Laarzen met ornamenten - een hit van de herfst van 2018


Dit seizoen zijn verschillende soorten laarzen het populairst, maar niet zomaar. Het gaat vooral om een ​​mooi en opvallend accessoire, zoals jets, studs, patches en zelfs dikke veters. Veel modellen schoenen dit najaar zorgen ervoor dat we ze willen aantrekken, niet alleen voor losse, casual stileringen. Ook voor degenen die veeleisender en eleganter zijn. Hoe het te combineren? Voornamelijk met bovenkleding. Voor trenchcoats en jassen zijn gelakte laarzen met een klauw nuttig. Om deze klauw te krijgen, is het de moeite waard om schoenen te kopen met een ketting aan de zijkant of decoratieve, platte noppen die het vrouwelijke karakter benadrukken. Dit is goed nieuws voor vrouwen die waarde hechten aan onafhankelijkheid, vrouwelijke schoonheid en een beetje gekkigheid bij het stylen van hun kleding.

Dit seizoen zijn verschillende soorten laarzen het populairst, maar niet zomaar. Het gaat vooral om een ​​mooi en opvallend accessoire, zoals jets, studs, patches en zelfs dikke veters. Veel modellen schoenen dit najaar zorgen ervoor dat we ze willen aantrekken, niet alleen voor losse, casual stileringen. Ook voor degenen die veeleisender en eleganter zijn.

Hoe het te combineren? Voornamelijk met bovenkleding. Voor trenchcoats en jassen zijn gelakte laarzen met een klauw nuttig. Om deze klauw te krijgen, is het de moeite waard om schoenen te kopen met een ketting aan de zijkant of decoratieve, platte noppen die het vrouwelijke karakter benadrukken. Dit is goed nieuws voor vrouwen die waarde hechten aan onafhankelijkheid, vrouwelijke schoonheid en een beetje gekkigheid bij het stylen van hun kleding.

Wat zijn de laarzen erin die je dit najaar moet hebben?

Zoals we al zeiden, heeft modieuze schoenen niet alleen een interessante snit en kleur, maar ook verschillende accessoires. Meestal zijn dit metalen ornamenten, zoals studs, convex en plat tegelijk, met interessante vormen. Vaak zijn dit ook kleine noppen, nauwelijks zichtbaar - maar ze geven de hele styling iets interessants. Laarzen met een vetersluiting Ze lijken vaak op kinderschoenen, maar met een korte jas en een hoed in een casual stijl kan het geheel een opwindende indruk maken. Dergelijke laarzen zijn zeer universeel, zelfs als ze de bovengenoemde versieringen hebben. Dit is de perfecte manier voor dit najaar.

Hoe interessant is de selectie van laarzen?

Voor een elegante styling is het de moeite waard om schoenen met een platform te kiezen. Dit geldt vooral voor kleine vrouwen die zich willen onderscheiden van de massa. Op deze manier kun je jezelf vanuit een heel andere hoek aan de wereld laten zien en je twee dagen goed voelen in dezelfde schoenen, maar ... totaal verschillende stijlen. Laarzen passen ook goed bij een pluizig jasje in een herfstkleur. Daarnaast is een sjaal voor winderige ochtenden en zo'n outfit perfect voor studie of werk waar vooraf geen dresscode wordt gegeven. Laarzen dit seizoen Ze passen gewoon bij alles - ongeacht onze modevoorkeuren, en ik denk dat dat het mooie aan ze is.