Mukluki - wat zijn deze grappige schoenen voor de winter?

Mukluki is een traditie die voor ons onbekend is Polen, maar is bekend bij andere naties. Mukluki werden traditioneel gemaakt van dierenhuiden - rendieren of zeehonden, maar vandaag in de 21ste eeuw worden vergelijkbare producten niet verkocht. Het verandert niets aan het feit dat de naam nog steeds werkt. Betekent winterlaarzen, genaaid van verschillende materialen. Het zijn geen typische snowboots en laarzen. Mukluki heeft iets in zich! Het is de moeite waard om de laatste dagen van 2018 te gebruiken en te betoveren!

Wat zijn deze winterschoenen precies?

Deze schoenen zijn zeer comfortabel, recent in de mode en gewoonweg aantrekkelijk voor vrouwen die graag echt winter willen voelen. De meest voorkomende schoenen zijn van binnen gevoerd bont. Ze zijn niet te hard, ze hebben geen harde zool. Dankzij dat voelen we ons letterlijk als thuis slippers. Dit is een geweldig gevoel, vooral sinds een paar dagen vakantie. En wat als we een echte, feestelijke sfeer in hen voelen? Schuif ze gewoon op uw voeten en u kunt doorgaan om uw families te overwinnen tijdens de kerstavondavond. Aan het einde van deze dag willen we ons gewoon ontspannen voelen. We houden echter meteen vol dat het geen strikt elegante schoenen zijn. Veelzijdiger, maar het hangt allemaal af van de hele stilering en het is de moeite waard om je aan vast te houden.

Waar kwam de mukluki vandaan?

Vanuit een vreemde taal bedoelen ze harige schoenen. En dit is hun grootste kenmerk! Ze komen uit de kostuums van mensen uit het noorden. Om de paar seizoenen letten ontwerpers er opnieuw op. Ze passen in verschillende stijlen, niet noodzakelijk in de mode dit seizoen, dat wil zeggen, etnische en boho-stijl. Het is echter wel bekend dat het soms goed is om met stilering te gaan en schoenen te kiezen die in onze winkel verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, zoals roze of grijs. In onze ButyModne.pl- winkel bieden we schoeisel met de toevoeging van pels langer of korter, zodat elke dame iets voor zichzelf kan kiezen.