American Club American 1626 zwarte en grijze herensandalen veelkleurig grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

American Club 1626 sandalen zijn een combinatie van functionaliteit, sportieve stijl, hoogwaardige afwerking en esthetische oplossingen. Dankzij de zwarte en grijze kleuren passen de schoenen perfect bij elk type styling en zijn ze extreem universeel schoeisel. Ze zullen zich bewijzen tijdens dagelijks gebruik, vooral op warme dagen, maar ook tijdens lange wandelingen.


Het schoeisel is gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen om de langst mogelijke gebruikstijd, duurzaamheid en hoge esthetiek te garanderen. Daarnaast wordt karakter gegeven door het gebruik van het nieuwste design, dat tegelijk delicaat en origineel is. Comfortabele klittenbandsluiting maakt de beste aanpassing van de schoen mogelijk en past deze aan de voet aan om volledig comfort te garanderen.


De American Club 1626 sandalen in het interieur zijn gevoerd met een natuurlijk leren inzetstuk, dat zich anatomisch aanpast aan de voet, waardoor overmatig zweten, likdoorns en schuren wordt voorkomen, en een hoog draagcomfort garandeert, zelfs na vele uren schoenen dragen.

  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Kleur: andere kleur Grijs zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|