Befado kinderschoenen roze/grijs 721P002

19,51 EUR

Befado, een merk dat bij ouders bekend staat om zijn betrouwbare, veilige en comfortabele kinderschoenen, presenteert nog een pareltje in zijn collectie: kindersandalen genaamd "pink/ash 721P002". Deze prachtige roze sandalen zijn ontworpen voor actieve, energieke meiden die waarde hechten aan zowel stijl als de hele dag comfort.

De Befado-sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig, zacht materiaal dat suède imiteert en zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Wat dit model onderscheidt is de leren voering, die het gebruikscomfort verhoogt tot een niveau waar ouders voorheen alleen maar van konden dromen. Een delicaat, maar extra materiaal in het schoeisel minimaliseert het risico op schaafwonden op de gevoelige huid van kindervoeten, waardoor de veiligheid en het comfort te allen tijde worden gegarandeerd.

Ontwerpers van het merk Befado weten heel goed hoe belangrijk een praktische sluiting is voor kinderen (en hun ouders!). Daarom zijn de sandalen voorzien van een gebruiksvriendelijke klittenbandsluiting, waardoor het kind de schoenen niet alleen snel en gemakkelijk aan en uit kan trekken, maar ook een nauwkeurige aanpassing aan de pasvorm aan de voet mogelijk maakt. Een bijkomend voordeel is de stijve hielkap, die een goede stabilisatie van de voet garandeert en een gezonde ontwikkeling ondersteunt.

Maar dat is nog niet het einde van de voordelen van deze charmante sandalen. Uitgerust met een flexibele, antislip PU-zool, bieden ze maximale grip en veiligheid tijdens het rennen, springen en alle dagelijkse avonturen die nodig zijn voor het geluk van een kind. Ongeacht of u de dag doorbrengt in de speeltuin of tijdens een gezinsuitje, u kunt er zeker van zijn dat de voeten van uw kind veilig en comfortabel blijven.

Befado sandalen "roze/ash 721P002" zijn niet alleen een uitstekende keuze voor kinderen die waarde hechten aan een actieve levensstijl, maar zijn dankzij hun veelzijdigheid en functionaliteit perfect voor elke situatie. Bovendien is het schoeisel bekroond met het keurmerk "Healthy Foot", wat de hoogste kwaliteit en aandacht voor de goede ontwikkeling van het kind bevestigt.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in een charmante roze kleur en zullen ongetwijfeld de harten veroveren van kleine fashionista's en hun ouders die waarde hechten aan hoge kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Originele, charmante Befado-schoenen zijn een perfecte keuze voor elke kleine dame - omdat elk meisje het verdient om zich elke dag speciaal te voelen en tegelijkertijd met een glimlach op haar gezicht de wereld rond te rennen.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: roze
  • Materiaal: Plastic
  • seks: meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Producentcode: BM161391

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|