Naszbut heren klittenband sandalen 048 bruin

Artikel niet beschikbaar ;(

Het kiezen van de juiste sandalen voor mannen kan een echt probleem zijn. Het bedrijf Naszbut heeft zomerschoenen model 048 voor heren gemaakt voor een aantrekkelijke prijs.


Sandalen bieden comfort en gemak gedurende de warme dag. Het gepresenteerde schoeisel is volledig gemaakt van natuurlijk leer, wat zorgt voor een lange levensduur van het gekochte schoeisel. Leren schoenen worden door het grootste deel van de samenleving erkend vanwege hun solide vakmanschap en duurzaamheid. Een leren binnenzool garandeert ook op warme dagen een droge voet.


De schoenen zijn in bruintinten met witte stiksels. Dit maakt de schoenen eleganter. Ze zijn vastgemaakt met comfortabel klittenband, zodat u geen veters hoeft te strikken, wat ons tijd bespaart. Herensandalen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Ze zien er geweldig uit met zowel een korte als een lange broek. Je kunt ze op mannenvisreizen, winkelen, wandelen en in veel situaties gebruiken.


De schoenen zijn nieuw en verpakt in een kartonnen doos. Snelle verzending garandeert dat u de goederen binnen 1-2 werkdagen ontvangt.

  • Kleur: bruin
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Materiaal binnenzool: Echt leer

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.