We kiezen de beste schoenen voor een damespak


Coco Chanel en Greta Garbo wisten wat ze deden toen ze pakken uit de herengarderobe leenden. Dames zien er geweldig uit in broeken met een vouw en jasjes. Deze set is een comfortabel uniform dat vrij gestyled kan worden. Het is perfect voor officiële evenementen en sociale bijeenkomsten. Wij adviseren welke schoenen het beste passen bij een damespak.

Hoge hakken - schoenen perfect voor een pak

Hoge hakken zijn het meest klassiek elegante damesschoenenwat goed past bij een pak. Een hoge hak verlengt de benen en laat de hele outfit er stijlvol uitzien. zwart hakken voor een zwart pak en een wit overhemd is de meest traditionele combinatie. Geschikt voor een zakelijke conferentie en rode loper loopbrug. Het is echter de moeite waard om met mode te spelen en te experimenteren met kleuren - klassieke, donkere broeken kunnen nieuw leven worden ingeblazen als we schoenen in een intense schaduw aantrekken. Het is modieus om grijs te combineren met kobalt of zilver, of bruin met oranje of goud. We kunnen het traditionele, monochrome pak ook opfleuren met schoenen met extravagante print. De perfecte hoge hakken vind je in de KeeShoes webshop. Een interessante variant voor hoge hakken zal zijn sandalen op een dunne paal. De blootliggende tenen en nagels gelakt met intense kleurvernis zien er erg intrigerend uit. Wat voor schoeisel met plooien en jasjes moeten we kiezen als we liefhebbers zijn van platte zolen?

Mannelijk chic - pak en schoenen met een mannelijke snit

Een pak is een echte klassieker in een herengarderobe. Daarom kunnen dames die zich er goed in voelen ook naar herenschoenen grijpen om tijdloze stileringen te creëren. Oxford-damesschoenen en gekreukte broeken zijn een variant op de klassieker. In de herenmode zie je duidelijk inspiratie. Elk element heeft echter een vrouwelijke touch, dus het is een aantrekkelijke combinatie. De set krijgt een sportief karakter als we een traditioneel overhemd met kraag vervangen door een T-shirt of een blouse met een V-halslijn.Ook liefhebbers van een casual stijl kunnen sportschoenen bij hun kostuum dragen. 

Een damespak in een sportieve uitvoering

Een damespak past perfect bij een casual, urban stijl. Het enige wat we hoeven te doen is accessoires selecteren - we vervangen de dameshandtas door een sportrugzak, nier of tas en elegante schoenen - met sneakers. Kleurrijke of felle pakken zien er geweldig uit in deze versie. Modellen gemaakt van linnen of gebreide stoffen zien er ook erg goed uit. Wil je dat de hele styling lichter wordt? Rol de mouwen van je jas op en doe een sporthorloge om je pols. De combinatie van een pak in de kleuren wit of zandbeige met neonschoenen is de kwintessens van moderne mode die zeker de aandacht zal trekken. De modieuze straat laat zien dat klassiek gesneden damespakken ook met witte sneakers kunnen worden gedragen. Zo'n set ziet er geweldig uit en doet denken aan de lentemaanden in een grote stedelijke agglomeratie. In de online winkel van KeeShoes kun je mooie paren bij een pak kiezen.

Een damespak is een tijdloos kledingstuk. Dames met verschillende lichaamstypes zien er geweldig uit. Het geheim van het creëren van een interessante styling met een jas en een broek met plooien ligt in het kiezen van de juiste schoenen en accessoires. Een klassiek pak in de handen van een modeliefhebber kan een interessante outfit worden met een sportief karakter of een onvergetelijke avondoutfit.