Hoe er vrouwelijk uit te zien in laarzen?


Zwaar, massief schoeisel naar het voorbeeld van militaire modellen, dat voornamelijk wordt geassocieerd met subculturen die zich richten op specifieke muziekgenres - rock, punk en metal. Zo zijn de laarzen in een notendop te omschrijven. Duizenden tieners en volwassenen - mannen en vrouwen over de hele wereld houden van schoenen met een opvallende vetersluiting, een hoog leren bovenwerk en een stevige zool. We stellen voor hoe je styling kunt creëren met laarzen in de hoofdrol, zodat hun eigenaren er vrouwelijk uitzien en zich vrouwelijk voelen.

Een korte geschiedenis van laarzen

Het idee van schoenen die de voet heel stevig vasthouden kwam van een gewonde dokter Klaus Märtens. Het project, ontwikkeld in 1945, won snel aan populariteit onder arbeiders en geüniformeerde diensten. Hoe werden laarzen, ook wel martens genoemd, een onvervangbaar onderdeel van straatmode? Massale schoenen spraken vertegenwoordigers van subculturen in de jaren 90 aan - skinheads, punkers en metalen. Je zou ze naar een concert kunnen dragen zonder het risico te lopen dat iemand je voet breekt tijdens de pogo. Een stevige zool met schroeven was handig tijdens gevechten, en het hoge bovenwerk perfect beschermd tegen regen en kou. Bijna 20 jaar moesten laarzen verstrijken om niet langer alleen geassocieerd te worden met opstandige jeugd en om een ​​gezellige plek te vinden in de garderobe van vrouwen.

Laarzen - modieus en comfortabel

De laarzenliefhebbers zijn het erover eens - dit is een fantastische, zeer duurzame en comfortabele schoen. Er wordt aangenomen dat ze het beste passen bij het beeld van een rebelse tomboy in een t-shirt, een cargobroek en een leren jack. Mode gaf de laarzen echter een groen licht en we kunnen ze in zeer vrouwelijke stijlen dragen. Om geen fouten te maken, laten we een paar regels ter harte nemen en onthouden wanneer we onze sets maken.

Hoe er vrouwelijk uit te zien in laarzen?

Martens kan gedragen worden met broeken, rokken en jurken. Kies voor laarzen een strakke skinny jeans, een wit overhemd en een Ramones-jasje of een bijpassende broek met kreukels, een wollen coltrui en een zacht vest, en we zien er zeker goed uit. Als we van stoere stileringen houden en graag met mode spelen, zijn marters ook geschikt voor korte broeken - laten we ze combineren met lange, dikkere kniekousen. Rokliefhebbers kunnen gevechtslaarzen dragen met modellen gemaakt van corduroy, denim of leer. Waardevol advies: de rok moet getailleerd zijn, het kan recht of a-vormig zijn.We zullen unieke stileringen creëren als we een zacht gebreide jurk dragen bij onze laarzen, bij voorkeur een oversized model. Alle jurken in gotische stijl met kant en textielversieringen zien er ook geweldig uit. Bedenk echter dat we op deze manier kunnen worden gezien als leden van een specifieke subcultuur. Traditionele gevechtslaarzen zijn zwart, maar we hoeven ons niet te beperken tot deze kleur! Op de website van KeeShoes vind je marters in verschillende uitvoeringen en kleuren. Hoe vrouwelijker de tint van schoenen, hoe groter de kans dat onze hele styling er licht en vrouwelijk uitziet.

Welke combinaties te vermijden - lijst met verboden toevoegingen

Een vrouw in laarzen het kan er modieus, sexy en mooi uitzien. Er is veel mode-inspiratie op internet, dus het is gemakkelijk om in de val te lopen en kitsch aan te pakken. Wat is er mis met laarzen? Vermijd netkousen en gescheurde panty's, tenzij u een kostuum maakt voor een verkleedfeestje. In dat geval kan het ook geen kwaad om uw kleding nat te maken met kunstbloed en wit poeder te gebruiken. We moeten ook lange, soepelvallende jurken in de kast laten of ze alleen aantrekken als we naar een concert of een rockbijeenkomst gaan. Als we een outfit kiezen voor een bruiloft en we zijn geen fan van hoge hakken, laten we dan ballerina's of sandalen dragen. Laarzen en elegante cocktailjurken gaan niet hand in hand. We moeten ook onthouden dat Martens-schoenen geen sport- of zomerschoenen zijn, dus voor een romantische wandeling in de wei, laten we sneakers of sandalen aantrekken.

Laarzen zijn comfortabele en duurzame schoenen waarin we er mooi en vrouwelijk uit kunnen zien. Onthoud bij het maken van een styling een paar eenvoudige regels en zorg ervoor dat je een uniek paar schoenen kiest in onze favoriete kleur.