Hoe raak je gewend aan het lopen op hoge hakken?


Gebruik je dagelijks comfort en draag je platte schoenen, maar komt er een kans om het zonder naaldhakken, sleehakken of hakken te doen? Weet je dat lopen op hoge schoenen niet jouw sterkste punt is - je bent wankel, je benen doen pijn en in plaats van aan het evenement te denken, droom je er alleen maar van om ze te veranderen voor een comfortabelere? Lees dan onze handleiding hoe u kunt wennen aan het lopen op hoge hakken!

Stap één - kies comfortabele hoge hakken

Hoge hakken zien er zeker mooi uit, maar zijn misschien niet de beste keuze als je geen ervaring hebt met het lopen op hakken. Kies in plaats van gelakte en onstabiele modellen de meest comfortabele schoenen met hoge hakken. We raden u aan een variant te kiezen die voor u geschikt is - zowel qua hoogte als qua materiaal of ontwerp. De beste keuze zijn pumps gemaakt van nerfleer. Deze past perfect om je voet, wat comfort garandeert tijdens het dragen. Ze zullen perfect zijn om mee te beginnen Espinto H zwarte pumps. Als je echter niet van hun esthetiek houdt en de voorkeur geeft aan een moderner model, vind je ze misschien leuk Espinto gouden 889 pumps op een gele pin, en als de gelegenheid waarop je je voorbereidt je bruiloft is - ze zullen perfect zijn Espinto pumps witte parel op een pin.

Stap twee - verhoog geleidelijk de hielhoogte

Pak geen erg lange en dunne pin vast. Zo'n hak kan je snel ontmoedigen omdat je je er niet zeker en stabiel op voelt. Kies in plaats daarvan een iets lagere variant met een voldoende dikke hak en verhoog deze dan geleidelijk. Zij zullen als eerste slagen voor het examen, b.v. Goodin pumps met een decoratieve rode streepdie een blokhak van 4 cm hebben. Als je eraan gewend raakt om erin te lopen, kies dan een hogere, bijv. 8 cm Seastar houndstooth-shuttles of elegante zwarte VINCEZA pumps met een extra band, stabiliseert de enkel en houdt de schoen goed op het been. Als je de kunst van het lopen op hoge hakken eenmaal onder de knie hebt, kunnen de volgende modellen op hoge hakken staan ​​- b.v. pumps op naaldhak marineblauw suède.

Stap drie - oefening baart kunst

Als je wilt wennen aan het lopen op hoge hakken als een belangrijke gelegenheid nadert, laat het leren lopen dan niet over aan later. Kies comfortabele schoenen en begin ermee door het huis te lopen. In het begin enkele tientallen minuten, en met de tijd neemt deze tijd en de afgelegde afstand toe. We raden aan om een ​​wandeling over het landgoed te maken, hoge hakken te dragen naar het werk of vrienden te ontmoeten. Hoe vaker je ze draagt, hoe groter de kans dat het dragen ervan niet langer problematisch en gênant voor je is. Zoals we eerder al zeiden, verhoog ook de hiel geleidelijk. En wanneer het evenement waarop u zich voorbereidt komt, test u uw schoenen waarin u wilt optreden. Als je er de hele nacht in gaat dansen of lange afstanden aflegt, moet je er zeker van zijn dat ze de test zullen doorstaan.

Stap vier - werk aan je houding

Hoewel lopen op hakken uiterst nuttig is, is er één ding dat u moet onthouden: het handhaven van een goede lichaamshouding is uiterst belangrijk. Ben je niet elke dag aan het slungelen? Uitstekend! Helaas vergeten dames die schoenen met hoge hakken aantrekken vaak de juiste houding en leunen instinctief naar voren om het evenwicht te bewaren. Dit ziet er niet alleen slecht uit, maar zorgt er ook voor dat je wervelkolom een ​​onnatuurlijke houding aanneemt en de gewrichten niet goed worden belast. Dus als je begint te leren op hakken te lopen, denk er dan aan om je schouderbladen naar beneden te trekken, je hoofd op te tillen, je buikspieren aan te spannen en je ruggengraat recht te houden. Na verloop van tijd zal het een gewoonte voor je worden om deze houding vast te houden!

Stap vijf - raak niet ontmoedigd!

Leren op hakken lopen kan je afschrikken, vooral als je nog nooit hoge laarzen hebt gedragen. Deze stand van de voet belast de kuit en dwingt je om je evenwicht te bewaren. Maar onthoud dat oefening kunst baart. Als je niet ontmoedigd raakt, zul je aan deze houding wennen en zal het na verloop van tijd neutraal voor je worden. Hoe meer je traint, hoe groter de kans dat het lopen op hakken in je bloed komt. Misschien loop je over een paar weken op hoge hakken als een Hollywood-ster? Veel geluk!

We hopen dat u ons advies effectief vindt. Vergeet niet om allereerst comfortabele schoenen te kiezen - we raden aan om het aanbod van de KeeShoes-winkel te bekijken. We zijn er zeker van dat je daar een geschikt model zult vinden waarmee je kunt wennen aan het lopen op hoge hakken!