Bekijk hoe je schoenen kiest die passen bij je figuur


Zandloper, kolom, appel, peer, omgekeerde driehoek ... Alle soorten vrouwenfiguur zijn mooi! Of je nu sensuele heupen, atletische schouders of perfect atletische rondingen hebt, je wilt er zeker aantrekkelijk uitzien. Een van de bewezen manieren om de sterke punten van je figuur te benadrukken, is de juiste schoenenkeuze. Bekijk hoe je het WOW-effect bereikt!

Een ding dat je zal helpen je tekortkomingen te verbergen en de sterke punten van je figuur te benadrukken

Vraag je je af hoe je de sterke punten van je figuur kunt benadrukken en tegelijkertijd de onvolkomenheden kunt verbergen? Het enige wat je nodig hebt is… goed geselecteerde schoenen! Ze zijn wat je zal helpen het gewenste WOW-effect te bereiken, waardoor je er voordelig uitziet, ongeacht of je een zandloper-, appel- of peervormig lichaam hebt. 

Lees onze gids, waarin we elk geval afzonderlijk hebben geanalyseerd en bewezen oplossingen hebben voorgesteld die u altijd een gerust gevoel zullen geven. Laten we beginnen!

Zandloper schoenen

Een smalle taille, overvloedige borsten en heupen zijn de kenmerken van elke zandloper. Om je goddelijke vormen te accentueren, kies je schoenen met open tenen die je nog meer sexappeal zullen geven. 

Vermijd zwaar schoeisel dat uw lichaamsverhoudingen kan verstoren. Als je op zoek bent naar een comfortabel paar vrijetijdsschoenen, kies dan voor op heren geïnspireerde lage schoenen die je zelfs met strakke jurken kunt dragen. Ballerina's zullen ook een schot in de roos blijken te zijn voor elke zandloper. 

Vermijd dunne hakken waardoor je benen er dikker uit kunnen zien dan ze in werkelijkheid zijn. Je vormen worden uitgebalanceerd door bijvoorbeeld wiggen of palen.

Schoenen voor een omgekeerde driehoek

Heb je relatief brede schouders en tegelijkertijd mooi gevormde, slanke benen? Je bent een typische omgekeerde driehoek! Platforms en verschillende soorten massieve zolen zijn gemaakt voor vrouwen met deze lichaamsvorm en vormen het perfecte tegenwicht voor massieve schouders. 

Zwaarder schoeisel zal u perfect helpen uw lichaamsverhoudingen in evenwicht te brengen. Kies schoenen met ronde of vierkante tenen die van nature de aandacht vestigen op de sterke punten van je figuur. 

Ballerina's passen perfect bij je slanke benen. Draag ook dagelijks loafers of sneakers. Kies op koude dagen voor enkellaarsjes met blokhak in een intrigerende kleur of klassieke Chelsea boots.

Ga je gang en kies gedurfde kleuren en hoge hakken die je bovenlichaam in balans brengen. Wat dacht je van comfortabele palen of comfortabele wedges? In deze schoenen kun je gemakkelijk de hele dag op je voeten staan ​​en bovendien balanceer je de verhoudingen van je figuur.

Schoenen voor de appel

Om af te leiden van je vooruitstekende buik, kies je voor opvallende hakken om je slanke benen te benadrukken. Intrigerende details, energieke kleuren en originele versieringen rond de enkel zijn een hit voor elke vrouw met het silhouet van een appel.

Vermijd schoenen met een ronde neus en plateauzolen die te zwaar kunnen aanvoelen. Kies in plaats daarvan voor puntige tenen, verticale versieringen en kleuren die passen bij wat je momenteel aan je voeten hebt. Balletschoenen met een puntige afwerking zijn ook perfect voor appels.

Schoenen voor een peer

Volle heupen, relatief brede dijen en stevige kuiten zijn de kenmerken van peren. Kies hoge hakken om de balans tussen het onder- en bovenlichaam te herstellen. Hoge sandalen met open tenen zullen geweldig werken. Een beproefde oplossing is ook het dragen van schoenen met een spitse neus, die zowel op dagelijkse basis als voor grotere evenementen zullen werken.

Kies neutrale kleuren of stem de kleur van de schoenen af ​​op de kleur van de onderkleding - broeken, leggings of panty's. Kies voor open benen beige schoenen. Zo verleng je optisch je benen en slank je je heupen af. 

Pas op voor ronde ballerina's en vermijd laarzen met stropdassen, gladiatorschoenen en strakke knielaarzen. Anders let u extra op de tekortkomingen van uw figuur.

Schoenen voor de kolom

Is je figuur atletisch? Word je gekenmerkt door een eenvoudige structuur en een smalle taille? Je bent waarschijnlijk een typische columnist.

Maak je rechte silhouet af met klassieke pumps. Kies ronde of amandelvormige neusstukken waarmee je er vrouwelijk uitziet. Aan de andere kant helpen elegante spikes je om je figuur te verlengen. Schoenen die rond de enkel zijn vastgemaakt of laarzen die op deze hoogte eindigen, zullen ook geweldig werken.

Vermijd zware schoenen. Ballerina's, klassieke sneakers en sneakers zijn perfect voor de kolom, ze zullen je helpen je atletische vormen te laten zien. Kies neutrale tinten, waardoor u uw welgevormde benen optisch verlengt.

Bereik een balans

Sommige vrouwen zijn zich niet bewust van het belang van schoenen voor hun uiterlijk. Als ze goed passen, kunnen ze niet alleen de outfit verrijken, maar ook helpen bij het bereiken van een proportioneel uiterlijk, het blootleggen van de sterke punten van het figuur en het maskeren van de tekortkomingen. 

Als u wilt dat uw silhouet er harmonieus uitziet, is het de moeite waard om schoenen te kiezen die bij uw lichaamstype passen. We hopen dat onze gids uw twijfels hierover heeft weggenomen en u heeft geholpen bij het nemen van de juiste beslissing.