Herensandalen klittenband McArthur 02-br bruin zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Herensandalen moeten voornamelijk van leer, sterk en stijlvol zijn. Wij willen een product presenteren dat aan al deze voorwaarden voldoet.


McArthur herensandalen zijn schoenen van de hoogste kwaliteit, gemaakt van 100 procent natuurlijk leer. Ze worden gekenmerkt door een specifiek, sterk ontwerp, wat zich vertaalt in de duurzaamheid van het schoeisel en de duurzaamheid ervan. We kunnen er zeker van zijn dat onze sandaal zelfs na enkele maanden gebruik niet zal barsten of scheuren.


Leren schoenen van McArthur zijn vooral comfortabel in het gebruik. Waarom? Want voor jouw comfort zijn deze schoenen gevoerd met een speciaal textiel inzetstuk dat de voetbewegingen absorbeert en het loopcomfort verhoogt - zelfs op iets moeilijker terrein.


Dankzij de speciale technologie om de naden samen te voegen, raken de textielschoenen van het bedrijf niet beschadigd of gescheurd - wat een probleem is voor veel goedkopere sandalen van mindere kwaliteit.


Leren McArthur-schoenen zijn het aanbevelen waard aan iedereen die waarde hecht aan hoge kwaliteit en de beste stijl die op de markt te vinden is.

  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Kleur: bruin, beige zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Zeer goed contact, goederen de prijs waard, snelle levering alleen pluspunten IK BEVEEL !!!!!!!!!!!!