Befado kinderschoenen 114X462 roze grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 114X462 roze grijs – Perfect voor kleuterschoolreisjes

Kinderschoenen zijn niet alleen een kledingstuk, maar vooral een belangrijke factor die de gezonde ontwikkeling van kinderen beïnvloedt. Kleuterschoenen moeten aan veel uitdagingen voldoen: comfortabel zijn, geschikt zijn voor intensief spelen en gezonde voeten ondersteunen. Het rozegrijze model 114X462 van de gerenommeerde fabrikant Befado is een garantie dat aan deze verwachtingen zal worden voldaan.

Het met zorg gemaakte bovenwerk van ademende katoenen stoffen staat synoniem voor hygiëne en comfort in elke situatie. Dit natuurlijke materiaal zorgt voor ademend vermogen en helpt de juiste voettemperatuur te behouden, wat van groot belang is gedurende de hele dag vol kleuterschoolactiviteiten.

De vorm van de schoenen is zo ontworpen dat ze perfect passen bij kleine voetjes, zelfs als ze smaller of kleiner zijn. Optische verkleining van de voet geeft het effect van mooi schoeisel dat de beweging niet beperkt, waardoor vrij spel en verkenning van de wereld mogelijk is.

Befado, dat geeft om de onafhankelijkheid van de jongsten, creëerde schoenen waarbij ze ze gemakkelijk konden aantrekken. Het klittenbandbevestigingssysteem is een oplossing waarmee zelfs de kleinste gebruikers kunnen genieten van het gevoel van succes wanneer ze zich voorbereiden om zelfstandig op pad te gaan.

Het veiligheidsaspect is de prioriteit van de fabrikant. Een stijve hielkap garandeert voldoende ondersteuning voor de hiel, en Befado-schoenen met certificaten en aanbevelingen van orthopedisten staan ​​synoniem voor een gezonde keuze voor de zich ontwikkelende kindervoet.

De kleuren worden gedomineerd door pastelroze en universeel grijs, waardoor een charmant maar ook praktisch ontwerp ontstaat dat moderne meisjes zal aanspreken. Het gewicht van het product met individuele verpakking, slechts 0,4 kg, benadrukt de lichtheid en het niet-belastende karakter van deze kleuterslippers.

Befado kinderschoenen 114X462 is de perfecte oplossing voor ouders en hun kinderen die gezondheid, comfort en stijl in één waarderen. Door kinderen te voorzien van geschikt schoeisel, geven we ze de beste start bij het dagelijks ontdekken van een wereld vol avontuur.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: roze Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|