Befado kinderschoenen pu 065P173 roze

16,34 EUR

Befado kinderschoenen pu 065P173 roze - jouw kind loopt zelfverzekerd en gezond!

Ouders weten hoe belangrijk het is om de eerste schoenen voor hun kind te kiezen - niet alleen vanwege het comfort, maar ook voor de gezonde ontwikkeling van de kleine voet. Befado heeft als ervaren fabrikant van kinderschoenen een oplossing gevonden die aan al deze voorwaarden voldoet. Sensationele Befado-sandalen in charmante roze tinten, model pu 065P173, staan ​​symbool voor kwaliteit en comfort voor zowel kinderen als hun ouders.

Het bovenwerk van deze prachtige sandalen is gemaakt van luchtige materialen, waaronder katoenen stoffen en speciale schoenstoffen, die de kindervoeten zelfs op de warmste dagen van voldoende luchtcirculatie voorzien. Zomerwandelingen of spelen in de speeltuin worden nog leuker als niets het bewegingsplezier beperkt.

Deze schoenen hebben een verhoogde hak en stabiele zijkanten, die cruciaal zijn voor een goede houding tijdens het lopen, rennen of springen. Dankzij deze eigenschappen staan ​​de voeten van het kind altijd in de juiste positie, wat orthopedische problemen voorkomt, en zijn de schoenen van Befado gecertificeerd met het Healthy Foot Mark. Bovendien zien de open tenen van de sandalen er niet alleen charmant uit, maar verhogen ze ook de ventilatie, wat van onschatbare waarde is tijdens de zomerse hitte.

De meerwaarde van het product is de lederen inzet, die duurzaam, hygiënisch is en het draagcomfort verhoogt. Klittenband als sluiting is een beproefde manier om kinderen zelf schoenen aan en uit te laten doen, wat hun zelfstandigheid bevordert en hun motorische vaardigheden ontwikkelt.

Met deze creatie richt Befado zich op kleine meisjes en biedt hen de kans om een ​​modieuze, maar vooral gezonde stap te zetten in alledaagse avonturen. De mix van een kleurrijk roze bovenwerk met subtiele zilveren accenten zorgt ervoor dat de schoenen een mooie aanvulling zullen zijn op de styling van elk meisje.

Uiteraard worden de schoenen geleverd in de originele verpakking, waardoor ze een fantastisch cadeau zijn voor diverse gelegenheden. Kiezen voor Befado kinderschoenen pu 065P173 roze is een investering in de ontwikkeling van het kind die elke ouder zowel om praktische als esthetische redenen zal waarderen. Wees verantwoordelijk en zorg vanaf vandaag voor de gezonde stappen van uw kind!

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Gezonde voet teken
  • Kleur: roze
  • Steunkleur: zilver
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Materiaal: kleding stof
  • seks: meisjes
  • Producentcode: BM167647

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|