Badura herenschoenen - modellen die u moet hebben

Het is niet voor niets dat schoenen een 'dot-over' zijn voor elke outfit. Perfect gemaakte schoenen in combinatie met casual jeans van goede kwaliteit brengen de volledige stilering naar een hoger niveau. In de herengarderobe moeten er verschillende klassieke modellen zijn die op verschillende gelegenheden passen.

Badura - een cultmerk voor veeleisende mensen

Het is moeilijk om een schoenenfabrikant op de Poolse schoenenmarkt te vinden die de huidige trends op het gebied van ontwerp en afwerking combineert met vloeiendheid herenschoenen. Badura is een erkend Pools schoenenbedrijf met tradities die teruggaan tot de late jaren 1970. De fabrikant gebruikt de beste kwaliteit leer: zacht, runder, sauvage, handgeverfde korst, compact en elastisch kalfsleer en een nobele geitenhuid. Het design van het merk past gemakkelijk in de nieuwste modetrends.

Universele keuze - Badura herenschoenen

Schoenenmerk verwijst naar de klassieker, al jarenlang bekend bij alle modellen. Het aanbod van het merk omvat gebonden oxfords in nerfleder - zowel soepele sneden in ingetogen kleuren als extravagante variaties op het onderwerp van dit model. Oxfordy is het perfecte type donkerblauwe, gladde jeans of een pak. Andere suede schoenen zullen voornamelijk worden gebruikt voor corduroys, jeans en broeken gemaakt van dikker katoen.

Douane verkiezingen voor de zomer en voor jaren

Badura-sandaal voor heren is het antwoord op de zoektocht naar veel mannen. Hun modellen combineren ongedwongen elegantie en gemak. De sandalen van het merk zijn geschikt voor zowel korte broeken als lichte linnen broeken of lange chino's.

Voor heren die een eleganter zomerbeeld prefereren, raden we suede aan Badwa heren instappersdat werkt goed in het gezelschap van vlas, lichte pakken en zware linnen shorts, verwijst op een natuurlijke manier naar de stijl van de zeeman.

Schoenen voor de wintermaanden

Als het buiten koud wordt, moet je denken aan warm en comfortabel winter herenschoenen. Badura heeft een opgefriste klassiekers voor mannen. Deze omvatten schoenlaarzen, laarzen en modieuze, door paarden aangedreven elegante Jodhpur-laarzen in veilige, universele kleuren. Het is gemakkelijk om ze te kiezen voor elke, zelfs de meest elegante herenstyling.

geheim Badura herenschoenen

Het geheim van het succes van het merk Badura is eenvoudig, hoewel het niet door de meeste Poolse producenten wordt gebruikt. Het is een bekwame combinatie van de huidige mondiale trends met vakmanschap en aandacht voor elk detail.

Het bovengemiddelde comfort van gebruik en de unieke stijl van BADURA-schoenen bepalen de binding van klanten aan het merk. Wij nodigen u uit om kennis te maken met het aanbod van Badura herenschoenen.