We kiezen schoenen voor het carnaval. Raak geïnspireerd!


Het carnaval is in volle gang en je vraagt ​​je nog steeds af welke schoenen je moet dragen voor een min of meer uitbundig feest? U bent op de perfecte plek! Met jou in gedachten hebben we de meest interessante schoenenvoorstellen voorbereid, waarvoor we briljante stileringen hebben geselecteerd. Raak geïnspireerd!

Carnavalsfeest zonder zorgen

Carnavalspret nadert met rasse schreden? In plaats van je zorgen te maken over wat je moet dragen, bekijk je onze gids. Zelfs als je niet van plan bent om Rio de Janeiro of New Orleans te bezoeken, kun je toch een onvergetelijke carnavalssfeer creëren en plezier hebben zoals op de luidste feesten!

Benieuwd welke schoenen het beste passen? U bent op de juiste plek! Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze zodat u er geen omkijken naar heeft.

Zorg voor de perfecte pasvorm

Ga je naar een verkleed carnavalsfeest? Of misschien plant u een groots bal in een voortreffelijk restaurant? Of zet je liever in op een huisfeestje met je dierbaren? Zorg er, afhankelijk van de stijl van het feest, voor dat je schoenen perfect bij de gelegenheid passen. 

Zet in op originele kleuren en verrassende dessins of maak een compleet tegenovergestelde keuze en kies voor klassieke snitten. Onthoud dat als je je niet op je gemak voelt in een bepaald paar schoenen, plannen voor een geslaagd feest snel kunnen worden verpest.

Zorg er daarom voor dat de schoenen perfect bij je voeten passen. Je mag in geen geval besluiten om te kleine schoenen in te persen in de hoop dat na een paar dansliedjes de schoenen uit elkaar vallen en niet meer strak zitten. Pas ook op voor te grote schoenen die, in tegenstelling tot wat het lijkt, pijnlijke schaafwonden kunnen veroorzaken. Pas ook op voor torenhoge hakken als je je er niet vrij in kunt bewegen.

Zet in op glitters

Carnavalsfeesten worden niet elke dag gehouden. Om deze reden kun je voor zo'n evenement met succes schoenen kiezen die je niet elke dag draagt. 

Wat dacht je van glinsterende glitters? Dit seizoen is hij helemaal in de mode! Hier zijn enkele suggesties die de harten van elke geliefde zullen stelen bling bling:

 

Combineer glitterschoenen met glanzend satijn en glamoureuze accessoires. Op deze manier krijg je een fenomenale stilering die perfect zal zijn voor een carnavalsbal.

Ga je naar een minder uitbundig feest, dan zijn glitterschoenen ook een schot in de roos. Combineer ze met een little black dress of een damespak voor een WOW-effect. Glanzend schoeisel zorgt ervoor dat je er nooit saai uitziet!

Kleurrijke duizeligheid

Carnaval is absoluut een feest van kleuren. Een rijk kleurenpalet zal het onstuimige karakter van elk feest perfect benadrukken! Beperk jezelf niet tot kleurrijke jurken of rokken. Kies schoeisel dat zelfs een ingetogen stilering perfect aanvult en geef het een klauw. Je zult dol zijn op deze modellen:

Intense tinten - violet, rood, fuchsia of groen - zullen bijzonder goed werken. In principe zijn er geen grenzen. Als je er zeker van wilt zijn dat je er goed uitziet, kies dan een kleur die goed bij je huidskleur past. Wees niet bang om verschillende kleuren te combineren, maar houd je aan de regel van drie kleuren om het niet te overdrijven.

Klassiek altijd inbegrepen

Als u niet voor één gelegenheid wilt investeren in extravagant schoeisel, zijn klassieke, tijdloze oplossingen een schot in de roos voor u. Dergelijke schoenen werken immers niet alleen voor carnaval, maar ook voor andere feesten, zoals bruiloften, doopfeesten of ronde verjaardagen. Je kunt ze ook dragen op dates en zelfs naar kantoor. We hebben verschillende suggesties verzameld voor tijdloze modellen schoenen. 

Klassiek zwart of tijdloos beige? De keuze is aan jou! Je kunt beide kleuren schoenen gemakkelijk matchen met je feestoutfits. Als u ervoor zorgt dat u een ononderbroken, verticale lijn behoudt, verlengt u ook visueel uw benen.

Hoe het te bereiken? Het enige wat je hoeft te doen is de kleur van de panty af te stemmen op de kleur van de schoenen. We hebben een apart artikel aan dit onderwerp gewijd, dat u zult vinden hier. Kortom: kies beige voor nudes en zwart voor zwart. Het effect van benen naar de hemel gegarandeerd! Zie je hoe eenvoudig het is?

Veel plezier tot het ochtendgloren!

Zoals je ziet, is het kiezen van schoenen voor een carnavalsfeest kinderspel. Wees niet bang om met mode te spelen en jezelf te uiten door middel van styling voor deze bijzondere tijd. Wees creatief en kies gedurfd tussen je favoriete kleuren en niet voor de hand liggende ontwerpen. Zorg ook voor uw comfort en volg ons advies op. Op deze manier heb je zeker plezier tot het ochtendgloren!

Psst! Als je hebt gekozen voor spectaculaire hoge hakken, zorg dan voor maximaal comfort voor een tweede paar schoenen met een platte zool. Hierdoor kun je in een oogwenk je schoenen verwisselen voor comfortabelere schoenen en zullen je voeten opgelucht ademhalen.