We kiezen schoenen voor een winterbruiloft. Inspiratie voor de bruid en bruidegom


De winter is een magische tijd. Dus waarom zou u deze magie niet gebruiken om uw liefde te beloven aan het grafbord in het bijzijn van de goedgeklede gasten? Als je bruiloft in deze tijd van het jaar plaatsvindt, heb je echt geluk! Meer datumkeuze bij dienstverleners, lagere kosten en grotere bereidheid om plezier te hebben bij gasten. Het enige probleem is... de keuze van schoenen! We stellen voor welke modellen geschikt zijn voor de bruid en bruidegom en welke perfect zijn voor genodigden.

Trouwen in de winter? Alleen voordelen!

Er wordt gezegd dat de warme maanden gereserveerd zijn voor huwelijksfeesten. Gelukkig is trouwen buiten het seizoen niet tegen de wet! Bovendien brengt het heel wat voordelen met zich mee!

Ten eerste zijn de schema's van serviceproviders niet zo strak. Hoogstwaarschijnlijk kunt u de trouwzaal van uw dromen kiezen en bovendien een afspraak maken met uw favoriete DJ!

Ten tweede verlagen huwelijksdienstverleners in de wintermaanden hun prijzen vanwege minder vraag. Dit is een echte besparing voor uw budget!

Ten derde zijn gasten niet oververzadigd met wekelijkse bruiloften onder vrienden en familie, en wachten ze met grote opwinding op een winterbruiloft! Hierdoor zullen ze meer plezier hebben en dit geweldige feest langer onthouden!

Het enige probleem dat u in deze speciale tijd zal vergezellen, is ... de keuze van schoenen. Gelukkig zijn wij specialisten op dit gebied en vertellen wij u graag welke modellen bij het bruidspaar passen en welke perfect zijn voor genodigden. Laten we beginnen!

Welke schoenen te vermijden voor een winterbruiloft?

Er zijn verschillende modellen schoenen die je beter kunt vermijden als je naar een winterbruiloft gaat. 

Vooral sandalen. Je zult zeker een panty of kousen dragen om verkoudheid te voorkomen. Versterkingen in het teengebied zullen er echter niet goed uitzien. Om deze reden is het verstandiger om te kiezen voor schoenen met gesloten tenen in plaats van schoenen met open tenen. 

Laarzen dragen is ook niet de beste oplossing. Op deze manier zou je een onvoldoende elegante uitstraling kunnen krijgen en zou je het hoogstwaarschijnlijk te warm hebben.

Trouwschoenen in de winter voor haar

Zowel de bruid als de uitgenodigde vrouw kunnen een probleem hebben met de keuze van schoenen voor een bruiloft in een winters landschap. Nu je weet dat je open schoenen en laarzen moet vermijden, hebben we een klein spiekbriefje gemaakt met de modellen waarvan we denken dat ze het beste zullen werken. 

Witte hoge hakken

Witte pumps met een comfortabele, relatief brede hak mogen niet op onze lijst ontbreken. Dit model past zowel bij een witte trouwjurk als bij een cocktailjurk. Witte schoenen benadrukken je teint en verlengen je benen fenomenaal. Dankzij de comfortabele, maar hoge hak weet je zeker dat je de hele avond gaat dansen!

Beige hoge hakken

Als je van klassiekers houdt, kies dan voor beige hoge hakken. Dit paar mag niet ontbreken in de collectie van iedere vrouw! Deze schoenen verlengen je benen optisch en zijn perfect om dagelijks naar je werk te dragen. 

Beige spelden met een strik

Houd je meer van feestelijke schoenen? Kies een model met een charmante decoratie in de vorm van een glanzende strik. Een spitse neus en een hoge hak verlengen je benen optisch en je zult op deze speciale dag boeien met een ongewone look. 

Witte, gelakte laarzen met hoge hak

Draag je een midi-jurk? Als je niet wilt dat de vorst je plannen dwarsboomt, kun je laarzen aantrekken. We hebben het echter niet over klassieke, zwarte instaplaarzen. Onze aandacht werd getrokken door een fenomenaal model met een gelakt bovenwerk, een spitse neus en een hoge hak. Je zult het niet koud hebben in deze schoenen en je kunt er zeker van zijn dat je er geweldig uitziet! 

Flessengroene hakken

Hou je van minder voor de hand liggende combinaties, kies dan voor flessengroen. Het is een perfecte tint die zal dienen als themakleur op je bruiloft. Elegante suède gecombineerd met een oogverblindende zirkoonversiering past perfect bij het feestelijke karakter van je trouwjurk. Deze schoenen zullen ook werken voor gasten! Combineer ze met een grijze of marineblauwe jurk en gouden accessoires voor een WOW-effect!

Zilveren spelden

Wat dacht je van zilveren, metalen pinnen die op ijs lijken? Het is een geweldige keuze voor een winterbruiloft! Ze zullen goed werken voor zowel de bruid als de uitgenodigde vrouwen.

Schoenen voor een winterbruiloft voor hem

In het geval van mannen is de keuze van schoenen voor een bruiloft niet bijzonder ingewikkeld, ongeacht het seizoen. Kies elegante schoenen die er geweldig uitzien in het gezelschap van een perfect maatpak. Hun kleur kan worden afgestemd op de schaduw van de jas of kies een contrasterende combinatie. Een beproefde oplossing is ook de keuze van een kap voor schoenen, rekening houdend met de kleur van de riem. 

We hebben hieronder onze favoriete modellen verzameld:

Om te benadrukken dat de bruiloft in de winter plaatsvindt, kun je sokken dragen met een schattig rendier- of sneeuwpopmotief. Het is een geweldige manier om op te vallen tussen de massa.

Veel plezier!

Wij zijn van mening dat je met onze tips het perfecte paar schoenen voor een winterbruiloft hebt weten te kiezen. Rest ons nog jullie een geweldig feest te wensen tot het ochtendgloren!