Befado kinderschoenen 212P070 roze grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado 212P070 kinderschoenen in charmante roze en grijstinten zijn de perfecte keuze voor jouw kind dat zijn eerste, maar ook alle volgende stappen in de wereld zet. Als verantwoordelijke ouders en voogden weten we hoe belangrijk het is om de gezonde ontwikkeling van kinderen te ondersteunen, en met dit in gedachten worden Befado-schoenen gemaakt.

Deze leuke en praktische pantoffels zijn ontworpen voor meisjes en worden aanbevolen door orthopedische specialisten. Ze zijn voorzien van certificaten die de hoge kwaliteit ervan garanderen. Wij verzekeren u dat, met het dynamische leven van een kleine ontdekkingsreiziger in gedachten, de zool van Befado-schoenen is ontworpen om licht en flexibel te zijn. Hierdoor kunnen kleine voetjes op natuurlijke wijze bewegen en flexibel zijn tijdens het rennen, springen en elk ander avontuur.

Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van hoogwaardige, ademende katoenen stoffen, wat van groot belang is vanuit het oogpunt van dagelijkse hygiëne en draagcomfort. Wij zorgen ervoor dat de huid van het kind vrij kan ademen en dat de schoenen zelfs op de meest intense speeldag geen irritatie veroorzaken.

Voor kleine individualisten die graag opvallen, hebben wij deze bijzondere pantoffels ontworpen. De grijze kleur is een klassieke basis, prachtig verlevendigd door roze elementen en oranje details, waardoor de schoenen een vrolijk en grappig karakter krijgen. Door het ontwerp aan te vullen met een stijve hielkap, wordt een goede enkelsteun en bescherming tegen blessures gegarandeerd.

Befado 212P070 schoenen met klittenbandsluiting garanderen gebruiksgemak, zelfs voor de kleinste gebruikers. Hierdoor kan het kind zelfstandig schoenen aan- en uittrekken, wat helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden en het bevorderen van de onafhankelijkheid.

Het gewicht van het product met individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,4 kg, waardoor deze pantoffels extreem licht en praktisch te vervoeren zijn, zowel voor vakanties als naar de kleuterschool of school.

De fabrikant Befado geniet al jaren het vertrouwen van ouders en levert schoenen die niet alleen mooi zijn, maar vooral veilig en goed voor de gezondheid van de zich ontwikkelende voeten. Met Befado 212P070 pantoffels kiest u voor bewezen kwaliteit voor uw kind.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: roze Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|