Sportschoenen voor casual styling - hoe draag je ze?


Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren met betrekking tot de stijl waarin ze zich kleden. Als je elke dag meer losse en comfortabele combinaties kiest, mogen sportschoenen niet ontbreken in je garderobe. We adviseren hoe je ze kunt combineren met casual stileringen en onthullen welke modellen de hit van dit seizoen zijn!

Sportschoenen - aanbeden door dames en heren

Je zou veel kunnen zeggen over de voordelen van sportschoenen - comfortabel, stabiel, modieus, geschikt voor vele gelegenheden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze in elke kledingkast te vinden zijn. Tegenwoordig worden ze niet alleen gedragen voor de sportschool of om te sporten, maar ook dagelijks en zelfs voor meer formele gelegenheden. Ze zijn een perfecte match voor elegantere stileringen en vullen de casual aan. Heren zijn niet bang om ze te combineren met pakken en dames met jurken. Ze worden in elk seizoen en ongeacht leeftijd in het klassement opgenomen.

Hoe sportschoenen combineren met alledaagse stileringen - tips?

  • Kies voor comfort - als u de voorkeur geeft aan een losse stijl op dagelijkse basis, geeft u zeker om comfort. Kies dus voor sportschoenen die dit garanderen. Met een joggingbroek, jogger of jeans ziet elke sportschoen er geweldig uit.
  • Dames voor lichte, vrouwelijke stijlen raden we zowel sneakers als massieve sneakers aan, die nu een absolute trend zijn! Grote, kleurrijke en old-school schoenen geven zelfs de meest elegante combinaties een casual look, ze passen perfect bij zomerjurken, maar ook bij overalls of damespakken.
  • Voor mannen, voor elegante stijlen, raden we sneakers aan, volledig zwarte schoenen en voor meer gewaagde - kleurrijke sneakers. Tegenwoordig is het in de mode om de stijl op een intrigerende manier te doorbreken, dus zelfs met schoenen kun je een modieuze, casual outfit creëren.
  • Alle soorten sportschoenen zien er elke dag geweldig uit voor zowel dames als heren, met jeans, t-shirts, sweatshirts of truien. Je kunt onze trendtips volgen of gewoon kiezen wat je leuk vindt. Mode voor sportschoenen is zo'n groot probleem geworden dat vrijwel elke snit, kleur en model up-to-date is en perfect aansluit bij de styling.
  • Sportschoenen worden ook steeds meer gedurfd gebruikt in een zakelijke dresscode. Werknemers hoeven niet langer hoge hakken, lakschoenen en elegante schoenen te hebben, maar hebben veel vrijheid. Damespak en Converses - geweldig idee! Elegante kreukelbroek, overhemd en bretels gecombineerd met sneakers - een schot in de roos. Het is natuurlijk nog steeds beter om te kiezen voor belangrijke zakelijke bijeenkomsten mocassins of schoenen voor mannen of ballerina's en pendelbussen in het geval van vrouwen, maar op dagelijkse basis - we zijn een groot voorstander van sportvarianten!

Sportschoenen voor casual stijlen - de grootste trends voor 2019/2020

Suggesties voor vrouwen:

Suggesties voor mannen:

Kortom, sportschoenen hebben vele gezichten. De keuze is zo groot dat je gemakkelijk een variant voor jezelf kunt vinden. We raden je aan om door het aanbod van KeeShoes voor dames en heren te bladeren. Volg onze tips en je vrijetijdsschoenen passen perfect. Veel geluk!