Herensandalen met klittenband Riko 411 zwart groente

Artikel niet beschikbaar ;(

Herensandalen van het gerenommeerde Poolse bedrijf Riko zijn stevige en comfortabele schoenen die bedoeld zijn om in de lente en zomer te worden gedragen. Licht, gemaakt met aandacht voor het kleinste detail, het ziet er geweldig uit en biedt maximaal comfort, ongeacht de omstandigheden.


De schoenen van Riko onderscheiden zich vooral door kwaliteit. Ze zijn volledig gemaakt van natuurlijk leer. Het is uitermate belangrijk bij schoenen voor het lente- en zomerseizoen, omdat het leer de voeten niet zweet en voorkomt dat het wegglijdt. Bovendien zijn leren schoenen bestand tegen beschadiging en gaan ze meerdere seizoenen succesvol mee. Riko herensandalen zijn uitgerust met een dikke zool die perfect isoleert van de grond en beschermt tegen oneffenheden. Het kusseninzetstuk is volledig gemaakt van leer - dit biedt ons een uitzonderlijk comfort. De schoenen zijn gemakkelijk aan te trekken en zeer aangenaam om te dragen.


Een bijkomend voordeel van de sandalen is hun moderne, sportieve snit. Deze staan ​​geweldig bij de meeste outfits. Ze zijn netjes, licht, in donkere kleuren - ze passen bij elke man.

  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Kleur: groente zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|