Welke schoenen voor een bruiloft in de winter?


De winter is niet het meest populaire seizoen om te trouwen. Desalniettemin besluiten sommige stellen, vanwege de snelle deadline, lagere prijs of gewoon voorkeuren, om in het winterseizoen te trouwen. Dan rijst de vraag onder de gasten - welke schoenen voor een bruiloft in de winter? Moet u van schoenen wisselen? Of misschien kan ik het in pumps of lage schoenen doen? We nemen alle twijfel weg en adviseren welk model de moeite waard is om te kiezen!

Schoenen voor een bruiloft in de winter - kies voor comfort en functionaliteit

De weersomstandigheden in Polen tijdens de winter variëren. Van temperaturen onder de 10 graden, wanneer de zon schijnt, het regent en de wind waait, tot echt ijzige dagen, wanneer de thermometers ver onder de 0 graden zijn en de wegen bedekt zijn met sneeuw. De keuze van het schoeisel moet daarom worden aangepast aan het heersende weer. De schoenen moeten warm en comfortabel zijn, en ze moeten ook voldoende stabiliteit bieden - ook als er een laag vorst op de weg kan liggen. Daarom raden we je aan om winterschoenen van goede kwaliteit te kiezen voor de duur van de ceremonie en om naar de trouwzaal te gaan. Onder hen natuurlijk dameslaarzen en Chelsea-laarzen voor heren. Dames kunnen ze ook leuk vinden slofjes - bijvoorbeeld op een hiel, een paal of een sleehak.

Bij het kiezen van hutten voor een bruiloft in de winter, is het de moeite waard om verschillende elementen te overwegen:

  • Kies de juiste maat, maar onthoud dat de schoenen je niet mogen knellen of knellen;
  • Dames moeten schoenen kiezen met een stabiele hak - bijvoorbeeld op een paal in plaats van een hoge hak;
  • We raden je aan ervoor te zorgen dat het gekozen model schoenen niet nat wordt, omdat het winterweer je kan verrassen;
  • Schoenen met een dikke zool zijn het beste - het isoleert het been van de grond en garandeert thermisch comfort.

Houd er ook rekening mee dat wanneer de huwelijksceremonie voorbij is, gasten worden uitgenodigd in de trouwzaal, waar de temperatuur totaal anders zal zijn. Het is daarom essentieel om van schoenen te wisselen - licht, comfortabel en perfect om te dansen. Heren zouden hun mouw moeten schudden schoenenen de dames zijn favoriet pendelbussen indien ballerina's. Wij adviseren welke modellen schoenen perfect voor een winterbruiloft bovenaan staan!

Welke schoenen draag je voor de ceremonie?

De huwelijksvoltrekking vindt meestal plaats in een kerk of in de burgerlijke stand, minder vaak op de plaats waar het huwelijk zal plaatsvinden. Daarom is het de moeite waard om rekening te houden met het feit dat u tussen verschillende locaties moet reizen en rekening moet houden met de heersende weersomstandigheden. Daarom zullen warme schoenen met een hoger bovendeel goed werken.

Onze voorstellen voor vrouwen:

  • Over-de-knie over-de-knie laarzen zijn een hit van de laatste jaren, die extreem vrouwelijk en sexy is. Dit soort schoenen harmoniseert perfect met jurken en garandeert tegelijkertijd thermisch comfort. Er zijn modellen met hakken - bijv. zwarte hoge hakkenen plat - b.v. N / M zwarte suède geïsoleerde laarzen.
  • Soklaarzen met hoge hak - dit model wordt gewaardeerd door vrouwen die van ongebruikelijke, maar zeer praktische en vrouwelijke oplossingen houden. Onder dit soort voorstellen grijze soklaarzen op een hak LL-103p Grijs.
  • Laarzen met hoge hakken - korter dan laarzen, ze zijn nog steeds geweldig voor huwelijksceremonies. Een van de meest modieuze voorstellen is bijvoorbeeld Rode laarzen met hoge hakken NS039P Reddie u ook in andere kleuruitvoeringen vindt.

Onze suggesties voor mannen:

  • Chelsea boots - dit is ongetwijfeld een van de meest gekozen opties door mannen voor dit soort gelegenheden. Laarzen die tot aan de enkels reiken, beschermen perfect tegen de kou en passen tegelijkertijd bij de elegante styling. Voorbeelden van dit soort schoenen zijn: Zwart gebonden Pilpol 6030 laarzen.
  • Schoenen - dit soort schoeisel wordt meestal door mannen gekozen, zowel voor de ceremonie als voor een huwelijksfeest. Een product van goede kwaliteit moet het examen onder alle omstandigheden doorstaan ​​- b.v. elegante marineblauwe schoenen.

Schoenen voor een bruiloft in de winter - een perfect model voor de lol

Als je eenmaal je weg hebt gevonden van de ceremonielocatie naar de locatie van het trouwfeest, kun je overstappen op lichtere schoenen. Hierdoor zweet je je been niet en heb je tot het ochtendgloren plezier op de dansvloer.

Onze winter trouwschoenen voor dames:

Schoenen voor een winterhuwelijk voor heren:

Een bruiloft in de winter biedt vele stylingmogelijkheden. We raden u aan om kennis te maken met het aanbod van de KeeShoes-winkel - we zijn ervan overtuigd dat u een model zult vinden dat aan uw behoeften voldoet! Wij wensen u succes met winkelen en veel plezier tot het ochtendgloren!