Herenslippers Befado - SPA voor je voeten

Slippers zijn een onderschat onderdeel van herenkleding - helemaal verkeerd.
Na een hele dag vragen de voeten van mannen, zelfs in leer, ademende schoenen of op blote voeten, om rust en hulp. De voeten zijn de steun van het hele lichaam en elke dag, vooral tijdens het lopen en fysieke inspanning, moeten ze bestand zijn tegen het gewicht en de druk van het hele lichaam. Dat is de reden waarom het de moeite waard is om er na uren niet voor te zorgen en hen te voorzien van de juiste schoenen.

Herenslippers Befado - doorgaan met gezondheid

De sloffen van dit merk onderscheiden zich van anderen door een gespecialiseerde benadering en gehechtheid aan vele details, die niet relevant zijn voor anderen. Herenslippers Befado ze hebben brede en hoge punten, zodat je je vinger vrij in de schoen kunt bewegen.
De zool van de schoen buigt, volgens orthopedische aanbevelingen, van 1/3 tot 2/3, waardoor het gebruiksgemak toeneemt. De lederen antimycotische en antibacteriële binnenzool elimineert de onaangename geur, waardoor de voet vrij kan ademen. Het bevat ook geen chroom-toxische huid en de onderkant van schoenen - schadelijk ftalaat.

Focus op kwaliteit en design

ontwerp Befado herenslippers het is universeel - de modellen zullen zeker iedereen aanspreken die op zoek is naar veilige modellen en comfort. Slippers zijn ingetogen, ze hebben geen versieringen, dus passen ze in zowel joggingbroeken als pyjama's of korte broeken. Naast schuifmodellen biedt Befado ook meer ingebouwde slippers, ideaal voor de koudere dagen. Herenslippers Befado we raden niet alleen om esthetische redenen. De prijzen spreken voor zich. Het merk heeft vele belangrijke prijzen op de markt gewonnen, waaronder het embleem van Teraz Polska, Superprodukt 2015, Złoty Laur Klienta of het bord Gezonde voet.
Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod.