We kiezen laarzen voor problematische benen. Leer effectieve tips


Korte benen, stevige kuiten of scheve knieën kunnen een uitdaging zijn bij het kiezen van laarzen. Als je ook een probleem hebt met het kiezen van het juiste paar van deze winterlaarzen, ben je hier aan het juiste adres. We kennen effectieve tips waardoor je zelfs voor de meest problematische benen de perfecte laarzen zult vinden.

Bewezen tips waardoor je gemakkelijk laarzen kunt kiezen voor probleembenen

Als je de sterke punten van je figuur wilt benadrukken, kan het juiste paar schoenen zeker helpen. Onthoud dat slecht gekozen schoenen zelfs de mooiste styling kunnen verpesten.

Om dit te voorkomen, volg je enkele van de tips die we in dit artikel hebben behandeld en geniet je van perfect op elkaar afgestemde laarzen voor zelfs de meest problematische benen. Werken!

Vermijd het visueel afsnijden van de benen van de rest van het lichaam

Veel eigenaren van problematische benen vragen zich af wat ze moeten doen om er voordelig uit te zien in laarzen. Een van de basisregels die u moet volgen, is om te voorkomen dat u uw benen visueel van de rest van uw lichaam afsnijdt.

Door onbewust een grenslijn te creëren, kan dat deel van het lichaam nog massiever of korter lijken dan het in werkelijkheid is. Om dit te voorkomen, hoeft u alleen maar voor de kleurharmonie van het gebied te zorgen.

Als je zwarte leggings of donkere, dikke panty's gaat dragen, vermijd dan beige laarzen. Kies in plaats daarvan voor een zwart model. Dit principe werkt twee kanten op. Voor blootliggende benen zullen schoenen in een tint die lijkt op uw huidskleur veel beter werken dan donkere laarzen.

Welke laarzen moet je kiezen voor dikke kuiten?

Of je massieve kuiten nu het resultaat zijn van hard werken in de sportschool of de natuurlijke vorm van je lichaam, het kiezen van laarzen kan een hele uitdaging zijn.

Het aantrekken van instaplaarzen kan een ware nachtmerrie zijn voor vrouwen met dikke kuiten. De beperkte ruimte in de schoen gaat meestal niet hand in hand met een massief been. Geef dergelijke schoenen op en focus op comfort en functionaliteit. 

Als je om comfort en een esthetisch uiterlijk geeft, zoek het dan op laarzen met een elastische boord langs de bovenkant van de rits. Schoenen vastgemaakt met gespen of werken net zo goed geregen.

Zo pas je ze in een handomdraai aan de breedte van je kuiten aan en voorkom je onnodige zenuwen bij het aantrekken van je schoenen. 

Let ook op het materiaal waarvan de laarzen zijn gemaakt. Vermijd synthetische materialen die niet flexibel zijn. Natuurlijke materialen zoals leer en suède zijn het meest rekbaar. Zij zijn het die zich in de loop van de tijd kunnen aanpassen aan de vorm van de benen, waardoor u het comfort krijgt dat u nodig hebt.

Welke laarzen kiezen voor korte benen?

Met korte benen hoef je je niet te beperken tot hoge hakken. Kies schoenen dicht bij je been die je silhouet optisch langer maken.

Let goed op de aanwezigheid van een opvallende ritsdat zal een extra illusie van langere benen creëren. Verticale details zijn ook welkom.  

Overknee laarzen in tegenstelling tot de schijn, kunnen ze je bondgenoot blijken te zijn. Als je ze afstemt op de kleur van de onderkleding, bijvoorbeeld een broek of een rok, kun je er zeker van zijn dat je de gewenste verticale lijn kunt creëren met ononderbroken hardlopen. Zo laat je de benen veel langer lijken.

Welke lengte laarzen kiezen voor probleembenen?

De beste keuze voor stevige kalveren zal blijken te zijn laarzen die net onder de knie eindigen. Langere modellen kunnen er ook goed uitzien. Let er echter op dat ze niet te strak zitten. 

Geef je dijen voldoende ruimte om een ​​lelijke plooi over de knie te voorkomen. Kiezen model met een breder bovenwerk gewijd aan eigenaren van massieve benen.

Als uw probleem korte benen zijn, pas dan op voor laarzen, die standaard onder de knie moeten eindigen. In jouw geval is het waarschijnlijk dat het uiteinde van het bovenwerk over de middellijn van de knie loopt, waardoor het oncomfortabel wordt.

Om dit te voorkomen, kiest u: over de knie laarzen. Deze schoenen geven je niet alleen een extra dosis warmte, maar laten je benen ook veel langer lijken.

Welke hak van laarzen is geschikt voor probleembenen?

Let bij het kiezen van de hoogte van de hak in de eerste plaats op de geplande activiteiten. Torenhoge laarzen zijn zeker perfect voor grotere uitgangen, maar als je urenlang op het werk of in de stad rent, kunnen ze problemen veroorzaken. 

Als je een relatief lange eigenaar bent van stevige kuiten, geef dan dunne hakken in laarzen op. Als u deze schoenen draagt, kunnen uw benen nog massiever lijken. Kies in plaats daarvan een stevige paal of wig. Ook platte laarzen zullen een goede oplossing blijken te zijn.

Voor kleine dames met korte benen zijn hoge, dunne hakken perfect. Op deze manier creëer je de illusie van benen tot aan de hemel, en je silhouet zal er harmonieuzer uitzien.

Problematische benen zijn geen probleem!

Je ziet dat problematische benen geen probleem hoeven te zijn bij het kiezen van laarzen. Dankzij onze tips zal deze taak veel eenvoudiger blijken te zijn dan je aanvankelijk dacht.

Het enige wat je hoeft te doen is aandacht te besteden aan een paar aspecten en je zult het hele herfst- en winterseizoen kunnen genieten van een geweldige look!