Men moet niet vergeten dat kinderschoenen belangrijke functies spelen bij de juiste ontwikkeling van het kind. Ze zorgen niet alleen voor een comfortabele beweging, maar ondersteunen ook verschillende voetstructuren voor betere prestaties. In het belang van de gezondheid van de kindervoeten hebben we een aparte afdeling opgezet waarin we profylactisch schoeisel voor kinderen presenteren, gecreëerd in samenwerking met ervaren kinderschoenontwerpers en specialisten op het gebied van orthopedie. Dergelijke schoenen worden aanbevolen om te worden gedragen door kinderen met gezonde voeten, om de vorming van voetafwijkingen te voorkomen. Ze kunnen ook de behandeling aanvullen en revalidatie ondersteunen.

We hebben de mogelijkheid om schoeisel van het beroemde merk Bartek te bieden - profylactische laarzen en profylactische sandalen, verkrijgbaar in uitzonderlijk stijlvolle ontwerpen. Bartek is een Pools bedrijf dat is gebouwd op zorg voor de gezondheid, goede ontwikkeling en het comfort van het kind, wat wordt bevestigd door het certificaat Gezonde voet, dat kenmerkend is voor het schoeisel van dit merk. Het profylactische schoeisel dat wij voor kinderen voorstellen, is volkomen veilig voor het osteo-articulair-spierstelsel van kinderen. Vanuit het oogpunt van orthopedie zijn schoenen met name aan te bevelen voor zowel jonge kinderen als tieners. Ons assortiment preventief schoeisel voor kinderen is een combinatie van modieuze stijl, correcte constructie en moderne technologische oplossingen. In het belang van een hoge standaard van dit type schoeisel, zijn alle modellen gemaakt van natuurlijk leer of componenten van uitstekende kwaliteit. Profylactisch schoeisel voor kinderen is herkenbaar aan de karakteristieke structuur, die voornamelijk bestaat uit een hoog bovenwerk, een stijve hak en een elastische zool. Bovendien hebben dergelijke schoenen een zacht binnenwerk dat beschermt tegen schuring. Profylactisch kinderschoeisel heeft een perfecte contouren, waardoor het de voet op de juiste plaats zet. Voor een nog beter effect van een goede voet, wordt zelfs tijdens lichamelijke activiteit velcro-sluiting gebruikt, wat ook een grote hulp is voor het kind en de ouder tijdens de dagelijkse drukte.

In onze winkel kunt u profylactische schoenen bestellen voor kinderen, waarvan het gebruik echte voordelen oplevert. Dergelijke schoenen voorkomen het optreden van functionele defecten van de onderste ledematen bij kinderen en adolescenten - valgusvoeten, platte voeten, klauwvingers enz. De modieuze profylactische schoenen voor kinderen worden gewillig gedragen, zelfs door de meest veeleisende kinderen en oudere kinderen. Gezonde schoenen met interessante stiksels of applicaties zullen zich niet schamen voor een meisje of jongen.