Indoorschoenen Nike Phantom GT2 Academy Df Ic Jr DC0815-167 wit rood

Artikel niet beschikbaar ;(

Nike Phantom GT2 Academy DF IC Jr indoorschoenen - Energie voor binnen

Nike valt opnieuw op met hoogwaardige producten voor jonge atleten - we presenteren indoorschoenen uit de Nike Phantom GT2 Academy DF IC Jr-lijn met de code DC0815-167, die de aandacht trekken met hun energieke uitstraling in wit en rood. Motivation Pack is een collectie die jonge spelers wil motiveren om de beste resultaten te behalen, niet alleen op het veld, maar ook in het dagelijks leven.

Dit model is de perfecte keuze voor jonge zaalvoetbalspelers die zowel stijl als comfort waarderen. Nike Phantom GT2 is bedoeld voor dynamische spelers die ondersteuning en grip nodig hebben in de arena. De schoenen zijn voorzien van een synthetisch, zacht bovenwerk met een textuur die de balcontrole vergemakkelijkt. Asymmetrische vetersluiting verhoogt het comfort en de elastische kraag bedekt de enkel precies, wat een gevoel van veiligheid geeft.

Een speciale binnenzool zorgt voor demping, waardoor de voeten van de jonge atleet ook tijdens intensieve wedstrijden minder vermoeid aanvoelen. De rubberen, non-marking zool laat geen sporen achter op de grond en garandeert tegelijkertijd voldoende grip.

Kevin de Bruyne, een van de ambassadeurs van de Phantom-lijn, staat symbool voor intens spel en techniek, wat perfect de filosofie achter de creatie van de GT2 Academy-schoenen weerspiegelt. Dit zijn schoenen gemaakt voor jonge mensen die ernaar streven om in de toekomst gelijk te zijn aan de beste.

De fabrikant van deze indoorshorts is Nike, bekend en gewaardeerd in de sportwereld vanwege kwaliteit en innovatie. In de kindercategorie zijn deze schoenen perfect voor zowel jongens als meisjes. Het ecologische leer waarvan de schoenen zijn gemaakt, toont de toewijding van het merk aan een ecologische aanpak. Praktische veters zorgen voor een perfecte pasvorm en een stijve hielkap zorgt voor extra stabiliteit.

Het product wordt geleverd in de originele verpakking en het gewicht inclusief verpakking bedraagt ​​slechts 0,59 kg, wat nogmaals de lichtheid en het comfortabele gebruik door de jongste spelers benadrukt.

Door te kiezen voor Nike Phantom GT2 Academy DF IC Jr-schoenen kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kinderen omringd zullen zijn door comfort, veiligheid en de beste technologieën die de ontwikkeling van hun sporttalenten ondersteunen.

  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: wit rood
  • Materiaal: Kunstleer
  • Opwarming: Nee
  • seks: de jongens Kleine meisjes
  • Type sluiting: Schoenveters
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.59

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|