Moeilijke liefde, of hoe je comfortabele hoge hakken koopt


Liefde voor schoenen met hoge hakken is soms een liefde zonder wederkerigheid. Waarom zijn de hoge hakken waar we zo vaak van houden?
ongemakkelijk?

Liefde voor schoenen met hoge hakken is soms een liefde zonder wederkerigheid. Waarom zijn de hoge hakken waar we van houden zo ongemakkelijk? Zijn er perfecte hakken? Hoe vind je stiletto's waarmee je de rest van je leven, of in ieder geval de komende seizoenen, wilt doorbrengen? Het geheim van elke succesvolle relatie is ... compromissen.

Grootte maakt uit!

In tegenstelling tot wat het lijkt, is het kiezen van de juiste maat schoenen met hoge hakken geen eenvoudige zaak. Hoge hakken, vooral hoge hakken om goed aan uw voet te passen, kunnen iets strakker zijn dan de standaardmaat die u draagt. Onthoud echter dat je nee moet zeggen tegen geschuurde hakken, likdoorns en gekrompen tenen, omdat je voeten wederzijds respect moeten verwachten van je relatie met je schoenen.

Waarschijnlijk herinnert ieder van ons zich het sprookje over Assepoester die haar schoen verliest bij het bal. De tijden zijn veranderd, dus als je de koningin van het feest wilt worden, kun je je geen schoenen veroorloven die steeds uitglijden. Het sprookje over een verstrooid meisje dat schoenen verwacht, leert ons nog een belangrijkere kwestie. Assepoester op haar droombal had maar tot middernacht plezier, en de eigenaar van mooie schoenen zou er zeker de hele nacht in moeten dansen.

Het komt vaak voor dat zelfs hakken met een goede maat een beetje afbreken en te los worden. Dit is meestal het geval bij plastic schoenen, hoewel schoenen van natuurlijke materialen hier ook gevoelig voor zijn, zij het in mindere mate. Als je geen suède of leren schoenen kunt betalen en je voelt dat de schoenen te groot worden, kun je siliconen inlegzolen gebruiken.

<a href="https://keeshoes.nl/pumps-on-high-heel-gianmarko-70-1-beige-beige-i14035.html"><img src="https://keeshoes.nl/media/ale/auction_image/image1_14035.s2000.jpeg?_=1602356954.6805284" alt="Pumps Op Pin Gianmarko 70/1 beige" title="Leren Gianmarko pumps"></a>

Hoe hoger hoe beter?

Deze regel geldt alleen voor je partner, met wie je jezelf op de hielen van je dromen kunt presenteren. Het principe van "hoe hoger hoe beter" werkt andersom bij hakhoogte. Hoewel de exorbitant hoge schoenen verleiden met een mooi uiterlijk en de benen van de eigenaar benadrukken, zijn ze noch comfortabel noch gezond voor de wervelkolom en voeten, waarvoor "op stelten" lopen geen natuurlijke positie is. Een gezonde hakhoogte is 4-5 cm, terwijl een hak tot 7 cm als de perfecte hoogte voor de dag wordt beschouwd. Hakken van meer dan 10 cm zijn eerder een avondkeuze voor dames die al bedreven zijn in het bewegen op hoge hakken.

In hoge schoenen moeten we ons mooi, op ons gemak en redelijk comfortabel voelen. De hiel in het midden van de hiel zal zeker een indicator zijn van de stabiliteit van de schoen. Daarnaast worden dames met filigrane voeten iets lagere laarzen aangeraden, omdat in dit geval de verhoudingen tussen de lengte van de voet en de hoogte van de hiel tellen. Elegante vrouwen met grotere voeten kunnen zich veel grotere pantoffels veroorloven.

Het interieur doet ertoe

Wanneer u schoenen koopt en besluit er langer mee te binden, moet u ook op een paar details letten. Voeten houden van natuurlijke materialen, dus de beste keuze is schoeisel met een voering van organische materialen, bijvoorbeeld zacht leer. Het is ook de moeite waard om te controleren of er naden aan de binnenkant zijn die tijdens het lopen over de huid kunnen wrijven of irriteren.

Liefde, vooral de liefde voor hoge hakken, kent geen grenzen. We moeten echter niet vergeten dat mooie, maar onstabiele en ongemakkelijke schoenen alleen geschikt zijn voor de tentoonstelling. Het geheim van een succesvolle relatie is nabijheid, dus geluksschoenen zijn schoenen die veelvuldig contact hebben met de voet. Zorg ervoor dat je je hart of jezelf niet breekt door de helft van je salaris uit te geven aan schoenen die braak liggen in de kast, of eenzame schoenen die verlangen naar de warmte van je delicate voeten.