Glany - een jeugdige look in een vrouwelijke editie?


Eikels worden voornamelijk geassocieerd met jeugdbewegingen, niet alleen vrouwen - integendeel. Laarzen kunnen echter, net als herfstlaarzen, een perfecte vervanging zijn voor Chelsea-laarzen of laarzen die daarvoor nog te warm zijn. Momenteel kunnen we veel interessante paren van deze schoenen zien die de aandacht van elke vrouw zullen trekken. Waarom?

Eikels worden voornamelijk geassocieerd met jeugdbewegingen, niet alleen vrouwen - integendeel. Laarzen kunnen echter, net als herfstlaarzen, een perfecte vervanging zijn voor Chelsea-laarzen of laarzen die daarvoor nog te warm zijn. We kunnen nu veel zien interessante paren van deze schoenendat zal de aandacht van elke vrouw trekken. Waarom?

Als we aan "laarzen" denken, worden we geconfronteerd met een visie van zwarte, vrij grote schoenen die eindigen achter de enkel, en zelfs hoger, net onder de knie. Ondertussen kunnen deze vrouwelijke versies, gelanceerd in het herfstseizoen van 2018, het hart veroveren met ... kleur, print en zelfs een patch.

 

Laarzen - niet alleen zwart, niet alleen wit

De vrouwelijke versie van laarzen, d.w.z. gesloten veterschoenen, lijkt meer op bergwandelschoenen dan op zware militaire laarzen. Ondertussen zijn het de laarzen die beter zullen blijken tijdens een wandeling op Krupówki dan tijdens de mars naar de toppen van de Poolse bergen. Kleurrijke schoenen zijn een hit van het seizoen. U kunt niet alleen zwarte, witte of rode schoenen kiezen, maar ook roze of met afdrukken verschillende, interessante beelden. Bovendien zijn deze schoenen niet alleen kleurrijk. Ze hebben vaak verschillende toepassingen waardoor een vrouw zich onderscheidt van de massa. Deze toepassingen zijn zeer divers. Dit kunnen patches zijn met harten, schedels, schepen, maar ook een speciaal gekreukte, extra huid die de ogen van iedereen trekt.

Wat te dragen laarzen?

We beginnen langzaam jassen en jacks te dragen. In deze dameseditie passen de laarzen niet alleen bij verschillende soorten donsjacks, maar ook bij langere, eenkleurige jassen. Messing schoeisel benadrukt vrouwelijkheid, waardoor het een beetje een noodzakelijke draai krijgt. Om deze klauw beter zichtbaar te maken, kun je investeren in een warme katoenen rok - met laarzen wordt het een geweldig symbool van vrouwelijk zelfvertrouwen. Het is een goede keuze voor vrouwen die vrouwelijke kledingstukken waarderen en zich tegelijkertijd niet alleen in romantische stijlen willen kleden. Het is ook de moeite waard om gek te worden van de outfit, vooral als je naar de stad gaat - een elegante outfit met laarzen in een interessante kleur zal beter werken dan verfijnde laarzen met hoge hakken.