Wij zijn niet bang voor de winter! We kiezen winterlaarzen voor een kind


Ben je op zoek naar de perfecte winterlaarzen voor een tweejarige? Of vraag je je misschien af ​​welke snowboots geschikt zijn voor een vijfjarige? Hoe oud uw kind ook is, u wilt natuurlijk dat winterschoenen functioneel zijn en tegelijkertijd graag door het kind worden gedragen. We hebben een manier!

Hu hu ha, de winter is zo slecht nog niet!

Het kiezen van de juiste schoenen voor kinderen is een echte uitdaging, vooral wanneer de eerste sneeuw buiten het raam verschijnt. Wil je dat hun kleine voetjes warm en droog blijven, en wil je tegelijkertijd niet je schoenen aan- en uittrekken om je hoofdpijn te bezorgen? 

Je bent op een geweldige plek gekomen! In onze gids hebben we een aantal tips opgesteld die je zullen helpen bij het kiezen van de perfecte winterlaarzen voor je kind. Laten we beginnen!

Schoenen voor speciale taken

Door de sneeuw waden, een sneeuwpop maken, sleeën en sneeuwballengevechten... In de winter hebben kinderen beslist speciale laarzen nodig.

Wanneer u door het aanbod van kindersnowboots bladert, is het de moeite waard om enkele aspecten te onthouden, waardoor u zeker weet dat uw kinderen goed voorbereid zijn om in de sneeuw te spelen. We hebben ze hieronder besproken.

Zorg dat je waterdicht en ademend bent

Waterbestendigheid is een van de meest wenselijke eigenschappen als het gaat om het kiezen van winterschoenen voor kinderen. Dankzij het verzegelde oppervlak krijgen het bovenwerk en de zool een uitstekende bescherming tegen vocht en natte omstandigheden die kenmerkend zijn voor de winter. 

Om de voeten van je kind droog en warm te houden, trek je schoenen aan met strakke naden en een speciale voering om te voorkomen dat er sneeuw in de schoen komt.

Het is net zo belangrijk dat de snowboots van uw kind gemaakt zijn van natuurlijk ademend materiaal. Zo blijft het vocht van zweetvoeten uit de buurt van je baby en vermijd je onaangename geurtjes en verkoudheid.

Isolatie om je warm te houden

Dankzij de juiste isolatielaag blijven de voeten van uw kind warm, ongeacht de activiteiten die uw kind onderneemt.

Antislipzool

De antislipzool beschermt uw kind tegen uitglijden op een ijzige weg. Om deze reden mag u deze factor in geen geval negeren bij het kopen van kindersnowboots.

Zet in op een rubberen zool met antislip eigenschappen, die zorgt voor voldoende grip op de grond en tegelijkertijd uw kind helpt het evenwicht te bewaren.

Makkelijk aan en uit te trekken

De gemakkelijkste schoenen voor peuters om aan en uit te trekken zijn die met klittenband. Het is een handige oplossing voor zowel de ouder als het kind om zelfstandig te leren.

Als je om wat voor reden dan ook de voorkeur geeft aan instapschoenen, kies dan die met elastische panelen aan de zijkanten, bijvoorbeeld gemaakt van elastisch rubber. Hierdoor passen de schoenen perfect op het been van uw kind en biedt het hem echt comfort tijdens het gebruik. 

Schoenen met een ritssluiting zijn een andere optie die de moeite waard is om op te letten. Snel aan- en uittrekken zijn eigenschappen die zeker in overweging moeten worden genomen als je niet elke keer dat je het huis verlaat hoofdpijn wilt krijgen. 

Veterschoenen zullen werken voor meer onafhankelijke kinderen. Zorg er echter altijd voor dat de veters goed zijn vastgemaakt om struikelen en sneeuw in de schoen te voorkomen en om de enkel voldoende te ondersteunen.

Vergeet comfort niet!

Functionaliteit is niet het enige waar je op moet letten bij het kopen van kinderwinterlaarzen. Het is net zo belangrijk om de maat van de schoenen goed af te stellen. Houd rekening met de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is voor de vingers van uw kind. 

Het comfort van uw peuter tijdens het dragen van laarzen in de winter moet uw prioriteit zijn. Winterlaarzen moeten de enkel ondersteunen en het binnenmateriaal moet zacht genoeg zijn om geen pijn aan de voetzool te veroorzaken.  

Functionaliteit gaat hand in hand met esthetiek

Gezien het duizelingwekkende tempo waarin de voetjes van je kind groeien, wil je misschien niet investeren in dure schoenen. Kies in geen geval tussen functionaliteit en een goed uiterlijk en kies niet voor goedkopere modellen die ten koste gaan van de veiligheid van uw kind.

Ideale winterlaarzen moeten gemaakt zijn van duurzame, solide materialen en extra naden bevatten voor een nog betere bescherming tegen vocht. Het bovenwerk van de snowboots moet minimaal eindigen bij de enkel van uw kind om het binnendringen van sneeuw te voorkomen.  

Gelukkig kan functionaliteit hand in hand gaan met esthetiek. Maak kennis met onze favoriete modellen die het bewijzen.

De beste winterlaarzen voor een jongen

Ze zijn perfect voor jongens waterdichte trekking snowboots. Moderne technologie zal kleine voetjes beschermen tegen kou en vocht en tegelijkertijd vrij laten ademen.

Ze zullen ook dagelijks slagen voor het examen laarzen met een waterdicht membraan, stevige zool en extra isolatie in de schoen. Dankzij de comfortabele klittenbandsluiting en de universele, onderhoudsvriendelijke kleur zijn deze schoenen dol op zowel kinderen als ouders.  

De beste winterlaarzen voor meisjes

Geïsoleerde laarzen met ritssluiting deze hebbeding voor elk stijlvol meisje. Laarzen hebben een speciale zool van thermorubber, die uitglijden voorkomt en comfort tijdens het lopen garandeert.

Wat dacht je van roze snowboots gemaakt van hydrofoob materiaal om doorweekt te voorkomen? De verstevigde hiel zorgt voor veiligheid tijdens het gebruik en het comfortabele klittenband vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van de schoenen.