fabrikanten
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Anesia Paris Angello Anis Antylopa Aqua-Speed Arka Arrigo Bello Asics Atletico Ax Boxing B.one BLESS Badura Balada Bartek Bartuś Befado Bella Paris Bello Star Best Shoes Bestelle Big Star Bona ButyModne CABIN COLORFUL Caprice Caterpillar Ch. Creation Christine Cink Me Clowse Cm Paris Comer Converse Corina DK Daniel Daszyński Demar Diamantique EXQUILY Edeo Eksbut Emaks Encor Erino Erynn Escott Espinto Evento Fila Filippo Flyfor Forever Folie GUAPISSIMA Gamis Gianmarko Givova Gogo Goodin Gregors Grisport Groto Gogo Helly Hansen Hengst Hugotti Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star Janessa Joma Jumex Kaniowski Kappa Kayla Kayla Shoes Kazkobut Korda Kotyl Kylie Lacoste Laura Mode Lee Cooper Lily Shoes Lovery Lucky Shoes Mannika Marco Marquiiz Marquiz Mazaro Mazurek McArthur McKey Mckeylor Mido Miko Miss Laura Mizuno Mojo Moskała Mttrek Mulanka Muto N/M Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nike Jordan Nikopol Nio Nio Original Walkman Shoes Outhorn Pees Pilpol Primavera Puma Queen Vivi Queentina RTX WALK Rapter Reebok Ren But Renda Rider Riko Rucanor S. BARSKI SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Salomon Seastar Sergio Leone Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Sweet Shoes Szydłowski Timberland Tina&Co Top Shoes Tullo Tur Ugg Under Armour Vans Vgy Max Via-Nova Vices Vices New Collection Vinceza W. Potocki Weide Wilady Yes Mile Zarro foreverfolie

Adanex-schoenen

49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
69,00 zł
59,00 zł
36 37 38 39 40
69,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
69,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
36 37 38 39 40
59,00 zł
49,00 zł
36 37 38 41
69,00 zł
49,00 zł
36 37 38 41
59,00 zł
49,00 zł
37 38 39 40
59,00 zł
49,00 zł
36 37 39 40 41
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
41 42 43
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
37 41
59,00 zł
49,00 zł
37 38 39
59,00 zł
49,00 zł
37 38
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
79,00 zł
69,00 zł
36 37 38 39 40
69,00 zł
59,00 zł
40 41 42

Adanex is een Pools bedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in de productie en levering van thuis- en recreatief schoeisel. Het idee van het bedrijf is om het hoogste kwaliteitsproduct met hoge functionele parameters, interessant ontwerp en onmiskenbaar comfort te vervaardigen.


Het lijkt misschien dat zo'n simpel product, dat populaire slippers en flip-flops zijn, niet beter, maar gewoon is. En toch. Adanex-producten zijn een duidelijke ontkenning van dergelijke claims. Wat meer is, ze hebben de voordelen die zelfs de meest veeleisende consumenten kunnen aantrekken.


In de strijd tegen trillingen


Wat Adanex-schoenen onderscheidt van modellen van andere fabrikanten, is het gebruik van materiaal dat trillingen en lasten in de zool absorbeert. Polyurethaan, dat voor dit doel is gebruikt, is een uitstekend materiaal om de ongewenste effecten van lopen te elimineren. Allemaal dankzij de microcellulaire structuur die erin ligt. Het absorbeert microschokken en trillingen ontstaan op het grensvlak tussen de zool en de grond wanneer stappen worden ondernomen.


Bijna niemand realiseert zich dat het ontbreken van een dergelijke waardevermindering een zeer negatief effect heeft op de gewrichten, met name op de enkel en de knie. Adanex weet dit, daarom heeft hij bij het ontwerpen van zijn schoenen rekening gehouden met de toepassing van de oplossing en de resulterende schadelijke effecten geëlimineerd. En dit is slechts het begin van voordelen.


Diversiteit en selectie van ontwerp


De modellen die beschikbaar zijn in onze winkel worden gedomineerd door slippers die zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis. Kenmerkend voor hen is het extreem brede kleuren- en ontwerpbereik, in de praktijk de breedste op de markt.


Het is de moeite waard om te benadrukken dat de ontwerpen niet alleen beperkt zijn tot het mengen van kleuren binnen één model, of het creëren van monokleurig schoeisel. We zullen ook een groot aantal "aangeklede" modellen vinden, bijv. Bloemen, pantervellen, hooglandijnen of symmetrische reliëfs van het materiaal. Vooral deze maken recent een interessante indruk, wat een verrassing kan zijn voor de mensen die ze gebruiken.


Materialen die plezier geven


Een kleine beschrijving is vereist voor materialen die worden gebruikt voor productie door Adanex. De gezondheidsvoordelen van de zolen zijn al beschreven. Hieraan moet worden toegevoegd dat het zeer flexibel, duurzaam en ook duurzaam is. Mensen die hun slippers hebben moeten ruilen vanwege de "hiel" van hun hielen zullen dit feit waarderen. Bovendien hebben ze een antislipstructuur, waardoor het risico van uitglijden en vallen wordt uitgesloten.


De bovenkant van de slippers is op zijn beurt gemaakt van een aangenaam aanvoelend materiaal, duurzaam, bestand tegen trekken en vegen, inclusief snel kleurverlies.


Het onmiskenbare voordeel van het gebruik van dergelijke materialen is hun flexibele vorm, waardoor er geen probleem is met hun opslag en na een lange tijd uit de kast is gehaald, ze passen nog steeds goed op de voet. Dit is een goede oplossing in gevallen waarin we een noodpaar voor gasten willen hebben.


Een paar woorden over het soort slippers


Het concept van slippers, hoewel schijnbaar voor de hand liggend om te begrijpen, betekent niet dat er onder deze naam één en hetzelfde schoeisel is. Je kunt het goed zien aan het voorbeeld van deze producer.


Onder de aangeboden modellen vinden we beide die de hele voet grondig bedekken en een inkeping op de vingers hebben. De eerste zorgen voor een gevoel van warmte en comfort in elke situatie, waardoor ze perfect zijn om te ontspannen in huiselijke omstandigheden. Op hun beurt bieden de tweede, naast comfort, ook een zekere luchtigheid, waardoor ze ideaal zijn om in de appartementen te bewegen, of om naar het balkon of terras te gaan. Wat belangrijk is, beide typen hebben een nette en aangename uitstraling.


Een apart type slippers wordt gemaakt in bamboestijl, die is opgebouwd tot aan de enkel. Dit type biedt de grootste hoeveelheid opwarming, waardoor je constant een constante temperatuur van de voet kunt behouden. Ze zijn gemaakt met de gedachte aan thermofiele mensen, maar ook voor interieurs waar tocht optreedt en de temperatuur koeler is.


Het aanbod wordt aangevuld door een model van flappen volledig gemaakt van natuurlijk leer. Hun volledig ingebouwd voorste deel dankzij de perforatie zorgt voor luchtcirculatie en vergemakkelijkt het vochtbeheer.


Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met het aanbod van Adanex-schoenen.