Inblu - een beetje zonnig Italië op Poolse straten

Inblu is een Italiaans bedrijf dat zijn geschiedenis begon met schoeisel in de jaren 70 van de productie van hakken en zolen. Dankzij de ervaring in de productie van deze elementen, Inblu-schoenen ze onderscheiden zich op de markt met uitzonderlijk goed geprofileerde zolen. Het merk probeert aan de behoeften van zijn klanten te voldoen door modieuze ontwerpen en moderne mode van zijn schoenen aan te bieden. Inblu is een ideaal merk voor mensen die comfort en stijl waarderen voor een betaalbare prijs.

Inblu-sandalen - Italiaans design voor een betaalbare prijs

Het bedrijf Inblu is het best bekend voor de productie van zijn hoogwaardige zomerschoenen: flip-flops, slippers en sandalen. Eenvoud en gemak bij dagelijks gebruik - deze prioriteiten leidden Italiaanse ontwerpers bij het maken van schoenen van Inblu.

Damesschoenen Inblu - lichtheid en comfort

Het aanbod van het bedrijf is te vinden flip-flops Inblu gemaakt van hoogwaardig kunststof waarmee u licht en comfortabel schoeisel kunt maken. De eenvoud van de ontwerpen zorgt voor eenvoudige aanpassing van schoenen aan vele stijlen. sandalen Inblu Ze zijn perfect voor zomerwandelingen of informele familie-evenementen midden in de natuur. Aan de andere kant zijn teenslippers de perfecte keuze voor op het strand of het zwembad, waar gemak en comfort tellen. Schoenen vrouwen Inblu is perfect voor vrouwen die kiezen voor comfortabele en betaalbare schoenen.

Herenschoenen Inblu - comfort en perfect profiel

Het Italiaanse bedrijf herinnert zich ook de behoeften van mannen die de perfecte zomeropties zullen vinden. slippers Inblu is comfortabel schoeisel, goed gevormd en passend herenj voeten. U kunt ook van het aanbod afkomen Inblu-slippersdat zal je toestaan om te genieten van comfort, ook in het comfort van je vier hoeken. Perfect voor mannen die comfortabel willen zijn in elke situatie.

Inblu-schoenen - veeleisend schoeisel

Veel mensen brengen schoenen boven hun comfort uit. Ondertussen kunnen de gevolgen van het dragen van ongemakkelijk en ongezond voor de voeten van schoenen zelfs halluks zijn. De makers van Inblu-schoenen vergeten de gezondheid van hun klanten niet. Het schoeisel van het Italiaanse bedrijf wordt aanbevolen voor mensen die kunnen worden blootgesteld aan dwars- of lengterichting van de platte voet. Dankzij de speciaal geprofileerde binnenzool passen de schoenen zich aan de natuurlijke fysiologische vorm van de voet aan.

Een paar interessante feiten over het bedrijf en schoenen van Inblu

Het merk Inblu is een pionier in de toepassing van de moderne productiemethode CHIPS - ook wel spuitgieten genoemd. Met deze methode kunt u het bovendeel, de voeringen en de zolen verbinden zonder lijm of andere kleefmiddelen te gebruiken. Voor de productie van zijn schoenen gebruikt Inblu polyurethaan dat zorgt voor een hoge flexibiliteit van schoeisel. Een innovatief productie-idee en nieuwe assemblagetechnologie lieten het Italiaanse bedrijf toe om uit te breken op de wereldmarkt.

Inblu is een bedrijf dat actief zorgt voor het milieu en energiebesparing. Het gebruik van innovatieve technologieën op basis van hernieuwbare energiebronnen en toewijding aan de natuurlijke omgeving wordt gekenmerkt door verantwoordelijke acties van Inblu.

Als je gokt op gezond en comfortabel schoeisel, kijk dan eens naar de merkaanbieding van Inblu!