Befado kinderschoenen 630P010 blauw

14,42 EUR

Befado 630P010 kinderschoenen - Comfort en veiligheid voor kleine voetjes

Iedere ouder weet heel goed hoe belangrijk het is om kinderen te voorzien van comfortabel en gezond schoeisel dat de goede ontwikkeling van hun voeten ondersteunt. Befado, een erkende schoenenfabrikant die gespecialiseerd is in het creëren van comfortabele modellen voor de allerkleinsten, presenteert blauwe kinderschoenen 630P010, die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en design.

De ontwerpers van Befado zorgden ervoor dat deze pantoffels niet alleen visueel aantrekkelijk waren door de toevoeging van groene accenten, maar vooral functioneel en gezond voor de kindervoetjes. Het schoeisel kenmerkt zich door een stijve hak, wat cruciaal is voor de veiligheid en stabiliteit van de kleine voet. Hierdoor wordt de enkel goed ondersteund en worden ongunstige verdraaiingen voorkomen.

De Healthy Foot Mark-onderscheiding die aan Befado-schoenen wordt toegekend, is een garantie dat deze zijn ontworpen met de gezonde ontwikkeling van het kind in gedachten. Dit is een certificaat dat wordt uitgereikt door specialisten in orthopedie en kindergeneeskunde en dat ouders bovendien gemoedsrust geeft omdat ze weten dat hun kinderen schoenen dragen die door experts worden aanbevolen.

De pantoffels worden op zolen geplaatst die gevoelig zijn voor de behoeften van kindervoeten, waardoor een goede grip en flexibiliteit wordt gegarandeerd. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige stof, luchtig en gemakkelijk schoon te maken.

Deze pantoffels, speciaal ontworpen voor jongens, in blauw met schattige groene details, zullen zeker aantrekkelijk zijn voor jonge gebruikers die waarde hechten aan zowel comfort als stijl.

Het type klittenbandsluiting is een bijkomend voordeel dat het gemakkelijker maakt om schoenen snel aan en uit te trekken, zelfs voor de kleinste kinderen die zelfstandigheid leren. Dit sluitingsontwerp maakt ook een eenvoudige aanpassing en aanpassing van het schoeisel aan de individuele behoeften van de kindervoet mogelijk.

Het schoeisel wordt geleverd in de originele Befado-verpakking, ideaal als cadeau. Stevige en esthetische verpakkingen benadrukken de kwaliteit van het product en de aandacht van het merk voor detail.

Befado kinderschoenen 630P010 blauw is een ideale keuze voor ouders die niet alleen op zoek zijn naar mooie en kleurrijke pantoffels voor hun kinderen, maar vooral naar gezonde, veilige en ergonomisch ontworpen schoenen waarmee hun kind vele uren speelplezier zal hebben, zowel thuis als in huis. kleuterschool.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Producentcode: 630P010
  • Kleur: blauw
  • Steunkleur: groente
  • Materiaal: kleding stof
  • seks: jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|