Welke schoenen voor een bruiloft in het voorjaar?


Steeds langere dagen, hogere temperaturen en stralende zon maken de lente tot een extreem populair seizoen voor bruiloften. Van half maart tot juni is het weerpatroon erg divers, dus er zijn twijfels over welke schoenen je in het voorjaar moet dragen. Daarom hebben we besloten om een ​​handvol inspiratie voor te bereiden die je zal helpen een beslissing te nemen. Wij adviseren welke schoenen voor een lentehuwelijk geschikt zijn voor dames en heren!

Pas in de lente je trouwschoenen aan op het weer

Hoewel deze tip heel voor de hand liggend klinkt, wordt hij vaak genegeerd. Niettemin zeggen zelfs oude Poolse gezegdes "in maart als in een pot" of "april omdat weefsels met elkaar verweven zijn, een beetje winter, een beetje zomer". Je kunt dus verschillende weersomstandigheden verwachten. Soms, eind maart, zijn de grasvelden nog bedekt met een laag sneeuw, en soms, begin april, gaan we in de tuin liggen en organiseren we de eerste barbecue. Het is daarom de moeite waard om de weersvoorspellingen op lange termijn te bekijken. Dit is echter niet altijd effectief genoeg. Wat is het antwoord? Bereid je voor op elke eventualiteit. Daarom raden we je aan om minimaal twee paar schoenen op je mouw te hebben.

  • Koud, vroege lente - als het weer buiten nog steeds meer op winter dan op een droomlente lijkt, en de thermometers de temperatuur rond de 10 graden of minder aangeven, is het de moeite waard om je te concentreren op functionaliteit. Neem geen risico en trek in plaats van open schoenen een stevige bescherming van uw voeten aan. Bij vorst heb je het niet alleen niet koud, maar glijd je bijvoorbeeld ook niet uit dankzij de aangepaste zool. We raden vrouwen aan om te kiezen enkellaarzen met hoge hakken of heel modieus schoenen met een hoge bovenkant. Heren kunnen ervoor kiezen om Chelsea laarzen of schoenen.
  • Warme, aangename voorbodes van de zomer - als de lente in volle gang is, de temperatuur boven de 15 graden is en de zon steeds meer schijnt, kun je met succes schoenen kiezen voor een lentehuwelijk in een meer ontspannen, open versie. We raden vrouwen aan die van hakken houden pendelbussen, en voor degenen die de voorkeur geven aan de platte variant - ballerina's. Heren kunnen weer schoenen kiezen die het hele jaar door werken en een tijdloze klassieker zijn, of als ze liever een lossere smart-casual stijl hebben, heel modieus sneakers.
  • De hete wending van lente en zomer - wanneer de kalenderpagina naar juni schuift, denken we meer aan het einde van de lente dan aan de zomer. Dit wordt aangegeven door de temperaturen, straatcreaties en sferen. Laten we dus kiezen voor licht, luchtig schoeisel dat een goede ventilatie garandeert. Wij raden dames aan sandalen - verkrijgbaar in platte, hiel-, post- of wedge-varianten. Ze zullen geweldig zijn voor mannen mocassinsdie voor een paar seizoenen de weg wijst tussen de keuzes van schoenen voor een bruiloft in de lente.

Welke schoenen voor een bruiloft in de lente - kies comfort!

Een bruiloft is meestal een evenement dat een halve dag en de hele nacht duurt. De vieringen beginnen rond 14.00 uur en duren tot het ochtendgloren. We realiseren ons dat iedere gast er stijlvol en fenomenaal uit wil zien, maar we moedigen u aan om uitstraling en comfort hand in hand te laten gaan. Wij raden dames en heren aan om stalschoeisel te kiezen, aangepast aan de maat. Er kan geen sprake zijn van druk, schuren of problemen met het handhaven van het evenwicht. Je moet schoenen kiezen die passen bij je behoeften en voorkeuren - als je een brede voet hebt, kun je beter schoenen aantrekken met een ronde neus die je tenen niet bekneld, en als je een heel dunne hebt, is vetersluiting een goed idee, wat kunt u het schoeisel aanpassen aan de vorm van uw voet.

Een belangrijke tip voor vrouwen die op zoek zijn naar antwoorden op welke schoenen ze moeten kiezen voor een bruiloft in het voorjaar, is dat de hak moet worden aangepast aan de beleving. Hoe abstract dit ook klinkt, we kunnen u verzekeren dat het uiterst belangrijk is. Als je meerdere uren per dag op hoge hakken doorbrengt, omdat ze onderdeel zijn van je dresscode, of als je minstens meerdere keren per maand meerdere uren per maand in dit soort schoenen op pad gaat, kun je met succes kiezen voor een 8 cm hoge hak en meer. Zolang het een stabiele schoen is, kun je er mee omgaan omdat de voet op dergelijke omstandigheden is afgestemd. Ze werken b.v. roze pumps met een holografische naaldhak of oranje transparante pinnen. Als u daarentegen af ​​en toe hoge hakken draagt ​​en u zich de ervaring niet het beste herinnert, raden we u aan een lagere versie te kiezen met een zeer stabiele hak, bijvoorbeeld een paal of een sleehak. Voorbeelden van schoenen van dit type zijn: Renda zwarte pumps met platte hakken of rode pumps met VINCEZA strik.

Het comfort vertaalt zich ongetwijfeld in het aanpassen van de schoenen aan de gewenste stijl. Dus als u zich niet op uw gemak voelt bij het dragen van deze schoenen, en uw domein is sportstijl, dwing uzelf dan niet om elegante, mooie schoenen te dragen. Dit geldt voor zowel dames als heren. We moedigen je aan om met mode te spelen en de elegantie te doorbreken met meer casual of sportschoenen. Heren vinden het misschien leuk, bijvoorbeeld zwarte klassieke XN35-sneakers voor heren of zwarte marine loafersen de dames grijze zilveren wedge sneakers.

We hopen dat je dankzij onze tips al weet welke schoenen voor een lentehuwelijk de moeite waard zijn om te kiezen. Laat u vooral leiden door uw gevoel voor esthetiek en comfort. Bekijk het aanbod van onze winkel, kies een schoenmodel dat bij je past en dans er de hele nacht in! Succesvol winkelen!