Herenschoenen van Ourbut zijn, bovenal, zomer-flip-flops gemaakt van natuurlijk leer. Het is het beste schoeisel voor dagelijks warm weer.

Schoenen voor de zomer

Voor de zomer wordt schoeisel van natuurlijk leer aanbevolen, wat het grootste comfort voor de voet garandeert. Sandalen gemaakt van natuurlijk leer laten de voet ademen. Ze zijn ook extreem comfortabel, veroorzaken geen schaafwonden.

Naszbut schoenen

Poolse schoenen van het merk Naszbut zijn erg populair en worden vaak gekozen als de meest gedragen zomerschoenen voor heren. Comfortabele flappen met degelijke gebouwen en openingen zijn luchtig en esthetisch gemaakt. Hun hoogste kwaliteit maakt ze schoenen die jarenlang gedragen kunnen worden. Een goede, goed gevormde zool zorgt voor bewegingsvrijheid en stabilisatie van de voet tijdens het lopen.

De laarzen zijn schoenen die mannen in de zomer meestal dragen voor korte broeken of spijkerbroeken, elke dag opnieuw. Ze werken ook uitstekend als huisschoenen, niet alleen voor de zomer. Ze zijn verkrijgbaar in een gedempt kleurenpalet, in natuurlijke kleuren, bij uitstek geschikt voor verschillende stijlen.