versierd met bont of kralen, met kwastjes en bloemen, van effen, helder of wild gekleurd. Pas ze aan u en uw behoeften aan!

Slippers voor dames - hoe draag je ze?

Hoewel uiterst eenvoudig en handig, flip-flops het zijn soms moeilijke schoenen in stilistische combinaties. Ze werken fantastisch in combinatie met korte broeken en tops wanneer we naar het strand gaan, maar kunnen ze ook vrij worden gedragen in zwaardere omstandigheden? Het is beslist beter om een ander type schoenen te kiezen voor zeer formele gelegenheden, zoals een interview, een zakelijke bijeenkomst of een begrafenis. In dergelijke situaties is het veiliger om een shuttle te kiezen, vouwen KOTURNIE of hoge hakken, noodzakelijkerwijs bedekt met vingers en op een klassieke manier.

In minder formele omstandigheden kunnen we ons vol vertrouwen veroorloven om deze uiterst comfortabele schoenen te gebruiken. Ze passen in zowel klassieke stedelijke sets: 7/8 jeans en een wit shirt, zeer lange, luchtige rokken en jurken als styliseringen die verwijzen naar de mode van de jaren 70 - wijd uitlopende broeken en minirokjes. Japan zijn schoenen waar alle vrouwen van houden, ongeacht hun leeftijd en gewenste stijl van kleden. Het is moeilijk je voor te stellen om te overleven zonder die hete zomer. De rijkdom aan beschikbare ontwerpen - van sportieve schuimmodellen tot elegant of luxe, gemaakt van leer - maakt dat elke dame die het draagcomfort op prijs stelt ten minste één paar in haar kledingkast heeft.