Cultmodellen van schoenen van de meest geliefde sportmerken


Sommige schoenenstijlen, zoals echo, zijn weer in de mode en sommige zijn zelfs nooit uit de mode geraakt! Het is absoluut het meest voorkomende schoeisel dat vanwege het comfort veel trouwe fans over de hele wereld heeft. Weet jij al welke je in je garderobe moet hebben? We presenteren de iconische modellen schoenen van de meest geliefde sportmerken!

Cult-modellen van Adidas-schoenen

Het feit dat sportschoenen gewoonlijk "sneakers" worden genoemd, spreekt voor zich. Dit merk is een van de oudste en beste ter wereld. Al bijna honderd jaar is het gespecialiseerd in de productie van uitrusting, kostuums en sportschoenen.

Het meest cultmodellen van Adidas-schoenen zijn voornamelijk klassieke witte sneakers. In de jaren 90 had bijna iedereen wel een paar van zulke "sneakers" in huis. Tegenwoordig is de mode van 30 jaar geleden weer populair, dus in winkels vind je opgefriste versies van het lokale ontwerp, zoals adidas Yung-96 M EE3682 witte schoenen. Dames daarentegen kiezen gretig hun kleurrijke versies, in felle en/of pasteltinten, zoals adidas Forest Grove W EE5847.

Ook variaties op het iconische Court-model zijn al jaren erg populair. Tegenwoordig vind je veel interessante varianten van deze eenvoudige snit met de karakteristieke drie strepen op de zijkant. Dames dragen bijvoorbeeld graag adidas Grand Court W EE9689 witte schoenen met zeer modieuze holografische inzetstukken. Heren gaan er vaak van uit dat bv adidas Vl Court 2.0 M DA9873 blauwe schoenen, perfect passend bij jeans. Dit is een tijdloos jeugdmodel, dus iedereen die een paar jaar wil vastleggen, moet zeker voor dergelijke schoenen kiezen.

Cult-modellen van Nike-schoenen

Nike is in Amerika net zo'n bekend merk als Adidas in Europa. Tegenwoordig is het natuurlijk over de hele wereld gebruikelijk en zijn producten te zien bij de beste atleten van verschillende disciplines. In de kindertijd droomden velen van ons ervan om onszelf te laten zien in de achtertuin in de nieuwe "Najaczach". Nu kun je kiezen uit veel verschillende modellen, maar sommige herkennen zichzelf meteen als zgn. klassiekers.

Cult-modellen van Nike-schoenen in de loop der jaren veranderden ze slechts licht van vorm. Een van de meest herkenbare is het Cortez-type. De karakteristieke combinatie van wit, rood, blauw en een groot merklogo hebben in één keer de hele wereld veroverd en raken nog steeds niet uit de mode. Het meest typische model is zoals: Nike Classic Cortez Leather M 749571-154 wit, maar tegenwoordig kun je er verschillende soorten tegenkomen. Dames kunnen een iets andere combinatie van kleuren kiezen, b.v. Nike Classic Cortez Leder W 807471-112 wit.

Bijzonder kenmerkend is ook het Air Force-model met hoger bovendeel, dat al jaren door andere merken wordt geïmiteerd. De meest typische variant voor mannen zijn onder andere schoenen Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 zwart, maar er zijn ook vaak uitvoeringen in wit of een modieuze mosterdtint. Dames kunnen dergelijk schoeisel ook kopen, b.v. zwarte Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004 schoenen. Het is een uiterst comfortabel, universeel model, perfect voor de koudere dagen. Het garandeert de optimale temperatuur binnenin, beschermt effectief tegen water en absorbeert ook perfect de druk van de ondergrond.

Cultmodellen van New Balance schoenen

Het oudste van de bekende merken sportschoenen is het Amerikaanse bedrijf New Balance. Sinds 1906 maakt hij schoenen die verrukken met hun comfort en interessant ontwerp. Interessante kleurencombinaties zijn vooral kenmerkend voor dit bedrijf. Door de jaren heen heeft het merk zelf trends gepromoot die zo populair zijn dat je ze op de benen van duizenden voorbijgangers kunt aanschouwen.

Cultmodellen van New Balance schoenen zijn meestal gebaseerd op unieke kleurencombinaties. De stijl van klassieke sneakers verandert enigszins - het is slechts licht verbeterd. In de afgelopen jaren zijn de meest populaire onder vrouwen modellen in pasteltinten, d.w.z. schoenen New Balance W WL520TLC roze en schoenen New Balance W GC574D5 groen. Ondanks dat het sportschoenen zijn, hebben ze een grote charme. Het nonchalant matchen met vrouwelijke of zelfs elegante outfits is een algemeen aanvaarde tendens geworden.

Vooral heren kiezen graag voor de klassiekers. De 997 is al 30 jaar bijna onveranderd! De terugkeer van de trends uit de jaren 90 moedigt mensen aan om items te dragen zoals b.v. schoenen New Balance M CM997HEQ. De combinatie van wit, rood en blauw is een onsterfelijke klassieker. Als je daarentegen van iets meer ingetogen tinten houdt, zijn ze perfect voor b.v. schoenen New Balance M CM997HBK zwart. Ze zijn zeer veelzijdig, dus je kunt ze zowel bij dagelijks gebruik als bij een overhemd met een jasje dragen.

Adidas, Nike en New Balance zijn schoenen die over de hele wereld gangbaar zijn. Het is niet voor niets zo populair geworden! Onvervangbaar comfort en esthetisch design is een perfecte combinatie. Je vindt de iconische modellen schoenen van de meest geliefde sportmerken tegen geweldige prijzen bij KeeSchoenen! Bekijk het aanbod om het perfecte schoeisel voor elke dag te kiezen!