Badura herenschoenen - modellen die u moet hebben

Het is niet voor niets dat schoenen een 'dot-over' zijn voor elke outfit. Perfect gemaakte schoenen in combinatie met casual jeans van goede kwaliteit brengen de volledige stilering naar een hoger niveau. In de herengarderobe moeten er verschillende klassieke modellen zijn die op verschillende gelegenheden passen.

Badura - een cultmerk voor veeleisende mensen

Het is moeilijk om een schoenenfabrikant op de Poolse schoenenmarkt te vinden die de huidige trends op het gebied van ontwerp en afwerking combineert met vloeiendheid herenschoenen. Badura is een erkend Pools schoenenbedrijf met tradities die teruggaan tot de late jaren 1970. De fabrikant gebruikt de beste kwaliteit leer: zacht, runder, sauvage, handgeverfde korst, compact en elastisch kalfsleer en een nobele geitenhuid. Het design van het merk past gemakkelijk in de nieuwste modetrends.

Universele keuze - Badura herenschoenen

schoenen merken verwijzen naar klassieke modellen die iedereen al jaren kent. Het aanbod van het merk omvat Oxfords met gebonden nerfleer - zowel soepele snitten in gedempte kleuren als meer extravagante variaties op dit model. Oxfords zijn het perfecte schoentype voor een marineblauwe effen jeans of een pak. Anderen, suède schoenen a`la sneakers passen voornamelijk bij corduroys, jeans en dikke katoenen broeken.

Douane verkiezingen voor de zomer en voor jaren

sandalen mannelijke Badura is het antwoord op de zoektocht naar veel mannen. Hun modellen combineren natuurlijke elegantie en comfort. sandalen merken passen zowel bij korte broeken als bij lichte linnen broeken of lange chino's.

Voor heren die een eleganter zomerbeeld prefereren, raden we suede aan mocassins mannelijke Baduradat werkt goed in het gezelschap van vlas, lichte pakken en zware linnen shorts, verwijst op een natuurlijke manier naar de stijl van de zeeman.

Schoenen voor de wintermaanden

Als het buiten koud wordt, moet je denken aan warm en comfortabel winter herenschoenen. Badura biedt vernieuwde klassiekers voor mannen. Deze omvatten laarzen, laarzen en modieus, op paarden geïnspireerde elegantie elastische zijkanten in veilige, universele kleuren. Ze zijn gemakkelijk te kiezen voor elke, zelfs de meest elegante, herenstijl.

geheim Badura herenschoenen

Het geheim van het succes van het merk Badura is eenvoudig, hoewel het niet door de meeste Poolse producenten wordt gebruikt. Het is een bekwame combinatie van de huidige mondiale trends met vakmanschap en aandacht voor elk detail.

Het bovengemiddelde comfort van gebruik en de unieke stijl van BADURA-schoenen bepalen de binding van klanten aan het merk. Wij nodigen u uit om kennis te maken met het aanbod van Badura herenschoenen.