Befado kinderschoenen 869X143 blauw grijs veelkleurig

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado 869X143 kinderschoenen zijn de perfecte oplossing voor een actieve peuter die comfortabel en veilig schoeisel nodig heeft voor dagelijks gebruik, vooral op de kleuterschool. De kleuren – blauw met grijze en veelkleurige accenten – maken de schoenen opvallend en aantrekkelijk voor kinderen en stimuleren hen om zichzelf aan te kleden.

De ontwerpers van Befado weten hoe belangrijk de ontwikkeling van kleine voeten is, dus hebben ze bij het 869X143-model rekening gehouden met belangrijke gezondheidsaspecten. De stijve hak en stabiele zijkanten van de schoenen ondersteunen kleine voetjes perfect en houden ze in de juiste positie, wat uiterst belangrijk is om houdingsafwijkingen te voorkomen. De introductie van open tenen in sandalen is een bijkomend voordeel, waardoor een betere luchtcirculatie wordt gegarandeerd en wordt voorkomen dat de voeten oververhit raken tijdens intensief spelen.

Bovenwerk van luchtige katoenen stoffen is een ander aspect dat het comfort van de kleine gebruiker ten goede komt. Dit materiaal garandeert niet alleen voldoende ventilatie, maar ook de hygiëne van de kindervoeten, wat vooral belangrijk is op warme dagen.

De klittenbandsluiting is niet alleen praktisch, maar leert kinderen ook onafhankelijkheid. Dankzij de intuïtieve sluiting kunnen zelfs de jongste kinderen snel Befado-schoenen leren aan- en uittrekken, zonder hulp van volwassenen.

De veiligheid en gezondheid van kindervoeten is een prioriteit voor het merk Befado, wat wordt bevestigd door certificaten en aanbevelingen van orthopeden. Deze schoenen zijn ontworpen met oog voor detail, zodat ouders er zeker van kunnen zijn dat ze een product hebben gekozen dat de goede ontwikkeling van hun kind ondersteunt.

De fabrikant Befado heeft de schoenencategorie duidelijk gedefinieerd als "Kinderpantoffels", bedoeld voor jongens, wat dit model een uitzonderlijk goede keuze maakt om te dragen in de kleuterklas en thuis. De combinatie van functionaliteit, design en zorg voor de voetgezondheid zorgt ervoor dat Befado 869X143 kinderschoenen een welverdiende erkenning genieten onder ouders en specialisten.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Producentcode: BM98784
  • Kleur: blauw Grijs veelkleurig
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|