Capsulekast. Welke schoenen zullen het beste werken?


Capsulekasten bewijzen dat schoonheid in eenvoud ligt. Bij het maken ervan kan het voltooien van de schoenen een bijzondere uitdaging zijn. Als je je afvraagt ​​welke modellen het beste werken, lees dan zeker onze gids. We adviseren je waar je op moet letten bij het kiezen van schoenen voor je minimalistische collectie.

Capsulekast is bij de prijs inbegrepen!

Capsule-garderobe is al een tijdje op tong, wat geen verrassing zou moeten zijn. Het is niets meer dan een zorgvuldig geselecteerde collectie kleding, schoenen en accessoires, waarmee je niet alleen de rommel in de kledingkast kunt verminderen, maar je ook bijna eindeloze mogelijkheden hebt bij het kiezen van outfits voor elke dag en op vakantie.

Schoenen zijn een uiterst belangrijk onderdeel van een stijlvolle capsulegarderobe. Het is dankzij hen dat een formeel overhemd een meer casual look kan krijgen en een comfortabele jeans er fenomenaal uitziet. Met goed passend schoeisel kun je echt wonderen verrichten! 

Volg een paar regels bij het kiezen van schoenen voor een capsulegarderobe. Lees verder om te zien hoe eenvoudig het is.

Stap 1. Kies praktische stijlen

Bedenk eerst welke schoenstijlen het beste bij je passen, rekening houdend met je levensstijl. 

Als u bijvoorbeeld op een kantoor werkt waar het formeel is, kledingvoorschrift, dan heb je zeker elegante mocassins of comfortabele hoge hakken nodig. Wanneer je constant in beweging bent en je dit type schoen alleen op vakantie draagt, focus je dan op comfortabele schoenen die je gemakkelijk elke dag kunt dragen.

Stap 2. Let op de kleuren

De kleuren die u kiest, moeten de perfecte aanvulling zijn op uw garderobe. Je hoeft je niet te beperken tot ingetogen kleuren als zwart, beige of bruin. Als je je individuele stijl wilt uitdrukken, kies dan voor gedurfde kleuren en originele patronen die bij de rest van je kleding passen.

Stap 3. Beperk jezelf tot een minimum en volg de mode niet blindelings

Onthoud dat het doel van een capsulegarderobe is om het aantal producten dat je hebt te beperken en om de keuze zo veel mogelijk te vereenvoudigen bij het voltooien van de styling. Kies universele, praktische modellen die gemakkelijk bij je kleding passen. In een capsulegarderobe ligt de nadruk niet op kwantiteit, maar op kwaliteit en veelzijdigheid. In plaats van blindelings de laatste trends te volgen, kies je voor tijdloze oplossingen.

Welke schoenen horen in een capsulegarderobe?

Nu je de regels voor het kiezen van schoenen voor je capsulegarderobe hebt geleerd, is het tijd om inspiratie op te doen. Maak kennis met onze favorieten die uw styling gemakkelijk zullen aanvullen en zich bij vele gelegenheden zullen bewijzen. 

Ballerina's of mocassins

Ballerina's zijn tijdloze schoenen die al jaren de basis vormen van de schoenencollectie van elke stijlvolle vrouw. Sinds Audrey Hepburn ze populair heeft gemaakt, zijn ballerina's een onmisbaar item geworden voor dagelijks gebruik en voor meer formele gelegenheden. Ze passen perfect bij stileringen op basis van comfortabele jeans en T-shirts, maar ook bij die meer kantoorcombinaties, waarin cigarillo's en zorgvuldig geperste witte overhemden of potloodjurken de boventoon voeren.

Ons type: Ballerina's van geitenleer in een delicate beige tint

Laarzen of laarzen

Een paar klassieke laarzen van goede kwaliteit zullen perfect zijn in het herfst- en winterseizoen. Kies een universeel model dat gemakkelijk bij je favoriete stijlen past. Zet in op schoenen van leer. Hierdoor zal het in goede staat houden ervan geen grote uitdaging zijn en zullen ze u jarenlang van dienst zijn.

Ons type: klassieke zwarte laarzen met platte hakken

Sandalen

Zorg ervoor dat u ook sandalen draagt ​​die op warme dagen werken. Kies, afhankelijk van je voorkeur, een model met een platte zool, een vrouwelijke hak of een comfortabele sleehak. Vergeet niet om ze van natuurlijke materialen te maken om overmatig zweten van de voeten te voorkomen. 

Ons type: leren sandalen van echt leer met dierenmotief

Sportschoenen

Je hebt zeker comfortabele sportschoenen nodig waarin je de stad uit kunt springen en even kunt ontsnappen aan de drukte van alledag. Zet in op comfortabele sneakers of sneakers. Terwijl je ze draagt, hoef je je niet te beperken tot sportstyling. Dit type schoeisel contrasteert perfect met meisjesjurken en -rokken.   

Ons type: witte sneakers gemaakt van natuurlijk leer op een comfortabel platform

Schoenen voor grotere evenementen

Zusters huwelijk? Uitgebreid dineren in een restaurant? Feestje op de club? Dergelijke omstandigheden vereisen vaak een speciale outfit en voor sommige outfits kunnen schoenen met platte hakken onvoldoende formeel zijn en het WOW-effect verstoren. Om dit te voorkomen, investeert u in schoenen van goede kwaliteit voor grotere uitgangen. Kies een beige model dat je benen visueel langer maakt of kies voor klassiek zwart dat je gemakkelijk bij velen kunt matchen outfits. Kies geen torenhoge hakken als je er moeilijk op kunt lopen. Het is beter om je te beperken tot een lage, stabiele hak, waardoor je dit soort schoenen bijvoorbeeld naar kantoor of op een date kunt dragen. 

Ons type: klassieke bruine pumps op een echt leren hak

Zie je hoe gemakkelijk het is?

Je kunt zelf zien dat het kiezen van schoenen voor een capsulegarderobe heel eenvoudig is. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar regels volgen en u zult altijd kunnen genieten van een minimalistische kledingkast die gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende gelegenheden.