Hoe kies je hoge hakken om het hele schoolbal en veel bruiloften erin te dansen?


Voor veel middelbare scholieren is een schoolbal een kans om de eerste hoge hakken in hun leven te kiezen. Pumps op een dunne paal betoveren met hun charme. Deze tijdloze schoenen zien er extreem stijlvol uit in combinatie met een elegante jurk, ze zijn ook een manier om vrouwelijkheid toe te voegen aan elke tiener. We adviseren je waar je op moet letten bij het kiezen van hoge hakken, zodat het niet slechts een aankoop voor één evenement blijkt te zijn.

De hoogte van de hiel en de locatie ervan

Orthopedisten waarschuwen de patiënt om niet vaak hoge hakken te dragen. Rekening houdend met het feit dat we maar één keer in ons leven plezier hebben op ons schoolbal, stellen we voor om een ​​compromis te vinden tussen gezondheid en schoenendromen waarmaken. Laten we bij het kiezen van je schoenen eens kijken waar de hiel zich bevindt. Het moet in het midden van de hiel worden geplaatst - dit zorgt voor stabiliteit tijdens het lopen. Laten we ook letten op de lengte van onze voet en een proportionele hoogte van de schoenen kiezen - hoe hoger de hiel, hoe zwaarder het lichaamsgewicht over de tenen wordt verdeeld, en dus hoe moeilijker het is om het evenwicht te bewaren. Laten we een eenvoudige regel nemen: kleine voet - lage hak, grotere voet - langer. Dus wat is de beste hakhoogte? Volgens artsen is 4 centimeter veilig, omdat zo'n hak stabiliteit garandeert tijdens het lopen - het lichaamsgewicht wordt correct verdeeld en het goede werk van de pezen blijft ook behouden. Als we echter dromen van echte hoge schoenen, kunnen hakken 6 tot 9 centimeter zijn. Laten we niet de modellen volgen die volgens de ondertekende contracten op exorbitant hoge schoenen moeten verschijnen! We moeten ook onthouden dat kleine meisjes er beter uitzien in lage schoenen, in bijpassende kleur met panty's.

Stabilisatie dankzij het platform

Als we op zoek zijn naar de perfecte hoge hakken, laten we dan eens kijken naar het aanbod schoenen op het platform. Het is een stijlvol platform dat helpt bij het evenwicht en het bewegingscomfort verhoogt. Plateaupompen zijn ook een goede keuze voor diegenen onder ons met iets bredere kuiten. Laten we ons concentreren op eenvoudige hakken met een ronde neus zonder strepen en grote versieringen die geweldig staan ​​bij een kleine zwarte jurk. De maat van de schoenen is ook belangrijk - ze mogen niet te groot zijn, ze moeten goed om de voet passen. We meten zorgvuldig de lengte van de binnenzool van uw favoriete paar voordat u bestelt. We kunnen modieuze galaschoenen kiezen zonder het huis te verlaten op de KeeShoes-website, zonder tijd te verspillen die kan worden besteed aan het studeren voor het matura-examen.

Leren lopen op hoge hakken

Mooie nieuwe hakken ingepakt in de doos en wachten op de grote dag? Als dit ons eerste koppel is, komen een paar lessen goed bewegen van pas. Op hoge en dunne hakken lopen is een grote uitdaging, dus laten we ons goed voorbereiden op de geweldige avond. Video's op internet en de aanwezigheid van een naaste vrouw - moeder, grootmoeder of vriend die de kunst van mooi lopen op hakken tot in de perfectie beheerst en ons graag een paar lessen leert - kan nuttig zijn. In het begin vinden we het misschien moeilijk om onze knieën te balanceren en te strekken, maar de wetenschap baart kunst - met regelmatige thuistraining zullen we zeker snel in de praktijk komen!

Het schoolbal is een speciale avond voor studenten. Jongens trekken hun eerste kostuum aan en leren stropdassen strikken, terwijl meisjes leren op hakken te lopen. Het vermogen om een ​​elegante formele outfit te kiezen is een waardevolle kunst, dus het is de moeite waard om je voor te bereiden op de les en de ballroomtest met vlag en wimpel te halen.