Welke schoenen voor een herfsthuwelijk?


Gouden Poolse herfst - de licht gedimde zon, gouden kleuren van bladeren en nog steeds relatief hoge temperaturen maken september en oktober tot de maanden waarin jonge stellen besluiten te beloven elkaar lief te hebben tot hun dood. Soms faalt het weer, dus bruiloftsgasten vragen zich af welke outfit ze voor deze dag moeten voorbereiden. We raden aan welke schoenen voor een herfsthuwelijk het beste zullen zijn!

Een maand is belangrijk

De herfst is een seizoen van het jaar dat enorm divers is qua weersomstandigheden. Warme dagen, die nog aan zomer en vakantie doen denken, worden afgewisseld met regenachtige en winderige dagen. Een storing treedt meestal op in oktober of november, wanneer we meer en meer aan de komende winter beginnen te denken. Houd daarom bij de keuze van de garderobe voor een bruiloft rekening met de maand waarin de ceremonie zal plaatsvinden.

  • In september kun je vol vertrouwen voorspellen dat het weer qua temperatuur bevredigend zal zijn - meestal is het boven de 15 graden en regent het niet vaak. De kans is veel groter dat er bij een wat bewolkte hemel zon staat met rukwinden zomerse wind. Het is daarom optimaal om comfortabel schoeisel te kiezen dat luchtigheid en comfort aan de voeten geeft. Dus we raden dames aan sandalen en pendelbussen. Voor mannen zijn ze acceptabel mocassins en traditioneel schoenen.
  • Oktober kan erg veranderlijk zijn. Het kan zonnig en aangenaam zijn, maar net zo goed regenachtig en winderig. Laten we dus schoenen aantrekken voor een herfsthuwelijk die de voet iets meer zullen beschermen dan lichte sandalen. Dus hoge hakken, pumps en lage schoenen zullen goed werken. Heren moeten de klassiekers kiezen en leren slip-on of gebonden schoenen.
  • November is een maand waarin we steeds meer denken aan sneeuw, vorst en sleeën. Het kan echter anders zijn - er kan vorst en regen zijn, maar ook de temperatuur boven de 10 graden en de zon kan vol zijn. Laten we ons dus voorbereiden op verschillende omstandigheden en de weersvoorspellingen controleren. Een goede beslissing is b.v. enkellaarzen met hoge hakkendie uiteindelijk verandert in pinnen of ballerina's al in de kamer. Voor mannen raden we nog steeds de klassiekers aan - schoenen zijn altijd een goede beslissing!

Schoenen voor een herfsthuwelijk - comfort vooral

Ongeacht de tijd van het jaar moet de outfit voor de bruiloft comfortabel zijn. Dit geldt vooral voor schoenen waarin je lange uren zult doorbrengen. Meestal begint het feest in de vroege namiddag - rond 14 en eindigt vroeg in de ochtend. Je moet je urenlang comfortabel voelen als je schoenen draagt. Er is geen sprake van druk, schaafwonden of gebrek aan stabilisatie. Daarom raden we af om voor onbewezen schoenen te kiezen - bestel je model en maak een generale repetitie. Feesten met vrienden, een date, een wandeling of thuisdansen zou ervoor moeten zorgen dat je schoenen het lukken voor een feest dat de hele nacht duurt.

De meeste dames kunnen zich zo'n evenement niet voorstellen zonder hoge hakken. Wanneer u echter een model voor uzelf kiest, moet u letten op de hoogte van de pin die is aangepast aan uw mogelijkheden. Dames die dagelijks een paar uur op hoge hakken lopen of elk weekend op dates of ontmoetingen met vrienden gaan, kunnen zich een hogere optie veroorloven - b.v. zwarte suède plateau hakken of zwarte open pumps op de paal. Voor vrouwen die ze niet dagelijks dragen, raden we lagere en stabielere varianten aan - bijvoorbeeld op een paal of sleehakken, zoals zwarte suède pumps met sleehak of Nio Nio klassieke rode pumps.

Neem extra schoenen mee naar een bruiloft in de herfst

Omdat je vele uren in schoenen zult doorbrengen, is het altijd de moeite waard om een ​​extra model voor een vermomming te hebben. Dit geldt zowel voor vrouwen die hoge laarzen willen verwisselen voor lage, comfortabele varianten, zoals ballerina's, mocassins of zelfs teenslippers, als voor mannen. Heren kunnen met succes van schoenen wisselen voor meer sporten, bijvoorbeeld sneakers of mocassins. Uiteraard zijn uitstraling en een elegante, verzorgde uitstraling belangrijk. Niemand zal het je echter kwalijk nemen als je na het officiële gedeelte, wanneer het tijd is voor veel plezier, comfortabele schoenen draagt. Bovendien omvat het aanbod van onze winkel stijlvolle varianten die perfect passen, zelfs bij een elegant pak - b.v. heren klassiekers witte schoenen Converse Chuck Taylor All Star indien dames roze mocassins dames champagne. Voor de bruid en bruidegom en andere organisatoren van evenementen, zoals ouders, getuigen, is het allerbelangrijkste dat iedereen zich op zijn gemak voelt en de bruiloft op de best mogelijke manier herinnert. Dus in plaats van de komende dagen pleisters op je voeten te plakken of te stoppen met dansen op de dansvloer, zorg dan voor comfortabele schoenen en een extra paar als vermomming! We zijn ervan overtuigd dat dit de juiste beslissing zal zijn!

We hopen dat we je hebben geholpen om te beslissen welke schoenen voor een herfsthuwelijk de moeite waard zijn om te kiezen. Zorg ervoor dat u het aanbod van onze winkel leert kennen, waar we klanten vele modellen bieden die perfect zijn voor een dergelijke gelegenheid - voor dames, heren en kinderen. Veel shop plezier en plezier van het KeeShoes team!