Befado kinderschoenen 109P218 roze grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado is een merk dat al jaren wordt vertrouwd door ouders die zich bekommeren om de goede ontwikkeling en gezondheid van de voeten van hun kinderen. Befado 109P218 kinderschoenen in de kleuren roze en grijs is een voorstel gericht aan de jongste gebruikers, vooral meisjes die hun eerste stapjes zetten.

De ontwerpers van Befado zorgden ervoor dat elk paar schoenen niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar vooral gezond en functioneel voor de zich ontwikkelende kindervoeten. Certificaten en aanbevelingen van orthopedisten garanderen de hoge kwaliteit van Befado-schoenen, wat betekent dat ouders er zeker van kunnen zijn dat ze door voor dit product te kiezen investeren in de veiligheid en gezondheid van hun kind.

Bovenwerk van ademend katoen is een uitstekende keuze voor actieve kinderen, omdat deze stof voor voldoende luchtcirculatie zorgt en de voeten in hygiënische en comfortabele omstandigheden houdt. De stijve hak van het schoeisel is een ander voordeel dat de peuter ondersteunt tijdens het spelen en leren lopen, omdat het de voet stabiliseert en voorkomt dat deze verkeerd beweegt.

Ook de zool van de schoen, voorzien van speciale ventilatiegaten, draagt ​​door zijn ademende eigenschappen bij aan het comfort. Klittenband als bevestigingsmethode is een oplossing die het voor een kind gemakkelijker maakt om zelfstandig schoenen aan en uit te trekken, wat de ontwikkeling van zijn of haar motorische vaardigheden stimuleert.

Dit model is bovendien ontworpen met de ruimte die nodig is voor groeiende voeten in gedachten: de brede teen biedt ruimte voor de tenen, waardoor bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd en druk wordt vermeden. De categorie 'Kinderpantoffels' suggereert dat deze schoenen perfect zijn voor gebruik thuis en in de kleuterklas, zodat uw kind zich de hele dag comfortabel voelt.

De aantrekkelijke kleur van het model 109P218 wordt bepaald door charmante roze en grijstinten, die kleine liefhebbers van modieuze accenten zeker zullen aanspreken. Door de lichtheid van het schoeisel, dat inclusief verpakking slechts 0,4 kg weegt, kan het kind zich vrij bewegen zonder het gewicht op zijn voeten te voelen.

Kortom, Befado 109P218 kinderschoenen zijn een verstandige keuze voor ouders die de gezonde ontwikkeling, het comfort en een stijlvolle uitstraling van hun kinderen zowel thuis als buitenshuis willen garanderen.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: roze Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|