Samen de wereld over in ... identieke schoenen


Sommige koppels die op zoek zijn naar de perfecte schoenen voor de verlovingsfotosessie, kiezen voor hetzelfde model schoenen. Anderen daarentegen dragen dagelijks soortgelijke snitten om de weg die we samen door de wereld hebben afgelegd te benadrukken. In welke groep je ook zit, je bent zeker geïnteresseerd in matchy-matchy schoenen voor koppels. Bekijk onze gids om de beste keuze te maken.

Subtiele romantiek

Als je op zoek bent naar de perfecte oplossing om de wereld je romantische band met je partner op een subtiele manier te laten zien, schoenen in stijl matchy-matchy zal je zeker helpen dit effect te bereiken. In plaats van te kiezen voor t-shirts met flitsende prints of volledig getailleerd outfits, ga in een minimalistische richting en kies dezelfde schoenen voor jezelf en je wederhelft.

Deze trendy trend is subtiel genoeg om er niet cartoonachtig en te suikerachtig uit te zien. Jullie kunnen allebei nog steeds stijlen dragen die helemaal in je individuele stijl passen en tegelijkertijd laten zien dat je meer dan alleen gevoelens gemeen hebt!

Een idee (niet alleen) voor een verlovingssessie

Plan je een verlovingssessie en vraag je je af wat je moet doen om een ​​romantisch maar niet kunstmatig lief effect te krijgen? Dezelfde schoenen voor een paar zullen een hit zijn.

Het enige wat je hoeft te doen is rode enkelsneakers of witte sneakers te kiezen en klassieke jeans en je favoriete T-shirts aan te trekken. Laat de fotograaf het werk doen en je hebt gewoon plezier en geniet van de momenten samen voor de lens. Onvergetelijke herinneringen en schitterende foto's gegarandeerd! 

Vergeet niet dat bijpassende schoenen voor koppels niet alleen werken tijdens fotosessies. Het dragen van soortgelijke snitten door geliefden is ook een geweldige optie, waardoor je gemakkelijk je gewone weg door de wereld kunt benadrukken in alledaagse stileringen.

Welke schoenen kiezen voor koppels?

Sinds de trend van stijlschoenen matchy-matchy want liefhebbers hebben je hart gestolen, je vraagt ​​je vast af welke modellen je moet kiezen om er niet kitscherig uit te zien. We denken aan je en hebben onze gids opgesteld, die je keuze zeker zal vergemakkelijken. 

Houd om te beginnen rekening met de persoonlijke stijl en individuele voorkeuren van ieder van u. Bent u allebei op zoek naar casual schoenen die u elke dag met succes zullen begeleiden? Of misschien geef je de voorkeur aan klassieke ontwerpen, terwijl je wederhelft de voorkeur geeft aan gedurfde patronen en kleuren? Onthoud die schoenen in stijl matchy-matchy ze hoeven niet helemaal identiek te zijn. Ze kunnen elkaar aanvullen qua kleur of details (bijv. veters).

witte gympen

Witte sneakers zijn schoenen die geliefd zijn bij zowel dames als heren. Stijl schoeisel straatkleding het past bij je favoriete kledingstukken - van jeans, via joggingbroeken tot elegantere chino's. Dankzij de veelzijdigheid van witte sneakers kunnen jij en je wederhelft ze bijna overal dragen en ze gemakkelijk afstemmen op je individuele stijl en favoriete esthetiek. 

Instappers

Aantrekken instappers is de essentie van gemak en comfort. Als jullie deze functie allebei dagelijks waarderen, staat niets in de weg om een ​​vergelijkbaar model voor haar en voor hem te krijgen. Veel stijlen schoenen in deze stijl zijn beschikbaar in versie unisex, dus je zult geen probleem hebben om voor jullie allebei dezelfde schoenen te matchen. Je kunt kiezen voor klassiek zwart of een meer gedessineerd model met prints kiezen, die in een oogwenk de perfecte basis vormen voor elke dag. outfits

Kleurrijke sneakers

Enkelhoge sneakers zijn al tientallen jaren een essentieel onderdeel van nauwsluitende uniformen in muziekbands of sportteams. Ga een stap verder en gebruik deze trend in je styling. Je kunt sneakers in dezelfde tint kiezen. Een populair motief bij verlovingssessies zijn rode enkellaarsjes, die er fenomenaal uitzien in combinatie met een zwarte, getailleerde broek en een leren jack van ramones.

Zware laarzen

Zware laarzen in militaire stijl zijn een andere optie voor haar en hem. Dankzij deze schoenen geef je zonder veel moeite een unieke sfeer aan elke styling. Heren kunnen ze dragen met jeans en een T-shirt, en dames kunnen spelen met contrasten en ze combineren met luchtige, gebloemde jurken.

Comfortabele pantoffels

Als je er buiten niet hetzelfde uit wilt zien, probeer deze trend dan eens in je eigen vier muren, door comfortabele pantoffels met hetzelfde motief aan te trekken. Het kan een grappige print zijn of een harig huisdier. Thuis mogen immers alle trucjes! Kies wat jou het meest aanspreekt en geniet van de charmante uitstraling terwijl je samen kookt of je favoriete serie kijkt.

Bijpassende kleuren

Schoenen voor koppels hoeven er niet altijd hetzelfde uit te zien. Uw smaken en stijlen kunnen immers aanzienlijk van elkaar verschillen. In plaats van voor jullie allebei precies hetzelfde paar schoenen te kopen, kun je kiezen voor schoenen in vergelijkbare kleuren. Wat dacht je van bruine oxfords voor haar en brogues in een vergelijkbare tint voor hem?

Beter samen!

Een ding dat je kunt doen om je eindeloze genegenheid voor de wereld te tonen, is soortgelijke schoenen te dragen. Zorg er echter voor dat jullie je er allebei prettig bij voelen om ze te dragen. Neem de tijd om iets te kiezen dat jullie beiden aanspreekt en waar je je zo comfortabel mogelijk bij voelt - of het nu tijdens een professionele fotoshoot is, tijdens een date of gewoon elke dag. We zijn ervan overtuigd dat onze gids deze taak voor u gemakkelijker zal maken. Succes!