Lange jas, trenchcoat, trenchcoat. Wij kiezen de perfecte schoenen


Lange jassen zijn al een aantal seizoenen in zwang en er zijn geen aanwijzingen dat dit zou veranderen. Zowel stijlvolle vrouwen als trendbewuste mannen zijn er dol op. Lichte trenchcoats zijn perfect voor lentedagen, trenchcoats werken in de sombere herfst en lange donsjassen verwarmen het bevroren lichaam in de koude winter. Vraag je je af welke schoenen bij hen passen? Wij adviseren!

Warm, warmer, warmst!

Lange jassen zijn inclusief: hebbeding in de garderobe van elke stijlvolle persoon. Ze houden je warm op koude dagen en - in vergelijking met andere bovenkleding - doen ze dat op een uiterst esthetische manier. Ze werken niet alleen goed in de winter, maar ook in de lente en de herfst.

Overmaat'Deze wollen jassen met losse snitten, getailleerde trenchcoats met een riem in de taille, donsjassen tot op de grond... De keuze is praktisch eindeloos! Het is dus geen wonder dat lange jassen zo populair zijn.

 Je kunt ze zowel met broeken als jurken dragen. Ze zien er fenomenaal uit in combinatie met jeans, leggings of chino's. Ze werken zelfs goed met joggingbroeken. Zo'n grote veelzijdigheid betekent dat veel mensen moeite hebben om ze goed te stylen, vooral als het gaat om het kiezen van schoenen. We stellen voor welke modellen er goddelijk zullen uitzien met lange jassen.

Twee basisregels die moeten worden gevolgd bij het kiezen van schoenen voor een lange jas

Bij het kiezen van schoenen voor een trenchcoat, regenjas of dons, lange jas, is het de moeite waard om twee basisregels te volgen. We zijn ervan overtuigd dat als je ze kent, je een oogverblindende styling kunt samenstellen. 

Ten eerste, let op de kleur. Sommige kleuren zijn voor elkaar gemaakt, andere juist het tegenovergestelde. Het correct combineren van kleuren kan de jouwe maken kleding het zal er fenomenaal uitzien.

Dit betekent niet dat je je aan één kleur moet houden. Als je echter de voorkeur geeft aan veilige oplossingen, kies dan voor monochroom Look. Een outfit die in verschillende tinten van één kleur is bewaard, zorgt ervoor dat je er stijlvol uitziet, ongeacht de gelegenheid.

Wees echter niet bang om te experimenteren en combinaties te kiezen die uw sterke punten benadrukken, bijvoorbeeld huidskleur of haarkleur. Om een ​​overweldigend effect te voorkomen, houdt u zich aan maximaal drie kleuren.

De tweede regel is van toepassing omstandigheden. Het is duidelijk dat je voor formele vergaderingen een elegante trenchcoat niet moet combineren met sportsneakers. Desalniettemin is deze combinatie echt modieus en perfect voor dagelijks gebruik.

Een moderne combinatie voor het dagelijks leven: lange jas en sneakers

Sneakers in jaren 90-stijl keerden met een knal terug in de modewereld. In alledaagse stileringen kunnen ze worden gecombineerd met zowel trainingspakken als elegantere kledingami. Modieuze vrouwen dragen ze met luchtige maxi-jurken en stijlvolle mannen dragen ze met chino's en katoenen jacks. Dus waarom zou je ze niet naast een chique jas plaatsen? 

Een trenchcoat en sneakers zijn een perfecte combinatie om door de stad te wandelen, vrienden te ontmoeten of familie-uitstapjes. Combineer ze met je favoriete jeans, een warme trui en een grote bijpassende sjaal voor extra warmte. 

Sneakers in het gezelschap van een lange jas zullen ongetwijfeld goed passen bij een joggingbroek. Trek bovenaan een hoodie aan die zal pronken met de achterkant van de greppel. Zie je hoe gemakkelijk het is?

Klassieke witte modellen past goed bij een beige regenjas, poederroze zal een groot contrast vormen met de zwarte vacht, en zwart Ze zullen er fenomenaal uitzien met een trenchcoat in gedempte kleuren zoals kaki.

Klassieke combinatie: lange jas en elegante schoenen

Als je de voorkeur geeft aan klassieke oplossingen, combineer dan een trenchcoat met elegante schoenen. Deze combinatie is ongeëvenaard en perfect voor grotere evenementen bij slecht weer. 

Veel mensen denken dat lange jassen voorbehouden zijn aan lange mensen. In tegenstelling tot wat het lijkt, hoeven ze het figuur niet optisch in te korten. Om dit te voorkomen, kiest u schoenen die uw benen als bij toverslag verlengen. Voor dames is de keuze veel eenvoudiger dan voor heren. Suède, beige hakken, zwarte dijlaarzen op de post, en Platform loafers ze zullen je zeker hoogte geven.

Kortere mannen kunnen met succes schoenen gebruiken met een verborgen platform. Klassieke, formele herenschoenen met extra hak in staat zijn om je 6,5 cm langer te laten lijken.

Zowel dames als heren kunnen laarzen en gevechtslaarzen met trenchcoats dragen. Kies lederen modellen van goede kwaliteit die u vele jaren van dienst zullen zijn. Vergeet ook de juiste schoenverzorging niet. Zelfs de meest elegante styling in combinatie met verwaarloosde schoenen verliest zijn charme volledig en zorgt voor een rommelig eindresultaat.

Schoenen kiezen voor een lange jas is heel eenvoudig. We zijn ervan overtuigd dat u er dankzij ons advies niet al te veel last van zult hebben. Of je nu kiest voor moderne oplossingen en een trenchcoat combineert met sportsneakers, of een klassieker kiest en deze combineert met elegant schoeisel, je styling zal de aandacht trekken van voorbijgangers en bevestigen dat je mode kent.