Kappa is een wereldwijd populair kledingmerk met een geschiedenis die meer dan 60 jaar teruggaat. Het bedrijf is opgericht in Italië en de naam is afgeleid van de Griekse letter kappa, die balans en harmonie symboliseert.

Vanaf het allereerste begin stond het bedrijf Kappa bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van sportkleding. In de jaren 80 en 90 werd het merk een van de leiders in de productie van sportkleding en werd het gedragen door de grootste sterren van de wereldsport.

Tegenwoordig biedt Kappa niet alleen sportkleding, maar ook een breed scala aan vrijetijdskleding, zoals sweatshirts, broeken en t-shirts. Alle producten worden verenigd door het karakteristieke Kappa-teken - twee gestileerde personen verstrengeld met een bed. Kappa richt zich in de eerste plaats op comfort en gemak, en vindt het tegelijkertijd belangrijk om aan de laatste modetrends te voldoen.

Het merk Kappa geniet een grote populariteit onder jongeren over de hele wereld, wat het resultaat is van de uitstekende kwaliteit van de producten, de rijke geschiedenis van het bedrijf en het stijlvolle design. Het is vermeldenswaard dat Kappa niet alleen een kledingmerk is, maar ook een authentieke levensstijl en een geloof in de behoefte aan balans en harmonie in alle aspecten van het leven.

De volgende jaren van ontwikkeling van Kappa liggen voor ons, die voortdurend nieuwe uitdagingen aangaat en met succes sport- en vrijetijdskleding combineert met design van wereldklasse.