Herenschoenen van Rider zijn in de eerste plaats vertegenwoordigers van zomerschoenen en voor recreatie, d.w.z. sandalen en flip-flops. Zeker onder het rijke aanbod, zal elke man schoenen vinden die bij hem passen.

Pantoffels voor het zwembad

Ruiter is vooral zeer comfortabele poolslippers. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen waarvan het grootste voordeel slipvastheid is. De schoenen zijn gemakkelijk schoon te houden en garanderen volledige hygiëne.

We kunnen kiezen tussen traditionele flip-flops en flip-flops, die meer en meer gekozen zomer en pool schoenen onder mannen. De flip-flops van de heren zijn gemaakt in een reeks kleuren voor heren - in koele tinten blauw, marineblauw, zwart en groen. Ze passen perfect in de trends van mannen en zijn ook geschikt voor dagelijks gebruik - bijvoorbeeld in de zomer op het strand.

Heren sandalen

Sandalen op een comfortabele, comfortabel opgebouwde schuimzool vormen een geweldig aanbod voor mannen, voor wie comfort het belangrijkste is in de zomer. Deze sandalen zijn gemaakt in een interessante stijl.