Inblu - een beetje zonnig Italië op Poolse straten

Inblu is een Italiaans bedrijf dat zijn geschiedenis begon met schoenen in de jaren 70 met de productie van hakken en zolen. Dankzij de ervaring in de productie van deze elementen, Inblu-schoenen onderscheiden zich op de markt met uitzonderlijk goed geprofileerde zolen. Het merk probeert aan de verwachtingen van zijn klanten te voldoen en biedt modieuze ontwerpen en moderne stijlen van zijn schoenen. Inblu is het perfecte merk voor mensen die waarde hechten aan comfort en stijl tegen een betaalbare prijs.

Inblu sandalen - Italiaans design voor een betaalbare prijs

Het bedrijf Inblu is vooral bekend om de productie van zijn hoogwaardige zomerschoenen: teenslippers, teenslippers en sandalen. Eenvoud en gemak in het dagelijks gebruik - deze prioriteiten waren de leidraad voor Italiaanse ontwerpers bij het maken van Inblu-schoenen.

Inblu damesschoenen - lichtheid en comfort

We kunnen vinden in het aanbod van het bedrijf slippers Inblu gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat de productie van licht en comfortabel schoeisel mogelijk maakt. Door de eenvoud van de ontwerpen kun je de schoenen gemakkelijk afstemmen op vele stijlen. Sandalen Inblu Ze zijn perfect voor zomerse wandelingen of informele familie-evenementen in de boezem van de natuur. Aan de andere kant zijn teenslippers de perfecte keuze voor het strand of het zwembad, waar gemak en comfort tellen. Schoenen dames Inblu is perfect voor vrouwen die kiezen voor comfortabele en betaalbare schoenen.

Inblu herenschoenen - comfort en een perfect profiel

Het Italiaanse bedrijf herinnert zich ook de behoeften van mannen die opties voor de zomer zullen vinden die perfect bij hen passen. Slippers Inblu is comfortabel schoeisel, goed gevormd en aangepast aan mannelijkj voeten. U kunt ook van de aanbieding afstappen Inblu pantoffelswaardoor u ook in de privacy van uw vier hoeken van comfort kunt genieten. Ze zijn perfect voor mannen die zich in elke situatie richten op comfort.

Inblu-schoenen - schoenen voor veeleisende klanten

Veel mensen geven de voorkeur aan het uiterlijk van schoenen boven comfort. Ondertussen kan het gevolg van het dragen van ongemakkelijke en ongezonde schoenen voor voeten bijvoorbeeld hallux zijn. De makers van Inblu-schoenen vergeten de gezondheid van hun klanten niet. Het schoeisel van het Italiaanse bedrijf wordt aanbevolen voor mensen die kunnen worden blootgesteld aan dwars- of langsplatte voeten. Dankzij een speciaal geprofileerde binnenzool passen de schoenen zich aan de natuurlijke, fysiologische vorm van de voet aan.

Een paar interessante feiten over het bedrijf en Inblu-schoenen

Het merk Inblu is een pionier in het gebruik van de moderne CHIPS-productiemethode - ook wel spuitgieten genoemd. Deze methode maakt de verbinding van het bovenwerk, de voering en de zool mogelijk zonder het gebruik van lijm of andere zelfklevende producten. Inblu gebruikt polyurethaan voor de productie van haar schoenen, wat zorgt voor een hoge flexibiliteit van de schoenen. Het innovatieve productie-idee en de nieuwe assemblagetechnologie zorgden ervoor dat het Italiaanse bedrijf doorbrak op de wereldmarkt.

Inblu is een bedrijf dat actief om de natuurlijke omgeving geeft en energie bespaart. Het gebruik van innovatieve technologieën op basis van hernieuwbare energiebronnen en toewijding aan de natuurlijke omgeving kenmerken Inblu's verantwoorde acties.

Als je gokt op gezond en comfortabel schoeisel, bekijk dan zeker het Inblu-merkaanbod!