Adanex is een Pools bedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in de productie en levering van schoenen eigengemaakthet en recreatief. Het idee van het bedrijf is om een ​​product van de hoogste kwaliteit te vervaardigen, met hoge functionele parameters, een interessant uiterlijk en onmiskenbaar comfort.


Het lijkt misschien dat zo'n eenvoudig product als de populaire pantoffels en slippers kan niet beter, gewoon duidelijk. En toch. Adanex-producten zijn een duidelijke tegenspraak met dergelijke claims. Bovendien hebben ze voordelen die zelfs de meest veeleisende consumenten kunnen aantrekken.


In de strijd tegen trillingen


Wat Adanex-schoenen onderscheidt van modellen van andere fabrikanten, is het gebruik van een materiaal dat trillingen en belastingen in de zool absorbeert. Het hiervoor gebruikte polyurethaan is een uitstekend materiaal dat de ongewenste effecten van lopen elimineert. Allemaal dankzij de microcellulaire structuur die erin verborgen is. Het absorbeert microschokken en trillingen treden op bij het contact van de zool met de grond op het moment van stappen.


Weinig mensen realiseren zich dat het ontbreken van een dergelijke demping een zeer negatief effect heeft op de gewrichten, met name op de enkel en knie. Adanex weet het, daarom heeft het bij het ontwerpen van zijn schoenen rekening gehouden met het gebruik van een oplossing die eventuele schadelijke effecten elimineert. En dit is nog maar het begin van de voordelen.


Verscheidenheid en keuze van ontwerp


Van de modellen die in onze winkel verkrijgbaar zijn, domineren pantoffels die bedoeld zijn voor gebruik binnenshuis eigengemaakthem. Kenmerkend voor hen is een zeer breed scala aan kleuren en dessins, in de praktijk de breedste op de markt.


Het is de moeite waard om te benadrukken dat de patronen niet beperkt zijn tot het mengen van kleuren binnen één model of het creëren van schoenen in één kleur. Ook vinden we een groot aantal modellen "aangekleed" in bijvoorbeeld bloemen, panterhuid, hooglanderpatronen of symmetrische embossing van het materiaal. Vooral die onlangs maakten een interessante indruk, wat zelfs een verrassing kan zijn voor mensen die ze gebruiken.


Leuke materialen


De materialen die bij de productie door Adanex worden gebruikt, vereisen een beetje beschrijving. De gezondheidsvoordelen van de zool zijn al eerder beschreven. Hieraan moet worden toegevoegd dat het zeer flexibel, duurzaam en tegelijkertijd duurzaam is. Dit feit zal vooral worden gewaardeerd door mensen die hun pantoffels moesten vervangen vanwege het "scheuren" van hun hiel. Bovendien hebben ze een antislipstructuur, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt geëlimineerd.


De bovenkant van de pantoffels is op zijn beurt gemaakt van een aangenaam aanvoelende stof, duurzaam, bestand tegen trekjes en wrijving, inclusief snel kleurverlies.


Het onmiskenbare voordeel van het gebruik van dergelijke materialen is hun flexibele vorm, waardoor er geen probleem is met hun opslag, en wanneer ze na lange tijd uit de kast worden verwijderd, passen ze nog steeds goed aan de voet. Dit is een goede oplossing in gevallen waarin we een noodpaar voor gasten willen.


Een paar woorden over de soorten pantoffels


Het concept van pantoffels, hoewel schijnbaar voor de hand liggend om te begrijpen, betekent niet dat er onder deze naam één en hetzelfde schoeisel bestaat. Je kunt het goed zien aan het voorbeeld van deze fabrikant.


Onder de aangeboden modellen kunnen we zowel modellen vinden die de hele voet bedekken, als modellen met een inkeping op de tenen. De eerste geven een gevoel van warmte en comfort in elke situatie, waardoor ze perfect zijn om thuis te ontspannen. Deze laatste zorgen op hun beurt, naast comfort, ook voor een zekere luchtigheid, waardoor ze ideaal zijn om zowel in appartementen te verhuizen als om naar een balkon of terras te gaan. Belangrijk is dat beide typen een nette en prettige uitstraling hebben.


Een apart type zijn pantoffels gemaakt in de stijl van pantoffels, d.w.z. opgebouwd tot aan de enkel. Dit type zorgt voor de meeste warmte, waardoor je te allen tijde een constante temperatuur van de voet kunt behouden. Ze zijn gemaakt voor mensen die thermofiel zijn, maar ook voor interieurs met tocht en koelere temperaturen.


Het aanbod wordt aangevuld met een model pantoffels volledig gemaakt van natuurlijk leer. Hun volledig omsloten voorste gedeelte zorgt dankzij de perforatie voor luchtcirculatie en vergemakkelijkt de afvoer van vocht.


Wij nodigen u uit om kennis te maken met het aanbod van Adanex-schoenen.