Modieuze en praktische zwemschoenen voor de zomer van 2019


Toegang tot buitenlandse reizen betekent voor ons Polen dat de zomer het hele jaar door kan duren. Hoewel het officiële seizoen pas begin juni begint, kiezen veel vakantiegangers voor april of mei. Denk eraan om praktische zwemschoenen mee te nemen op reis. Als we stijl willen creëren op het terrein van het hotel, zullen we voor de feestdagen van dit jaar een van de modieuze modellen kiezen.

Wat zijn zwemschoenen?

Zwemschoenen worden ook wel specialistisch waterschoeisel genoemd. We doen ze aan om de voet te beschermen tegen stenen en puin die aan de oever van een waterreservoir kunnen liggen - zee, meer of rivier.

Waarom is het de moeite waard om je zwemschoenen mee op vakantie te nemen?

Zwemschoenen moeten in onze koffer zitten als we naar het waterreservoir gaan en naar het buitenland. Gezien de hoeveelheid afval die in waterreservoirs valt, beschermen waterschoenen onze voeten tegen glas of scherpe plastic fragmenten. We kunnen ze zowel aandoen voor een wandeling langs de kust als om te baden. Het is een must voor een rotsstrand om je voeten te beschermen tegen scherpe en gladde stenen die vaak bedekt zijn met algen. Laten we ze kiezen als we naar een grindkust gaan - scherpe kiezelstenen blijven niet aan de onderkant van onze voeten plakken als we het water in gaan. In warmere zeeën, bijvoorbeeld de Adriatische Zee, waarop Kroatië ligt, leven zee-egels in de wateren. Zwemschoenen beschermen uw voeten ertegen en stellen ons in staat een onaangename ontmoeting te vermijden die zeer onaangename gevolgen kan hebben.

Soorten zwemschoenen

We hebben verschillende soorten zwemschoenen om uit te kiezen. De meest populaire en goedkoopste zijn de modellen gemaakt van rubber, die zeer goed aansluiten op de vorm van de voet en effectief beschermen tegen schaafwonden. Hun grootste nadeel is de slechte doorlaatbaarheid, en het dragen ervan bij warm weer kan veel ongemak veroorzaken. We zullen soortgelijke gevoelens ervaren als we plastic schoenen in het water doen. Bovendien kan dergelijk schoeisel pijnlijk wrijven tegen een voet die zweterig en gezwollen is van de hitte. De beste - de meest comfortabele en duurzame - waterschoenen zijn modellen gemaakt van schuim (neopreen). Ze zijn flexibel en sluiten goed aan op de vorm van de voet. We kunnen kiezen voor modellen zonder zolen, sokken genaamd en bedoeld om te duiken, en zwemschoenen met zolen. Het is de moeite waard om een ​​model te kiezen met een solide bescherming die de voet eronder beschermt tegen letsel. Kwalitatief hoogwaardige zwemschoenen vind je in de KeeShoes webshop.

Modieuze waterschoenen

Als je het juiste type schoenen hebt kunnen kiezen, is het tijd voor kleur en stijl. Neopreen laarzen zijn vrij zacht, passen goed bij de voet, hebben een karakteristieke rand. Dit zijn uiterst praktische schoenen die u moet aantrekken voordat u het water in gaat. Reken er echter niet op dat je de mooiste en matchend bent van ons zorgvuldig geselecteerde badpak. Hoe hiermee om te gaan? Kies een model in een energieke zomerkleur - oranje, geel of roze en trek het aan tijdens het baden. Als we uit het water komen, laten we onze voeten grondig spoelen en onszelf aan de wereld presenteren in stijlvolle teenslippers die perfect passen bij onze prachtige pareo en modieuze vakantie-pedicure. 

Zwemschoenen kunnen esthetisch ontworpen zijn en goed de modieuze kleuren van een bepaald seizoen weerspiegelen. Ze zijn onvervangbaar tijdens reizen - wanneer ze op onze voeten worden geplaatst, zorgen ze voor ons comfort en veiligheid. Als we echter een stijl willen creëren in een buitenlands resort, laten we aannemen na het verlaten van het water modieuze teenslippers.