Heeft u een probleem met massieve kalveren? We weten welke schoenen ze slanker laten lijken!


Korte, gespierde kuiten kunnen er dik uitzien en veel problemen opleveren bij het kiezen van een styling. Gelukkig hoef je geen restrictief dieet te volgen of jezelf in de sportschool te trainen om ze visueel af te slanken. We kennen een paar trucjes om je benen langer te laten voelen en je zult het heerlijk vinden om korte jurken te dragen. Laten we beginnen!

Eenvoudige trucs voor massieve kuiten

Dikke kuiten kunnen een echte nachtmerrie zijn, waardoor het moeilijk is om elke dag en op vakantie een outfit te kiezen. Gelukkig zijn er enkele effectieve trucs die je massieve kuiten er slanker uit laten zien.

Lees onze tips en geniet van de perfecte look van je benen, ongeacht je figuur. Gelukkig hoef je niet op dieet te gaan of een sportschoolabonnement af te sluiten.

Het enige wat je nodig hebt is... het juiste paar schoenen waarmee je weer van korte jurkjes en rokjes gaat houden. Ervaar zelf dat het optisch afslanken van de kuit veel gemakkelijker is dan je in eerste instantie zou denken!

Het enige wat je nodig hebt is een goed geselecteerde hiel, kleur en teen van de schoen, en je enorme kuiten zullen onherkenbaar veranderen!

Breng de verhoudingen in evenwicht door een hogere hak te kiezen

Hakken kunnen wonderen doen! Ze verlengen de benen optisch, waardoor het hele silhouet er harmonieuzer en evenwichtiger uitziet. Dit geldt vooral voor vrouwen met massieve kuiten.

Onthoud echter dat het te vaak dragen van hoge hakken schadelijk kan zijn voor uw houding en welzijn. Bovendien kan het op de lange termijn de kuitspieren verkorten, waardoor ze er nog gespierder en omvangrijker uitzien.

Draag daarom dagelijks schoenen met medium of lage hakken. Zo slank je je dikke kuiten af ​​en krijg je zelfvertrouwen. Vermijd ook naalddunne stiletto's die karikaturaal kunnen contrasteren met de massieve benen. 

Kiezen schoenen op de post of wiggendat zal je proporties in evenwicht brengen. Hun bijkomend voordeel is dat ze veel comfortabeler zijn dan dunne hakken.

Kleur is belangrijk

Donkere schoenen kunnen de benen optisch verkorten. Dit is echter niet per se het geval, zolang je ze maar goed stylet. Als je het probleem van dikke kuiten wilt overwinnen, vermijd dan het dragen van zwarte schoenen aan je blote voeten.

Combineer ze met een zwarte, dunne of dikke panty. Je ziet er nog slanker uit als je het combineert met een zwarte broek of een rok.

Dit principe werkt twee kanten op. Blote benen zien er geweldig uit in combinatie met naakt schoeisel. Probeer de kleur van je schoenen af ​​te stemmen op je huidskleur. Zo laat je je benen in een mum van tijd langer lijken en lijken je kuiten slanker. 

Monochrome stileringen zijn een geweldige manier om de tekortkomingen van Moeder Natuur gemakkelijk te camoufleren. Door dit principe vanaf de taille toe te passen, weet je zeker dat je massieve kuiten niet langer in het middelpunt van de belangstelling staan.

Pas op voor de dikte van de strepen

Veel vrouwen met massieve kuiten geven schoenen met een enkelbandje op. Dit is echter niet nodig! 

Dunne strepen kunnen eigenlijk het beste staan ​​bij vrouwen met slanke, lange benen, waardoor ze een te groot contrast vormen met dikke kuiten en extra aandacht vestigen op probleemgebieden. 

Vermijd ook de strepen die over de enkel lopen. Schoeisel met lange banden kan je kuiten dikker doen lijken. Om dit effectief te voorkomen, kiest u voor: schoenen met dienovereenkomstig bredere bandjes.

Welke schoenen voor dikke kuiten om elke dag en op vakantie te dragen?

Vermijd schoenen met een platte zool, die je benen optisch kunnen verkorten, waardoor ze nog massiever lijken. Hoewel klassieke ballerina's je bondgenoot niet zullen zijn, hoef je platte schoenen niet helemaal op te geven. Kiezen balletschoenen met spitse neuswaardoor je benen wat langer lijken. 

Als je dagelijks veel waarde hecht aan comfortabel schoeisel, ga dan voor modieuze schoenen sneakers op het platform. Op deze manier slank je bovendien je enkels af en creëer je een perfecte harmonie. Op warme dagen, gok op verhoogde sandalen of espadrillesdie perfect past bij alledaagse stileringen. 

Draag voor grotere uitgangen klassieke stokken of pumps. Ze zullen ook een goede keuze blijken te zijn Oxford schoenendat geeft je een formele uitstraling met behoud van onvergelijkbaar comfort.

Hoe laarzen voor dikke kuiten kiezen?

Het kiezen van laarzen voor massieve kuiten kan een echte uitdaging zijn. Gelukkig is het niet onmogelijk om winterlaarzen te vinden die wijde pijpen passen. 

Zoek allereerst naar laarzen met bovendeel dat naar boven toe breder wordt. Vermijd synthetische materialen. Kies leren schoenen die zich onder invloed van gebruik aanpassen aan de breedte van de kuiten. 

Flexibele inzetstukken op het gebied van ritsen zullen ook een onbetaalbaar voordeel zijn. Zo krijgen je meerkoeten extra ruimte en zit je lekker in je vel.

Goed passend schoeisel kan wonderen doen!

Goed passend schoeisel kan wonderen doen, zelfs als je kuiten echt enorm zijn. Wees niet bang om onze beproefde methoden te gebruiken en schoenen te kiezen die u zullen helpen uw onvolkomenheden te maskeren. 

We zijn ervan overtuigd dat door ons advies op te volgen, je meisjesliefde voor jurken en rokken terugkomt en je zelfvertrouwen terugkrijgt.