Lidwoord

  • 2023-05-30

Kan leiden naar nieuwe producten in de KeeShoes-winkel

Zoals elke maand verschenen er fenomenale nieuwe schoenen in onze webshop, waarmee we opnieuw bewezen hebben dat een scherpe prijs hand in hand kan gaan met een uitstekende kwaliteit en een onberispelijke uitstraling. Maak kennis met de nieuwste modellen en leer hoe je ze kunt stylen om er geweldig uit te zien, ongeacht je plannen.

  • 2023-05-30

Met in de hoofdrol: bruine pantoffels. Raak geïnspireerd!

Meisjes houden van bruin. En niet alleen zij! Het bewijs hiervan zijn bruine teenslippers - tijdloos, universeel en stijlvol. Je kunt ze bij vele gelegenheden dragen, elke keer weer genietend van een perfecte look. Als je op zoek bent naar inspiratie voor looks met bruine slippers, dan ben je hier aan het goede adres. We hebben ze voor je verzameld op één plek. Werken!

  • 2023-05-30

Bontpantoffels - geraakt of gemist?

Bontjassen, jassen en handtassen zijn gereserveerd voor de winter. Ben je echter een van de liefhebbers van deze gezellige trend, dan hoef je het in de zomer niet op te geven. Het enige wat je hoeft te doen is pantoffels van bont aan je schoenencollectie toe te voegen. Benieuwd hoe je ze kunt gebruiken in combinatie met je zomergarderobe? Antwoorden op deze en andere vragen vindt u in onze gids.

  • 2023-05-29

We kiezen schoenen voor het strand en het zwembad

Eind mei is de laatste oproep om schoenen te zoeken voor de feestdagen van dit jaar. Als u van plan bent ze bij het zwembad of op het strand door te brengen, bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel hebben we de meest waardevolle tips verzameld die je helpen bij het maken van de juiste keuze. Raak geïnspireerd!

  • 2023-05-29

Hoofdrol: Crocs

Sommigen houden van ze, anderen haten ze. Crocs, hoewel ze er nogal ... specifiek uitzien, verliezen hun populariteit nog steeds niet. Deze schoenen zijn gemakkelijk te onderhouden, comfortabel, antislip, bestand tegen beschadigingen en antibacterieel. Kijk wanneer je je Crocs moet dragen en waarmee je ze kunt combineren voor een onconventioneel eindresultaat.

  • 2023-05-29

Een stijlvolle gids. Bekijk welke schoenen bij jouw favoriete korte broek passen

Shorts zijn een onlosmakelijk onderdeel van de zomergarderobe van dames en heren over de hele wereld. Dankzij talloze mogelijkheden qua kleuren, snitten en patronen kun je ze voor verschillende gelegenheden dragen. Benieuwd welke schoenen het beste passen bij jouw favoriete short? U bent bij ons aan het juiste adres! In deze gids vind je genoeg stijlinspiratie.

  • 2023-05-29

We kiezen schoenen voor linnen broeken

Linnen broeken zijn een musthave voor de aankomende zomer. Zowel vrouwen als mannen houden van ze. Geen wonder! Dit garderobe-item is ongeëvenaard. Linnen broeken zijn luchtig en uiterst comfortabel, en tegelijkertijd relatief makkelijk te stylen. Vraag je je af welke modellen schoenen je ermee kunt combineren? Het antwoord op deze vraag vindt u in deze gids.

  • 2023-05-28

Bekijk hoe je je favoriete schoenen in de zomer verzorgt

De zomer komt snel. Aangenaam warme temperaturen kunnen echter hun tol eisen van uw favoriete schoenen, waardoor de kleur vervaagt of een onaangename geur ontstaat. In deze gids vertellen we je hoe je je favoriete zomerschoenen gemakkelijk onderhoudt, zodat je er nog langer van kunt genieten.

  • 2023-05-28

Welke schoenen droegen de belangrijkste popcultuuriconen? Raak geïnspireerd!

Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elvis Presley, Michael Jackson… Dit zijn namen die iedereen kent. Hoewel al deze personages erg van elkaar verschilden, werden ze symbolen van alle tijden, en de herinnering aan hen leeft nog steeds voort. Dus waarom zou u zich niet een beetje laten inspireren door te kijken naar de schoenen die worden gedragen door de belangrijkste popcultuuriconen?

  • 2023-05-24

Schoenen als kenmerk van subculturen

Tot de schoenencollecties van veel mensen behoren Doc Martens, Converse sneakers, laarzen en Adidas. Hoewel deze schoenen tegenwoordig niet exclusief voorbehouden zijn aan bepaalde subculturen, waren ze in het verleden zeker hun kenmerk. Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van deze schoenen, bent u bij ons aan het juiste adres. Laten we beginnen!