American Club 1511 sandalen grijs zwart wit

Artikel niet beschikbaar ;(

Sandalen zijn een geweldige optie voor de zomer en warme dagen van de late lente en vroege herfst. American Club leren schoenen model 1511 zijn sandalen die enerzijds zeer comfortabel en anderzijds extreem duurzaam en solide zijn. Ze verdienen het om gemaakt te zijn van de meest solide en kwalitatief hoogwaardige materialen.


American Club model 1511 schoenen zijn sandalen ontworpen voor intensief wandelen. Ze worden gekenmerkt door ongelooflijke lichtheid en duurzaamheid. De materialen waarvan ze gemaakt zijn, zijn van de hoogste kwaliteit. De banden waarmee de voet aan de zool is bevestigd, zijn gemaakt van stof, terwijl de zool is gemaakt van thermorubber.


De bandjes van de sandalen zijn groot genoeg om ervoor te zorgen dat de schoen stevig aan de voet wordt vastgemaakt, maar niet zozeer dat deze de voet te veel bedekt, waardoor het een zeer luchtige schoen is.


De thermo-rubberen zool is een van de meest veelzijdige materialen. Het biedt uitstekende isolatie tegen te warme of koude grond. Bovendien is thermorubber extreem goed bestand tegen mechanische en vooral slijtage.

  • Kleur: Grijs zwart wit
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Materiaal binnenzool: Echt leer

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|