Befado Befado kinderschoenen grijs/roze 721P001

Product niet beschikbaar ;(

Maak kennis met de Fly Befado-sandalen in een charmante kleurencombinatie van as en roze, gemarkeerd met 721P001, ontworpen voor kleine ontdekkingsreizigers en liefhebbers van modenieuwigheden. Deze stijlvolle kinderschoenen zijn de essentie van een combinatie van comfort en trends in de kindermode.

Het product kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardig, zacht materiaal dat suède imiteert. Dit zorgt niet alleen voor de elegante uitstraling van de sandalen, maar garandeert ook langdurig gebruik. Het comfort wordt aangevuld door een leren voering, die het draagplezier van de schoenen aanzienlijk vergroot en zorgt voor de gezondheid van kleine voetjes.

Een van de belangrijkste elementen van Fly Befado-sandalen is het extra materiaal aan de binnenkant, ontworpen om schaafwonden te voorkomen. Dit is een belangrijk aspect, rekening houdend met het actieve leven van het kind en de noodzaak om het tijdens het spelen maximale bescherming te bieden.

De klittenbandsluiting is niet alleen een praktisch detail, maar ook een educatief element. Het maakt het voor kinderen gemakkelijker om hun eigen schoenen aan te trekken, wat een belangrijke stap is in de richting van de onafhankelijkheid van kinderen. Hierdoor kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kinderen niet alleen modieus gekleed zijn, maar ook correct gekleed.

Fly Befado-sandalen onderscheiden zich ook door een licht verstevigde hiel die de voet van het kind stabiliseert en de veiligheid bij elke stap garandeert. De flexibele, antislip PU-zool is een ander element dat het comfort en de veiligheid van het gebruik beïnvloedt - het minimaliseert het risico op uitglijden, wat vooral belangrijk is bij het spelen op verschillende ondergronden.

Dankzij hun functionaliteit en universeel ontwerp zijn Fly Befado-sandalen de perfecte keuze voor de dagelijkse activiteiten van een kind. Ook aanbevolen voor voeten met een hogere voetboog, ze benadrukken dat comfort en mode hand in hand kunnen gaan.

Met trots presenteren wij een product van de gerenommeerde fabrikant Befado, die al jaren gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige kinderschoenen. Door sandalen uit deze collectie te kiezen, weet u zeker dat u kiest voor bewezen kwaliteit, functionaliteit en stijl; eigenschappen die nodig zijn om de voet van uw kind zich gezond te laten ontwikkelen en er tegelijkertijd modieus uit te zien.

  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Gezonde voet teken
  • Producentcode: 721p001
  • Kleur: Grijs
  • Steunkleur: roze
  • Materiaal: kunstleer
  • seks: meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel

Bedankt voor het toevoegen van uw commentaar.

|