Bewezen trucs, waardoor je alleen hoogte kunt toevoegen met behulp van schoenen


Schoenen hebben een enorme kracht! Een slechte pasvorm kan ervoor zorgen dat uw benen visueel worden afgesneden van de rest van uw lichaam, waardoor uw hele silhouet verloren gaat. Aan de andere kant, als je het juiste model kiest, zul je jezelf in een mum van tijd langer maken en je slanker en slanker laten lijken. Als je geïnteresseerd bent in bewezen trucs waarmee je dit effect kunt bereiken, lees dan dit artikel.

Schoenen hebben een enorme kracht!

In tegenstelling tot wat het lijkt, zijn schoenen een van de belangrijkste kledingstukken. Hiermee kunt u uw stileringen nog formeler of alledaagser maken en tegelijkertijd uw individuele stijl uitdrukken.

Bovendien kunnen schoenen je zowel korter als zwaarder doen lijken en je figuur optisch langer laten lijken. Goed passende schoenen kunnen elke vrouw het effect geven van benen omhoog. Mannen kunnen ook onmerkbaar langer lijken. Allemaal dankzij goed geselecteerde schoenen. 

Leer meer over onze trucs om de gewenste resultaten te krijgen. Het is makkelijker dan het in eerste instantie lijkt. Werken!

Draag alsjeblieft hoge laarzen

Als je groter wilt lijken, is de gemakkelijkste manier om hoge laarzen aan te trekken. Kies het model dat het beste bij u past, afhankelijk van uw bewegingsvermogen in dergelijk schoeisel en het effect dat u wilt bereiken.

Hoge laarzen kunnen zeker wonderen verrichten! Of je nu kiest voor klassieke pumps, comfortabele sleehakken, hoge hakken of torenhoge hakken, je kunt er zeker van zijn dat je benen er veel langer uit zullen zien.

Niet alleen hoge hakken laten je langer lijken

Hoge hakken zijn echter niet de enige schoenen waarmee u dit resultaat kunt bereiken. Bekijk wat je nog meer kunt doen om er langer uit te zien.

Vermijd vooral contrasten. Kies schoenen in de schaduw van wat je momenteel aan je voeten hebt. Met andere woorden, draag een zwarte broek met zwarte schoenen en kies voor beige modellen met een nude panty. 

Een ander ding om te vermijden met korte benen is de vorm van de tenen. Vierkante en ronde tenen van schoenen zullen je nooit zo'n effectieve verlenging van je benen geven als de spikes.

Je kunt met succes platte schoenen dragen en er toch langer uitzien! Kiezen puntige ballerina's van natuurlijk nerfleerdie je benen slanker maken en perfect zijn voor zowel op kantoor als om vrienden te ontmoeten. Ze zullen ook een geweldige oplossing zijn beige puntige ballerina's met effectieve versieringen die je zelfs op een date met succes kunt dragen.  

Trek op koude dagen een musketier aan. Overknee laarzen in combinatie met een kort rokje of jurkje laten je benen langer lijken zonder dat je hakken draagt.

Platformen voor maximaal gemak

Schoenen met hoge hakken passen helaas niet bij elke gelegenheid en het te vaak dragen van dergelijke schoenen kan onaangename kwalen veroorzaken. Om dit te voorkomen, kiest u voor schoeisel op het platform.

De keuze aan schoenen op het platform is vrijwel onbeperkt. sportschoenen, sandalen, arbeider, en zelfs slippers - schoenenfabrikanten concurreren in innovatieve oplossingen die de benen optisch kunnen verlengen en tegelijkertijd maximaal comfort bieden.

Verborgen wig

Als je volledig onmerkbaar hoogte wilt toevoegen, maak dan een beslissing schoenen met een verborgen sleehak. Er zijn echt veel van dergelijke modellen!

Klassieke mocassins, comfortabele laarzen, effectieve laarzen of misschien comfortabele sportschoenen? De keuze is aan jou! Door voor dit type schoeisel te kiezen, lijk je altijd een beetje groter dan je in werkelijkheid bent en lijken je benen veel slank.

Kan een man lengte aan zichzelf toevoegen?

Gelukkig zijn de trucs die je groter dan ooit maken niet alleen weggelegd voor vrouwen! Ook mannen kunnen profiteren van de mogelijkheden die goed passende schoenen bieden.

Kiezen formele schoenen met een verborgen sleehakdat zal perfect zijn voor veel omstandigheden. Je kunt ze zowel voor familiefeesten als voor werk of een date dragen. Schoenen met een onzichtbaar platform laten je in een oogwenk tot wel 8,5 centimeter langer lijken en tegelijkertijd voel je je nog zelfverzekerder! 

Kies daarnaast puntige tenen die je voeten en benen visueel verlengen. Daarentegen kunnen ronde of vierkante tenen u veel korter doen lijken.

Hoe maak je jezelf elke dag groter?

Formele schoenen zullen echter niet voor alle gelegenheden werken. Kies elke dag sportschoenen met een dikke, dempende zool.

Kies bijvoorbeeld hardloopschoenen die voldoende ruimte tussen je voet en de grond laten om de kracht van een impact op te vangen. Gebruik deze eigenschap in je voordeel en voeg in een mum van tijd een beetje hoogte toe aan jezelf.

Zoals u kunt zien, kunnen zowel dames als heren profiteren van de fantastische mogelijkheden die worden geboden door goed geselecteerde schoenen. We zijn ervan overtuigd dat door ons advies op te volgen, je benen veel langer lijken, je figuur er slanker uitziet en je zelfvertrouwen krijgt!